Naravno da volim,hvala tixbox je napisao/la:Dino Kralj. Vidis da taj insan istinski voli ovaj klub.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Naravno da volim,hvala tixbox je napisao/la:Dino Kralj. Vidis da taj insan istinski voli ovaj klub.
Baš sam i ja to neki dan kontao, u tome je snaga kluba brate. Kad imaš neraskidiv spoj sa navijačima, možes sve onda. Tan se pojavio tu da sanira dugove, te uloži u kamp, kako mogu pročitati ni feninga nije dao za igrački kadar. Što znači da su vas dugovi ebali sve ove godine, a pogledaj za kakve igrače Sarajevo ima para. I to opet nije ništa, ide se dalje i još bolje sa više para od sponzora koje je privuklo Tanovo priključivanje klubu.Head je napisao/la:Nesto sad kontam, proslu sezonu 170 000 navijaca na stadionu, nek je u prosjeku karta bila 6 KM to je preko milion maraka.
shaman7 je napisao/la:Baš sam i ja to neki dan kontao, u tome je snaga kluba brate. Kad imaš neraskidiv spoj sa navijačima, možes sve onda. Tan se pojavio tu da sanira dugove, te uloži u kamp, kako mogu pročitati ni feninga nije dao za igrački kadar. Što znači da su vas dugovi ebali sve ove godine, a pogledaj za kakve igrače Sarajevo ima para. I to opet nije ništa, ide se dalje i još bolje sa više para od sponzora koje je privuklo Tanovo priključivanje klubu.Head je napisao/la:Nesto sad kontam, proslu sezonu 170 000 navijaca na stadionu, nek je u prosjeku karta bila 6 KM to je preko milion maraka.
Po meni je bitno dosta da nastavite dobre rezultate praviti , bez obzira na rezultat u Evropu. Da ne bude vise onih rezultatskih kriza, i mislim da vi ćete imati u prosjeku 10-15 hiljada ljudi na utakmici sigurno. Pomnozi cifru sa nekih prosjecnih 6 maraka kartom, to je 60 hiljada kaemčića. Još i ako budete u vrhu opet, borba za titulu i tako te stvari, sigurno se i veće posjete mogu očekivatiAdiFKS je napisao/la:Plus na to dodati jako dobru prodaju u fan shopovima. Narocito u periodu onih utakmica u Evropi, i pred jace utakmice u ligi. I tu je bilo profita dosta.
Bitno ce biti ako uspijemo i ovu sezonu zadrzati jak prosjek posjete na utakmicama. Bice to manji broj jer nece biti onih utakmica i vise kola u evropi ko prosle sezone, ali opet trebali bi pokusati odrzati dobru posjetu.
Dino zivio ti nama 100 godinaHead je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na to sam misliouNbx je napisao/la:Ne grijesis, jedini za kojeg smo odstetu platili.
Sergej Trifunović je strastveni VELEŽOVAC i prije rata je redovno išao na utakmice Veleža...Zagor je napisao/la:Inače jedan od dražih glumaca, a sada mi je još draži heheInače znam da voli Velež, rođen je u Mostaru ako se ne varam i ima jedan klip gdje pokazuje dres Veleža.