Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Iskreno ovo je prvi put a gledam ove momke. Cisto da provjerim o kakvim se igracima radi. Jedan dio tekme nisam mogao ni da pratim jbga. godine i zivci popusitli.
Biti u finalu i medju najboljima u bilo kojoj sferi zivota i u bilo kom sportu je velika stvar. Podvig mladica je ogroman. Naravno netreba stati jer sutra je jos bitnija utakmica. Imam neograniceno mjesta za popravak u tehnicko taktickom smislu. Kako individualno tako i timski.
Moze se puno analizirati i izvlaciti zakljucke al je krajnji rezultat neumoljiva, kada pobjedite jednu ovakvu tekmu kaze se da imate pobjednicki mentalitet. U to ukljuceno naravno milion malih sitnica.
Veliki naklon pogotovo malom Campari. Decko odskace inteligencijom i zreloscu. Svaki segment igre to pokazuje . Kazem gledao sam djelimicno al imam osjecaj da je imao par kljucnih skokova ili ti kupljenja lopti pod kosem. KOncentracija i razmisljaje je 100%. Cesto puta je i znao stati na loptu diktirati tempo. Sto je Musina ogromna mana.
Steta sto se kod nas podcjenjuje poziv zvani komentator. Onaj Baho sistematski zaglupljuje narod. Tipicno ziherasko prenosenje , flsokule , klisei .. koji amater jbte.
Biti u finalu i medju najboljima u bilo kojoj sferi zivota i u bilo kom sportu je velika stvar. Podvig mladica je ogroman. Naravno netreba stati jer sutra je jos bitnija utakmica. Imam neograniceno mjesta za popravak u tehnicko taktickom smislu. Kako individualno tako i timski.
Moze se puno analizirati i izvlaciti zakljucke al je krajnji rezultat neumoljiva, kada pobjedite jednu ovakvu tekmu kaze se da imate pobjednicki mentalitet. U to ukljuceno naravno milion malih sitnica.
Veliki naklon pogotovo malom Campari. Decko odskace inteligencijom i zreloscu. Svaki segment igre to pokazuje . Kazem gledao sam djelimicno al imam osjecaj da je imao par kljucnih skokova ili ti kupljenja lopti pod kosem. KOncentracija i razmisljaje je 100%. Cesto puta je i znao stati na loptu diktirati tempo. Sto je Musina ogromna mana.
Steta sto se kod nas podcjenjuje poziv zvani komentator. Onaj Baho sistematski zaglupljuje narod. Tipicno ziherasko prenosenje , flsokule , klisei .. koji amater jbte.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Info sam dobio juce..dosta pouzdan...kazu cut ce se ubrzo da je marijan otisao..a baho dosao na njegovo mjesto.delinjo je napisao/la:Cuj to?farukzidane je napisao/la:
Baho otjerao marijana sa face tv..istisnuo ga..ubrzo cete saznati...pozzkvalitet je napisao/la: Pa ja sam siguran da nije on to tražio, već da su od njega tražili da komentariše.Zna i on sam da ne zna komentarisati košarku...
Re: Odg: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Radije Baho nego Marijan. Svih dana u sedmici. Pogotovo kad je fudbal u pitanjufarukzidane je napisao/la:Info sam dobio juce..dosta pouzdan...kazu cut ce se ubrzo da je marijan otisao..a baho dosao na njegovo mjesto.delinjo je napisao/la:Cuj to?farukzidane je napisao/la:Baho otjerao marijana sa face tv..istisnuo ga..ubrzo cete saznati...pozz

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Demokratija konju.amertiger je napisao/la:Je.bo vas i Baho i rasprave gdje ce ko od igraca igrati u buducnosti ne znam odakle vam obraz da tako pisete o ovim momcima, ko vam daje pravo da nesto tako napiste pogotovo u ovakvim trenucima i za ove momke i za BIH kosarku i same navijace. Pogledajte se u ogledalo i zapitajte ko vam daje pravo da piste bilo kakav komentar o buducnosti bilo kojeg igraca koji nosi dres BIH.
Sto se tice Bahe nabije vas Baho sve kome je bitnije jel Baho komentator ili neko drugi od ovih momaka. Kome se iz licnih razloga ne svidja Baho uvijek moze ukljuciti youtube stream i gledati uz Litvanskog komentatora sutra... svi znamo ko je Baho kako prenosi i sta radi, mnogima se ne svidja ali ne serite na temi gdje treba da velicamo uspjeh ovih momaka o Bahi i njegovom prenosu.
Nabijem i tebe i Bahu iako nisam tekmu gledao na face tv
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
A ja mislio da je Marjan bolestan..... 

- Nerminovic
- Kontakt:
-
- Kontakt:
kakve sam samo komentare citao ovdje poslije finske i cg
momci kapa do poda
harun dino ks BIH
forumaši ,strucnjaci ,pljuvCI mrš PM

Svaka cast svima,kapa do poda svima,al posebno bi istakao Camparu.Od muse se ocekivalo da ce dobro odigrat,prosle godine je bio najbolji strijelac iako je godinu mladji bio od svih.I od Sikirasa se ocekivalo,on je tu ima potencijala bio je i na jordan brand clasicu.Al campara svaka cast ovom momku.igra glavom,ne srlja skoro nikak oceka priliku odlican sut pogadja kada treba.za razliku od muse koji ima dosta zabijanja dole mada vecina lopti idu na njega .NIikakva kritika samo osvrt na sve.Sani kapa dole.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Pusti insajdere sad i oko TV kucaHonorar je napisao/la:A ja mislio da je Marjan bolestan.....

nad reci hvala dovidjenja jer su mu puno dva komentatora

Nas Musa je: drugi strijelac, prvi asistent i peti skakac prvenstva, nijednog drugog igraca nema u top 5 u sve 3 kategorije, a samo je jos jedan ( Martinez ) u dvije kategorije u top 5 ( drugi skakac i treci strijelac )

Dajte ljudi taj snimak utakmice sa bahom, ima li ikoo ??
FK Sarajevo !
[youtube][/youtube]badel62 je napisao/la:Dajte ljudi taj snimak utakmice sa bahom, ima li ikoo ??
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Ma momci vi igrate samo za sebe, ako pobjedite biće te Šampioni, i govoriće se "daj te Amerikance da ih ko plitak potok pregazimo", ako izgubite biće, ma mi smo takvi, naš mentalitet dođemo do kraja ali ne uspijemo "neda se usranom do potoka".
Zbog toga puno sreće, i kao i uvjek igrate zbog sebe, da sebi otvorite vrata uspjeha u životu.
Biće teško jer litvanija igra jako široko i brzo, sa dosta promjena ritma, i strech košarka pa više nemožeš pohvatati gdje zuji, ali ukoliko uspijemo izdržati prije svega glavom i energijom vjerujem da ih možemo dobiti, jer djeca će imati motiv i želju, znanja za ovaj nivo imaju, samo je bitno da ne sagore.
Zbog toga puno sreće, i kao i uvjek igrate zbog sebe, da sebi otvorite vrata uspjeha u životu.
Biće teško jer litvanija igra jako široko i brzo, sa dosta promjena ritma, i strech košarka pa više nemožeš pohvatati gdje zuji, ali ukoliko uspijemo izdržati prije svega glavom i energijom vjerujem da ih možemo dobiti, jer djeca će imati motiv i želju, znanja za ovaj nivo imaju, samo je bitno da ne sagore.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Kakvi su litvanci? Kojesu nam sanse u % ?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Bili 4 u grupi sa spanijom, pa dva "iznenadjenja" napravili i došli u finale, jbg domaćini su al po meni mi smo favoriti 60-40% za nas ja dajem bas odo vidjer sta kladionice kažuEdoBa je napisao/la:Kakvi su litvanci? Kojesu nam sanse u % ?

Edit:
Premier stavio 2,25 na nas, 1,70 na litvance, znači vide domacine ko blage favorite

-
- Kontakt:
Šta god se desi večeras, al stvarno, momci moraju biti dočekani kao kraljevi 

Naravno da su ovi mladi momci vec nasi sportski heroji samim ulaskom u finale.Ali veceras imaju priliku konacno probiti onu nasu poznatu mentalnu barijeru , tipa "srebro sija kao zlato". OK , slazemo se svi da je ovo vrhunsko dostignuce, igrati finale Europskog prvenstva, ali ja licno vjerujem u ove mudonje, vjerujem u ove vrhunske znalce, ja ocekujem da ce oni veceras na koljena baciti svjetsku kosarkasku vele silu i to pazi ovo, na njihovom terenu, pred njihovim fanaticnim kosarkaskim navijacima.To bi bio USPJEH NA KVADRAT i putkaz mnogim nasim talentiranim momcima u raznim oblastima da se sve moze uz veliku zelju i vjeru u sebe.
Samo je jedan sampion i od veceras ce se sampionom zvati Bosna i Hercegovina

Samo je jedan sampion i od veceras ce se sampionom zvati Bosna i Hercegovina

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
kad je finale,ima li na faceu?
malta071 je napisao/la:Demokratija konju.amertiger je napisao/la:Je.bo vas i Baho i rasprave gdje ce ko od igraca igrati u buducnosti ne znam odakle vam obraz da tako pisete o ovim momcima, ko vam daje pravo da nesto tako napiste pogotovo u ovakvim trenucima i za ove momke i za BIH kosarku i same navijace. Pogledajte se u ogledalo i zapitajte ko vam daje pravo da piste bilo kakav komentar o buducnosti bilo kojeg igraca koji nosi dres BIH.
Sto se tice Bahe nabije vas Baho sve kome je bitnije jel Baho komentator ili neko drugi od ovih momaka. Kome se iz licnih razloga ne svidja Baho uvijek moze ukljuciti youtube stream i gledati uz Litvanskog komentatora sutra... svi znamo ko je Baho kako prenosi i sta radi, mnogima se ne svidja ali ne serite na temi gdje treba da velicamo uspjeh ovih momaka o Bahi i njegovom prenosu.
Nabijem i tebe i Bahu iako nisam tekmu gledao na face tv

Mes Que Un Club
a litvanije i ovog kaunasa, kolko su nam srece donijeli haha
Zarathustra