FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bas mi je drago sto je i Vinko uvidio da Salcin u jacim tekmama ne moze igrati beka...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- PeppermintSA
- Kontakt:
Joj ja bih jedino umjesto serbecica ili Dupovca Adukora ili milicevica. Njih dvojica u tandemu su mi potpuno nesigurni.
Ostatak sastava je čista perverzija!
Boze pomozi
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Jedan povrijedjen a drugi tek dosao, bila bi ludost ubaciti ga odmah u prvih 11.PeppermintSA je napisao/la: ↑24 sep 2020, 18:55Joj ja bih jedino umjesto serbecica ili Dupovca Adukora ili milicevica. Njih dvojica u tandemu su mi potpuno nesigurni.
Ajmoooooo
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Hajde Riga
- Evolution87
- Kontakt:
Ima li kakvog linka za bracu iz dijaspore?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- ElCartel11
- Kontakt:
Najjace sto imamo trenutno je na terenu!
Sretno bordo armiji do pobjede!
Sretno bordo armiji do pobjede!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Zašto je onda Vinko poveo Adukora ako još nije ni registrovan? Možda čisto da trenira s ekipom..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ili da prošeta Zenicom..AlfredNobel je napisao/la: ↑24 sep 2020, 18:59Zašto je onda Vinko poveo Adukora ako još nije ni registrovan? Možda čisto da trenira s ekipom..
The saddest thing in life is wasted talent.
Hajmoooo Rigaaaa
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Ma Vinko je masina. Vidio ispocetka, malo gurao Hodzica, malo Velkoskog i vidio gdje su. Sad je sastav najjaci. U najboljoj formi svi. Ovo ako ne dobijemo, brukaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 sep 2020, 18:54Bas mi je drago sto je i Vinko uvidio da Salcin u jacim tekmama ne moze igrati beka...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Hesgoal

Edit: Posaljem ti link za par minuta
15.10.2013.
Bice gusto, bice 2:0 

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Dobro se Riga drzi, evo 8 minuta, a jos nije gol primila
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Tvrd Celtic
15.10.2013.
Gledas li tekmu?
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Antikloc, bordobijeli, brotherze, deda, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], insimadop, inzomni, johntravolta123, kupus army, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, mercurial, miguelramos, Pantelija, Posejdon, r3m1, SamoDaKazeem, StarmoCity, stokastoka23, TETRAPAK, Vrhbosnian, zagorski i 243 gosta.