amypitar je napisao/la:Znaci Hebibovic i Bekic sutra potpisuju.Ja se jos nadam Ordagicu,nije jos nigdje potpisao.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
amypitar je napisao/la:Znaci Hebibovic i Bekic sutra potpisuju.Ja se jos nadam Ordagicu,nije jos nigdje potpisao.
Ako ne budemo igrali finale u narednih 5 god. tacno im treba svima yebat terma, gamad nesposobna pa dokle viseTHEC je napisao/la:upravo to, biti giganti na domacoj sceni, u evropi uz malo srece napucati malo koeficijent i odrzavati ga pa da mozemo svake godine igrati grupnu fazu, sad nekad LP nekad EL ali akademija je projekat broj jedan od kojeg mozemo imati ogromnu dobit u buducnosti i vjerujem da i ove sad pare sto ce biti ulozene, vecina ce da ide tu, dok prvi tim ce se otprilike sklapati da bude dovoljno jak za domaceg takmicenja i prolaska barem jednog pretkola LP sto bi omogucilo play off EL, pa kad udjemo prvi put u grupe onda ko sto rekoh narednih godina odrzavati taj neki koeficijent koji ce nam olaksati da cesce budemo ucesnici grupnih faza, naravno taj prvi put kad upadnemo trebat ce dosta srece prilikom zdrijeba ali ja vjerujem da ce se u skorije vrijeme uspjeti u toj namjeriFrancescoTotti je napisao/la:Gdje ćeš poredit nas i galatu,,mi možemo da budemo gazde u državi i samo jedna lijepa sportska priča u Europi... Jedino ako ova ideja akademije zaživi kako je zamišljena pa da budemo nešto poput Athletic Bilbaa, onda ćemo da budemo nešto i u Europi , al ima do toga još .
Moja neka želja je dupla kruna ove sezone, i otpočinjanje dominacije
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
edit: no znajuci nas jednog dana aBd kad udjemo u LP nece biti bitno hocemo li kome otkinuti bodove te prve sezone, no vec narednih godina ocekujem nezadovoljstvo time sto se igra samo grupna faza Lp i sto ne mozemo da dodjemo barem do pisanog cetvrtfinala
Sreca pa nam ti nisi dizajnerFrancescoTotti je napisao/la:@shofalHaha ono sto smo uradili u gradaccu nije bilo humano.
Meni su naši dresovi tip top, al kad bi se otišlo na nekakvu klasiku (bordo-bijele vertikalne pruge) to bi bila perverzija
Koliko znam, nikad kroz historiju nismo imali bordo bijele pruge, tako da nam to nije zastitni znak i bilo bi bespotrebno po meni. Za mene je vrh bordo dres, bijeli sorc i bordo stucne. Mada sam zagotivio i full bordo kit..FrancescoTotti je napisao/la:@shofalHaha ono sto smo uradili u gradaccu nije bilo humano.
Meni su naši dresovi tip top, al kad bi se otišlo na nekakvu klasiku (bordo-bijele vertikalne pruge) to bi bila perverzija
Kahric1991 je napisao/la:Kolike su sanse da dovedemo Subića ?
Jest, al nisu bile.bordo bijele, vec u nijansama bordo boje, a gostujuci bijeli sa jednom narandzastom i jednom bordo prrugom na sredini. Ili sam ja skroz zaboravio na bordobijele pruge, nisam poludio valjda...Lacoste je napisao/la:uNbx, objasnioKakve vertikalne pruge
![]()
Ali jesmo nosili jednom brate, kad nam je onaj "Royal" bio sponzor. Ne ponovilo se nikad vise...
http://sportsport.ba/bh_fudbal/svi-dres ... /153513/s7uNbx je napisao/la:Ja.kad se sjetim onih Lotto dresova, znoj me oblije