Ma znam da je iz Goška, ali su igrali gore u Prijedoru pa ga protivnički navijači na sva usta hvale šta je radio gore i čudom se čude da ne igra u nekom jačem klubu.pile87 je napisao/la:Nije on iz priedora on je iz goska, i doci ce 2 ili 3 igraca po uslovom da nekog prodamo.Odlazak uvijek diktira koliko cemo dovesti u principu je bolje manje mjenjati.zeljooooo je napisao/la:Kaže Osim 2 ili 3 igrača ne više sa ovakvim kadrom ako ostane nam treba 5 igrača kvalitetnih, a da ne računam ako ode trojka: Svraka, Adilović i Čolić.B.
Onog Jusufbašića svi iz Prijedora hvale gore im je dar mar pravio, ali neko reče da je dogovorio sa Veležom.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
ne sekiraj se i neće,ovi što dodju će raditi svoj posao u skladu sa primanjima koje će imati!Buu je napisao/la:Za Evropu 5-6 provjerenih igraca treba, ali posto je Amar vec skino gace(a i para se nema) od toga nista. Daj Boze da nam bilo ko dodje Zebinog ili Bekriceveg kvaliteta.
Einigkeit und Recht und Freiheit
Evo ovakva mišljenja.Prijedor je napisao/la:GOSK nas je juce pregazio. Nama je BOD kao kuca... Pa ljudi lete, imaju brze igrace, onaj Jusufbasic ja stvarno ne znam kako on jos uvijek igra za GOSK, kako ga neki bolji klub nije primjetio... Jedan od boljih napadaca koji je igrao ovde ove sezone. GOSK jako dobra ekipa, mi smo imali srece, promasili su penal, gadjali precke, vadili smo sa linije, imali su mrtve sanse i nece u gol... Svaka cast ekipi GOSK-a, po meni oni definitivno zasluzuju da igraju u drustvu najboljih i sledece sezone!
Interesuje me da li smo mi ovim bodom osigurali opstanak??

Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
realno, kakve su šanse da se vrati šeha, ako bi otišao antolović ? 

Odlazi Safete.
nikakveAeGon099 je napisao/la:realno, kakve su šanse da se vrati šeha, ako bi otišao antolović ?
Einigkeit und Recht und Freiheit
stana svraka i adil na hayatu !
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Iskreno meni je dobar Majkic iz veleza al tih zadnjih veznih bas imamo...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
na ovom linku sto je momak postavio kad se otvori imaju plavim slovima pise regionalne grupe,i podjeljena je karta na dijelove,pogledajinvincible1921 je napisao/la:eee haj mi samo objasni kako si to skonto,intresuje me da mogu pratit ubuduce posto niko ne zna kako fifa ovo sastvaljaold school je napisao/la:znaci po ovome mi bi trebali biti u grupi sa bate borisovom,dinamom,partizanom,mariborom,steaua i slovanomElegant je napisao/la:Evo najnoviji update za ono sto nas ceka u CLhttp://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... l2013.html
![]()
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Ja bi vala volio konacno vidjeti jedno pravo lijevo krilo u nasem timu 

I onda kada više ne bude me ovdje
Ma nama treba pod hitno ofanzivni vezni, plejmeker i to paker koji zna sa loptom da proigrava i upošljava napad.
-
- Kontakt:
drug jel kajkut,diatta,iz zrinjskog hadzic,a ko je iz Veleza? mozes i na pp ako je problem javno recipile87 je napisao/la:Pregovaramo sa nekim igracema celika, zvijeze i veleza uskoro se mozda obavi razgovor sa jednim igracem zrinjskog.AeGon099 je napisao/la:ima li kakvih glasina o odlascima i dolascima ?
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
meni nikad nece bit jasno sto bekric ne igra tu poziciju.........zeljooooo je napisao/la:Ma nama treba pod hitno ofanzivni vezni, plejmeker i to paker koji zna sa loptom da proigrava i upošljava napad.
THE MANIACS-ZAVIDOVICI
Ee ovako posto vidim niko nespominje a prije se ovdje spominjalo i to nedavno..
Naime izgradnja longitudinale kroz grbavicu..
I juce rekose da je sve spremno za izgradnju 1.dionice(od Ohr-a do skretanja za Vraca)od papira,imovine i kredita i da bi za 3-4 mjeseca izgradnja trebala poceti...
Po to znaci do nase Grbavice ce sigurno doci u drugoj fazi pa treba rjesiti za onaj dio ispred sjevera ako ce nam uzimati da se i dobro naplati jer ne prave se cesto ceste nego jednon pa se šire il skracuju sto zavisi od prostora..
Jer onaj jedan kafic i mislim da je cvjecara bila direkt preko puta ohr je srusena i isplaceno je sve vlasnicima i cujem da je fine love uzeto.Mislim da uprava nece tu zakazati na tom potezu...
Sto se tice pojacanja Ova sto vi spominjete nezz ali znam da Diata nece kod nas barem 90%..
ZNALI KO KAKO TECE OPORAVAK KVESE I ZOLE???
jesu li u stanju bez staka se kretati..
Naime izgradnja longitudinale kroz grbavicu..
I juce rekose da je sve spremno za izgradnju 1.dionice(od Ohr-a do skretanja za Vraca)od papira,imovine i kredita i da bi za 3-4 mjeseca izgradnja trebala poceti...
Po to znaci do nase Grbavice ce sigurno doci u drugoj fazi pa treba rjesiti za onaj dio ispred sjevera ako ce nam uzimati da se i dobro naplati jer ne prave se cesto ceste nego jednon pa se šire il skracuju sto zavisi od prostora..
Jer onaj jedan kafic i mislim da je cvjecara bila direkt preko puta ohr je srusena i isplaceno je sve vlasnicima i cujem da je fine love uzeto.Mislim da uprava nece tu zakazati na tom potezu...
Sto se tice pojacanja Ova sto vi spominjete nezz ali znam da Diata nece kod nas barem 90%..
ZNALI KO KAKO TECE OPORAVAK KVESE I ZOLE???
jesu li u stanju bez staka se kretati..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
-
- Kontakt:
treba nam dobar DC,MC ili AMC koji zna sa loptom ,AML i dobar ST i nista vise ,i ako Antolovica zadrzimo moze se necemu nadat a probrat igrace koji "valjaju" ostale poslat na posudbu,prodat kako god samo ih se rijesit sa platne liste
Ma vi stvarno niste normalni !!!
Ja sam vidio Kvesu da se oslanja na nogu normalno, za Zolu ne znam.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Iz Amarovog intervjua na TVSA mogu se izvući ključne stvari za naredni period. Između ostalog osvrnuo sa na mogučnost i trenutnu potrebu za ulaganjem u stadion, kao i na mogučnost i potrebu dovođenja novih igrača. Pošto je finansijska situacija u klubu i društvu takva, mislim da bilo dobro da prestanu nepotrebne priče (koje će trajati sve do početka nove sezone) kako treba dovesti Ronalda, Mesija, Neimara ili barem Kaku (jer on je u Realu svakako na klupi) a ako ne njega onda Lazu, a riješiti se Adilovića koji je u dvije sezone u Želji dao samo 45 golova i drugih igrača ili kako treba graditi stadion na ovaj ili onaj način (na forumu veliki finansijski stručnjaci predlažu podizanje kredita i stavljanje Grbavice pod hipoteku).
Po meni najbitnija stvar koju je spomenuo je prihod kluba od nas navijača koji iznosi 3-4% budžeta i da je tome uglavnom krivica na nama navijačima, ne toliko zbog slabije posjete, koliko zbog glupog i nepotrebnog plačanja kazni zbog paljenja baklji i parola koje nisu dozvoljene na stadionima. Dakle pokušajte svojim pisanjem predlagati kako pomoći klubu, a ne voditi „višu“ politiku od koje niko nema koristi. Zašto sezonu 2013/2014 nebi proglasili sezonom bez baklji i drugih kazni koje navijači prouzrokuju (čak i protiv „komšija“, pa makar oni i napravili bakljadu na utakmici sa nama) te na ovaj način pomoći Želji sa 100.000-150.000 KM godišnje, i na ovom prijedlogu istrajati kao i na svim drugim prijedlozima za dobrobit kluba, a ne mlatiti praznu slamu oko dovođenja igrača i izgradnje stadiona.
Po meni najbitnija stvar koju je spomenuo je prihod kluba od nas navijača koji iznosi 3-4% budžeta i da je tome uglavnom krivica na nama navijačima, ne toliko zbog slabije posjete, koliko zbog glupog i nepotrebnog plačanja kazni zbog paljenja baklji i parola koje nisu dozvoljene na stadionima. Dakle pokušajte svojim pisanjem predlagati kako pomoći klubu, a ne voditi „višu“ politiku od koje niko nema koristi. Zašto sezonu 2013/2014 nebi proglasili sezonom bez baklji i drugih kazni koje navijači prouzrokuju (čak i protiv „komšija“, pa makar oni i napravili bakljadu na utakmici sa nama) te na ovaj način pomoći Želji sa 100.000-150.000 KM godišnje, i na ovom prijedlogu istrajati kao i na svim drugim prijedlozima za dobrobit kluba, a ne mlatiti praznu slamu oko dovođenja igrača i izgradnje stadiona.
Zola cesto dodje u moju mahalu sa autom (renault megan), valjda po djevojku. Vozi, sto znaci da ide sve kako treba ! 

-
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Hajde Lazare hajde Lazare hajde Lazareee
Hajde Lazare hajde Lazare hajde Lazareee
Ma vi stvarno niste normalni !!!
- zeljo4life
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Amidzaa, Blackwargreymon, Hrasno15, Levin, nedimmmm1337 i 57 gostiju.