Kolika je odsteta

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Mislim da je htio pokazat ko bi koga trebao zamijeniti a daleko od toga ko je bolji ili sličnoClaus je napisao/la:Molim???Lokos19 je napisao/la:Leitner > Aube
Sumnjam da si gledao Aubameyanga (ako na njega pucaš u postu), dok misliš da je Leitner bolji od njega. Da odmah kažem, gotivim Leintera, iako zna usrat' stvari i često napravit' potez više (što je danak neiskustvu), ali mislim da nikako ne može biti ispred igrača koji je dvije sezone zaredom među najboljim strijelcima Le Championnata. U 2011/12 je dao 16, a u protekloj 2012/13 19 golova, što je ukupno 35. Paklen će to biti igrač, naravno ako ga Doktor unaprijedi i da mu prostora u BVB-u.
Ako je tako, onda u redu. Mada, zašto bi Aubameyang mijenjao Leintera koji nije bio tako često standardan u prvoj postavi? Igrao je dosta utakmica, ali više kao backup. Osim toga, uloga na terenu i pozicije im nisu iste, jedan je veznjak a drugi napadač. Doduše, igrao je i Leinter prema naprijed, ali to je bilo više priključivanje kada je trebalo dodati gas. Razlika u klasi je evidentna, sigurno da će Gabonac igrati kod Kloppa više negoli Moritz ako se dokaže i pokaže u pravom svjetlu.S-Y-L-A-R je napisao/la:Mislim da je htio pokazat ko bi koga trebao zamijeniti a daleko od toga ko je bolji ili sličnoClaus je napisao/la:Molim???Lokos19 je napisao/la:Leitner > Aube
Sumnjam da si gledao Aubameyanga (ako na njega pucaš u postu), dok misliš da je Leitner bolji od njega. Da odmah kažem, gotivim Leintera, iako zna usrat' stvari i često napravit' potez više (što je danak neiskustvu), ali mislim da nikako ne može biti ispred igrača koji je dvije sezone zaredom među najboljim strijelcima Le Championnata. U 2011/12 je dao 16, a u protekloj 2012/13 19 golova, što je ukupno 35. Paklen će to biti igrač, naravno ako ga Doktor unaprijedi i da mu prostora u BVB-u.
13 miliona eura.Goalgetter je napisao/la: Kolika je odsteta
Odbrana: Hummels,Subotic,Sokratis,Schmelzer,Pisczek,Greuskreutz
Vezni red: Kehl,Bender,Sahin,Gundogan,Kuba,Reus,Hoffman,(Aube),Greuskreutz
Napad:Lewat,levat,(Aube),Greuskreutz
Znaci rezervni lijevi bek (Greuskreutz),nadam se rezervni napadac i ta zvjerkica u sredini
Pa normalno da ne daju, pa brate mili i oni se umislili ko da je Kaka u najmanju ruku, a ne tamo neki nedokazani djecaracnerkolfc je napisao/la:Sánto @Zizouology 4m
Bernard's agent confirmed that Dortmund don't want to pay €25M for his client.
Da jos dodamo Weidenfeller,Langerak,GreuskreutzZodiac je napisao/la:Odbrana: Hummels,Subotic,Sokratis,Schmelzer,Pisczek,Greuskreutz
Vezni red: Kehl,Bender,Sahin,Gundogan,Kuba,Reus,Hoffman,(Aube),Greuskreutz
Napad:Lewat,levat,(Aube),Greuskreutz
Znaci rezervni lijevi bek (Greuskreutz),nadam se rezervni napadac i ta zvjerkica u sredini
Bravo za upravu.nerkolfc je napisao/la:Sánto @Zizouology 4m
Bernard's agent confirmed that Dortmund don't want to pay €25M for his client.
Ma nisi me skonto. Sem Geca, kojeg je nemoguce zamijenit jacim igracem, sa ostalom trojcom smo jaci. Ali to je samo igrac za igrac, nevidim da smo sta jaci po sirini (veci izbor igraca ukoliko je neko van forme, povrijedjen, kartoniran, ...)Claus je napisao/la:Molim???Lokos19 je napisao/la:Leitner > Aube
Za prvih 11 i ne, stim da vidim Günija na 10tki a Sahina kao starogproFCB je napisao/la:Potrebna su pojacanja, koliko za pocetnih 11 tako i za klupu
što se klupe tiče slažem se da treba ali prvih 11 izgleda sasvim pristojno, ja ni jednog ovog igrača ne bih dao, svi su zaslužili mjesto u prvih 11.proFCB je napisao/la: Potrebna su pojacanja, koliko za pocetnih 11 tako i za klupu
Pazi jednu stvar, nije to isto kao i proslih sezona,gdje imate pocetnih 11, i na klupi jednog ili dva igraca koja mogu igrati,a ostalo sve ili djeca ili djedovi.zgmiky je napisao/la:što se klupe tiče slažem se da treba ali prvih 11 izgleda sasvim pristojno, ja ni jednog ovog igrača ne bih dao, svi su zaslužili mjesto u prvih 11.proFCB je napisao/la: Potrebna su pojacanja, koliko za pocetnih 11 tako i za klupu
Pored Lewe koji drugi napadač bi igrao a igramo s jednim klasičnim napadačem
Što se veze tiče koga bih izbacio? Reus je zacementiran, ovaj Auba eventualno ako dođe neki drugi, a Kuba nema šanse on mora biti u prvih 11 jer je zaslužio i dobro igra standardno
Zadnji vezni pored Gunde i Manija ne treba nam nitko, obrana Subotić i Hummels kao stoperi i ova dva sa strane je ok nema potrebe da netko drugi zauzme njihovo mjesto, jedino klupa to da treba malo proširiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.