Raonffa je napisao/la:@Willy @Effe
Može li Jankovićka bar do seta protiv Kvitove?
Ma kakvi. Ne bi ja na to. @1.65 Kviti na 2:0 ima, poklon, nadam se da nije navlaka. Kakva Jankovicka, skuplja pare od nastupa cuva za penziju.
Kviti, Mugu, Garcia, Görges, Woz, Suarez Navarro, to je sve ili 5/6 2:0 rezultat. Treba danas protiv svih ovih hrvatica igrati, i na ovu Van Uytvanck.
Kod muskih ce biti izvala, ATP je postao i gori od WTA za tipovanje. Jos se tamo lakse pusta set jer se na 3 igra. Sve preniske kvote, i Tsonga, i PCB, i Anderson i Cila, jbg. pametno danas ljudi nemojte glavu u vrecu. Bolje live i polako. Da ne bi cika William otiso kuci sa vrecom punom nasih para!
Prometheus je napisao/la:@Effe
Sta kažeš za ovu strategiju. 2+ igrati kao Willy I Admir?
Sta kazem. Ah, tesko brate reci ista. Ja znam da sam jednom 5 tipova stavio, 4 ta 2+ i jedan tip 1.8 kvotu koju sam pogodio, i te 1.18-1.25 mi je jedna zaribala na 2:0 od 25e minute. Hoce mene to tako. To je kletva underasa!

A ja sam jedan takav, mi kad odigramo 1.go ili over nece pa nece. Island sam jednom ceko favorita domacina Akureyri 1.go da dadne, 0:0 se zavrsilo. Island heeeej, imal vecih divlja od njih. Pa da bar gost zabi da me rijesi muke. Elem razlicita vrsta napetosti i ocekivanja kad pratis, kod undera docekujes, dok kod overa ocekujes, vamo se zatvara a vamo otvara opcija tehnicki gledano.
Matematikom se to radi ibro. Under se uvijek uzima rano, over kasno (za live mislim) Radi kvote. Tesko se onom ko uzme prekasno precjenjeni under misleci da je zicer, i ko urani na over dok ne valja kvota. To treba neki princip da bude. Tajming. O/U je nebitno, bitno je da opcija se gadja ispravna i isplativa.