FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 okt 2017, 11:02

ma ne mogu oni podnijeti ostavke dok se ne pojavi bilo kakva alternativa.
U ovom momentu Fucko da hoce, ovi bi imam osjecaj neki rado otisli odmah. Tako sam bar protumacio Senadovu izjavu na pressu. Cini mi se da nije jednom, nego vise puta rekao ako ima bilo ko evo mu

zato jbg ako hocete ostavke ,izvarajte koga da se javi Jasminu da hoce da preuzme Slobodu.

najgore je to sto on nek se u 10 javi, ovi ce u 10.01 podnijeti ostavke

toliko navijaca, toliko ljubitelja Slobode, svetinja, zakletva a niko da se ponudi faraonu da preuzme.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 okt 2017, 11:07

katarakta je napisao/la:E cuj bojkotuju Upravu haha. To se opet brane igraci, vrli profesionalci haha. Ne bojkotuju oni nista, vec ne znaju. Kako dosad niste skontali
Kako ne znaju, a predcednik kaze da imamo igrace koji spadaju po kvalitetu i znanju u sam vrh BiH nogometa.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 okt 2017, 11:09

Evo vam ga pa pomirisite! Yebe nam nanu naninu ovaj predcednik.
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 29 okt 2017, 11:12

Evo ja konkretno predlažem da se prica sa Menpromom Mensurom. Ima iskustva mudro zbori kad treba ne pravi sukobe nigdje dobar je sa AH i ovamo je u gradskoj vlasti. Mislim ako bi htjeo da bi bio dobro rješenje
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 okt 2017, 11:26

Hitman22 je napisao/la:Evo ja konkretno predlažem da se prica sa Menpromom Mensurom. Ima iskustva mudro zbori kad treba ne pravi sukobe nigdje dobar je sa AH i ovamo je u gradskoj vlasti. Mislim ako bi htjeo da bi bio dobro rješenje
Bio bi dobar ali samo sa nekim jacim u tandemu. Npr sa A.H. babukom. :salut:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 29 okt 2017, 11:38

Ma nece niko bolan pa da kola se na njemu slome.
I onaj koji bi se uhvatio posla nema para a bez para pisi propalo. ..
Nas spasava privatizacija kluba samo.
I Azmir baca supljake. On da je htio praviti stadion uzeo bi Slobodu redao trofeje I pravio stadion od 20 mil....A ne bacao supljake sa Slogom. ...
Mi smo izgleda prepusteni na milost vremenu koje tece protiv nas.
Nalazimo se na mjestu koje vodi u cvajtu I svaki poraz, svaki remi, vodi nas blize ispadanju. ......
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 29 okt 2017, 11:46

Zna se ko hoće i ko je spreman i horan.
Reci im staragarda :salut:

Al Senčo ne da, može sad otići ako hoće, neće mu faraon ništa, ali neće iz inata izgleda.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 okt 2017, 11:55

Lijepo je bilo te godine.

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 29 okt 2017, 11:59

Cuj skupstinara probisvjeta sto se zali a digao ruku za Senada Mujkanovica.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 okt 2017, 12:00

Bilo ko da dodje u Slobodu treba prestati pricati o proslosti, vec samo kulturno i precizno o sadasnjosti i buducnosti.

Senadu krivo sto ima pljuvaca, a on od kada je dosao najveci pljuvac. Treba imati malo kulture na toj poziciji i odmjerenosti, nekada priznati gresku, povuci koji potez da pokazes ljudima da je Sloboda ti bitna (npr otpustis nekog, a da to nije igrac ili trener prvog tima).
Ako je zelio da ga bar pola ljudi gotivi mogao je to vec napraviti da tako bude.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 okt 2017, 12:05

wobly92 je napisao/la:Zna se ko hoće i ko je spreman i horan.

Al Senčo ne da, može sad otići ako hoće, neće mu faraon ništa, ali neće iz inata izgleda.
Ja vam napisa neki dan da covjek uopste nije pritisnut od strane Faraona (sto je i mene iznenadilo)a vi po svom....on je zainteresiran za ovu poziciju Predsjednika kluba i gura neki svoj film....nisam ja sa njim pricao al sam tako cuo.... Mozda i folira,ko ce vise bit nacisto sa ovom varalicom...Husic bi se vratio u Slobodu ali mora se novi spol karata podijeliti sto meni totalno nemoguce izgleda....vise ni sam ne znam sta i kako.... nek' nam je Bog na pomoći sa ovim budalama al vjerujte da ovo nece na dobro...opasno klizimo po zici koja nas vuce u ambis... potrebni su HITNI i RADIKALNI rezovi a malo je vjerojatno da se vise iko moze sa tim uhvatitii u kostac....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 29 okt 2017, 12:08

Tako je slazem se tuzlak.pljuvanje i nekultura na nivou.a predsjednik kluba.
I mante suplje bi on al nema ko.Tebi kad se nesto nece nema boga da te zadrzi.
A ko ce? Ha bilo ko, nace se neko.
Isto tako mislim nema nista ni od azmira nemojte dzaba.
U ovoj situaciji.
I niko ne brani igrace.o njima je sve receno.pizde najvece
. ja upravo suprotno tvrdim da se sve prebacuje na igrace.a nije samo do njih.al ih niko ne amnestira.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 okt 2017, 12:10

staragarda je napisao/la:

Ja vam napisa neki dan da covjek uopste nije pritisnut od strane Faraona (sto je i mene iznenadilo)a vi po svom....on je zainteresiran za ovu poziciju Predsjednika kluba i gura neki svoj film....nisam ja sa njim pricao al sam tako cuo.... Mozda i folira,ko ce vise bit nacisto sa ovom varalicom...Husic bi se vratio u Slobodu ali mora se novi spol karata podijeliti sto meni totalno nemoguce izgleda....vise ni sam ne znam sta i kako.... nek' nam je Bog na pomoći sa ovim budalama al vjerujte da ovo nece na dobro...opasno klizimo po zici koja nas vuce u ambis... potrebni su HITNI i RADIKALNI rezovi a malo je vjerojatno da se vise iko moze sa tim uhvatitii u kostac....
Nece ovi odustati dok ne isisaju i zadnju kap krvi. Isto kao 2012 godine. Pa gdje ce uhljebi kao cickovo ulje, mikica... Gdje ce igraci kao Jaha, Smajic...
Gdje ce...

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 29 okt 2017, 12:13

Ako ce ko i do sada, pisati pozajmice kukat traziti novac od grada, davati ostavke svaki mjesec bolje neka ga gdje jeste.
Ili neka uzme klub ili neka odyebe. ..
Nama treba trajno (ili barem dugorocnije)rjesenje a ne odrzavanje iznad vode samo da se ne ugusimo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 29 okt 2017, 12:16

solinas je napisao/la:

Ako ce ko i do sada, pisati pozajmice kukat traziti novac od grada, davati ostavke svaki mjesec bolje neka ga gdje jeste.
Ili neka uzme klub ili neka odyebe. ..
Nama treba trajno (ili barem dugorocnije)rjesenje a ne odrzavanje iznad vode samo da se ne ugusimo.
Tako je.slazem se.
Koliko smo propali slazem se sa svima :lol: :(

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 29 okt 2017, 12:19

Juce nije bilo ni volje ni zelje za necim vise osim poraza.
Toliko ocigeldno da dusa boli . da im ne psujem.nisu vrijedni ni psovke

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 okt 2017, 12:25

Izgleda nama ce se dobro desiti ako ispadnemo da uhljebi dignu ruke od nas. Jeste da je tuzno ali je istinito. Probati sve ispocetka.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 29 okt 2017, 12:28

Probisvjet je napisao/la:Izgleda nama ce se dobro desiti ako ispadnemo da uhljebi dignu ruke od nas. Jeste da je tuzno ali je istinito. Probati sve ispocetka.
Pa da opet godinu-dvije budemo dobri, vratimo se, pa opet ovako propadamo i sve tako? :mrgreen:
Jesmo nisko pali, stvarno. Ne znam kako ove igrače nije sramota izaći na onaj teren, ništa ne pružaju, a garantovano mogu dobro igrati, samo neće đubrad. :puke:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 29 okt 2017, 12:31

Tuga care.Tuga boga mi.
Ma da se skontat i izmedju redova zasto je atmosfera ko ona stvarka.i zasto nema hemije ni na terenu.
Car je go!zivio car!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 okt 2017, 12:35

sta je sta kukate ,hebo vas njuo,mi nismo za vrha,mi smo za kaljuge i to nek vam bude jasno..busamo se u prsa mi neko i nesto,a u stvari ku..rcina obicna,da je jedna krupa postala velesila za nas i da nam je najveci uspjeh do sad pobjeda nad zeljom na Tusnju..

eto vam ovakva Sloboda,trazili ste i dobili ste..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.