lupus je napisao/la:JoseMourinho je napisao/la:Kakve veze imaju posjete u gradaccu i Mostaru majke ti?? Haj da je odradjeno gostovanje masovno pa haj, al opet nikakve veze to nema to je stvar Veleža i zvijezde jel tako??
Jel isto tako istina da se u 13 premijerligaski tekmi na otoci ne skupi raje kao na dvije tekme sa željom i Sarajevom? Jel to dokaz te neke navijačke baze??
Onda licenca se ne dobije rad dugova, u ta montiranja i sl. neću da ulazim jer ne mogu nista da dokazem, a da nako ser.emo bez cinjenica ja bi odma spomeno u tim "poštenim" radnjama i Dinu i dva gola protiv zrinjskog al pošto je to u domeni mahalske price nisam ni spominjo
Onda od ovih činjeničnih stvari, jel nije istina da su se dovodili beton igrači za naše uslove, torlak, zeba itd.. koje kad dovedes ne može ti nikako cilj biti opstanak nego bar Europa, i kako ako je cilj opstanak a to uspješno radite da se redovno treneri mjenjaju (hint ne odoste nikako u Europu

)

Kada izbacis iz glave da ste nama nesto bitni i procitas pravilno sto sam napisao sve ce ti biti jasno.Sedmi po gledanosti u cijeloj BIH.Vasa posjeta Otoci mizerija i nebitna koliko sef ulaze.
Da se ja ne bih samo branio da pitam
Kako dva iskusna igraca Jamak i Svraka odose bez marke,meni sareno
Na Gojaku i Onom drugom klincu Olimpic uze oko 800000 eurica
Kako dobiste licencu bez ijedne rate uplacene na ime poreza i dugovanja igracima(samo jednom sa kamatama preko 150000 KM)zaposlenicima i dr.
Jeli istina da je dug preko 10 mio KM
Kada ce moj dragi komsija koji je kod vas od dvanaest plata dobio samo 500 KM itditditditd
Umijemo vratiti nismo levati,imate tradiciju i rezultate i uzivajte i nemojte nas zapisavati
Prvo dug je oko milion kod nas se to barem javno zna jer se navijači oko toga interesuju, kod vas je obrnuto niko nezna i nikog nije brig
za gojaka lazea ko pas, obidji hrvatske portale pa vidi o kojoj su oni odateti pričali
dalje svraka i jamak su djeca kluba koji su dali najbolje godine želji i koji je ispo korektan prema njima a i oni prema njemu, pa ce se Abd i vratiti i karijeru uavrsit kod nas (vidiš sad razliku izmedju najvećeg kluba u BiH i isprdka?)
dalje za poreznu svi su dobili papir da je uredu sve rad zakona novog, a dug reprogramiran
vidiš kako je pisat sa činjenicama?? Odgovorit konkretno?? Ono sto ti nijednom nisi uradio
I bgm postajete pitari juniori, hem ulazete sad i vi milione, prodajete igrače za milione, najjači, najposjecebiji, najbolji, isto najbolje informacije iz zelje imaju itd..

Fala bogu dragom pa vas nema vise, ko bi još to moro podnjet