Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds_forever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds_forever » 01 jul 2010, 12:47

How key is it to you to keep the big-name players at Anfield - most notably Fernando Torres and Steven Gerrard?

It's important, of course. I don't think there's anybody here at the club who would welcome losing them. Certainly the fans wouldn't welcome losing them and us as a club I'm sure will do everything we can to make certain they stay with us. I'll be trying to persuade them that this is the place to be. I'll ask them to give me a chance to work with you and give us a chance to improve on last season. They're all disappointed, I'm sure, after last season's results and I'll be doing my level best. It would be foolish to give guarantees that it's going to happen because I can't speak for the players themselves, but I'll be doing my best to keep them.

Do you have any plans to speak to any of your senior players who are at the World Cup or those who have returned home before they report back to training?

I'll see the ones who are here today. There are a couple of meetings this afternoon with senior players, in particular Steven and Jamie, and I'll contact the rest by telephone. I will make certain that before the end of the week I have had a conversation with all of the players to tell them I'm here and am looking forward to welcoming them back when they come.

Did you talk to any former Liverpool players or staff about the job before taking it? Did Danny Murphy say anything to you before you left?

No. I was with Alan Hansen and Mark Lawrenson with the BBC but we steered well away from the subject and it was never mentioned. I've met Kenny with Christian because he was part of the process of selecting the new manager. I have a lot of respect for Kenny, as everyone has. He was arguably one of the best players ever to pull on a Liverpool shirt. He's achieved legendary status at the club and will always have a place in the hearts of Liverpool fans. It's very important for Liverpool Football Club that people like Kenny are with us, working with us and helping to promote the club and help it in every way he can. His name is up there with the true greats and deserves to be up there because he was a magnificent player. - Znaci da kenny ostaje :D

Odmah je krenuo u akciju :D ocekujem pozitivne vijesti jer su gerrard i carra vec dali podrsku novom treneru,a ocekujem da ce i ostali :D

Jest neobicno bez carlsberga na stranici kluba...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 01 jul 2010, 15:46

ackeey je napisao/la:A sta mislite o ovome :
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/pre ... nny-murphy
:?:
Hangeland---nije potreban
Murphy---također
Gilberto Silva---također
van der Vaart---ne bih volio da dođe jer bi koštao puno,a i nije neki igrač
FK Pjetlovi

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 01 jul 2010, 16:00

bez velikih ulaganja u pojacanja nema nas nigdje jednostavno fudbal je cisti novac ko ima vise para ti klubovi ce i opstati

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 01 jul 2010, 17:08

reds je napisao/la:
ackeey je napisao/la:A sta mislite o ovome :
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/pre ... nny-murphy
:?:
Hangeland---nije potreban
Murphy---također
Gilberto Silva---također
van der Vaart---ne bih volio da dođe jer bi koštao puno,a i nije neki igrač
ja bih volio vidjet sve od gore navedenih,nisam siguran kako bi se hageland uklopio jer smo na toj poziciji dosta jaki,a vander varta bi volio u svakom slucaju,to sto u realu neigra dobro neznaci da je los igrac,mislim da ce kad gdje god da predje,ako predje(mislim da hoce jer murinho nagomilava igrace,i ima vec neke zelje za sredinu terena) da ce proradit kao roben i snajder
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

gerrard_1892
Kontakt:

Post Postao/la gerrard_1892 » 01 jul 2010, 17:16

vise bih volio gledati g.slivu nego lucasa ,a van der vart je igracina samo sto u ralu neznaju iskoristi kao ni sa robbenom ili sneijderom,a murphy i hangeland nam nisu potrebnih

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 01 jul 2010, 17:17

elninho_resTO je napisao/la:ja bih volio vidjet sve od gore navedenih
Hangeland-može ali imamo već 4 stopera tako da i ne treba
Murphy,Silva-stari
Vaart-rekao sam već
FK Pjetlovi

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 01 jul 2010, 17:21

Vi jaki na poziciji stopera??? De nemoj me nasmijavati. Skrtel i Ager ko da su od stakla,malo ih dirnes i van terena 3 mjeseca. Caragheru je vrijeme proslo.

Van der Vaart vam nije neki igrac,a na zimskom prijelazanom roku ste ga svi zeljeli u Liverpoolu.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 01 jul 2010, 17:31

reds je napisao/la:
elninho_resTO je napisao/la:ja bih volio vidjet sve od gore navedenih
Hangeland-može ali imamo već 4 stopera tako da i ne treba
Murphy,Silva-stari
Vaart-rekao sam već
ako citiras citirja cjeli post,tj procitaj sta sam reko za hagelanda nakon prve recenice, murphy i silva jesu stari al ko sto ovaj kaze vise bi ih volio gledat umjesto lukasa,van der varta bi prihvatio u svakom trenutku,a carager uvjek igra na visokom nivou a ager i skrtel su odlicni stoperi i netreba nam tu niko na toj poziciji,a hageland je skoro isti kao i oni,nije nista bolji
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 01 jul 2010, 17:34

majestic24 je napisao/la:Vi jaki na poziciji stopera??? De nemoj me nasmijavati. Skrtel i Ager ko da su od stakla,malo ih dirnes i van terena 3 mjeseca. Caragheru je vrijeme proslo.

Van der Vaart vam nije neki igrac,a na zimskom prijelazanom roku ste ga svi zeljeli u Liverpoolu.
Nisam rekao da smo jaki već imamo 4 stopera i ne treba nam novi.
FK Pjetlovi

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 01 jul 2010, 19:05

The Chairman today insisted nothing was certain but that the first round of bidding was likely to take place in mid-July.

And he moved to assure fans that the club would be sold to the best - not the highest - bidder.

He told reporters: "There have not been any offers at this stage. There haven't been any offers to turn down and I wouldn't have expected there to have been at this stage.

"There are a number of interested parties but there's no specific deadline on it. We are looking to the middle of July-ish for the first round of bids but that's not a final stage - that's a first entry through.

"We're hopeful - and I wouldn't put it any stronger than that - that a deal can be done by the end of the transfer season. That was always from the outset a hope rather than necessarily an expectation, because these things can take time.

"We are on course, pretty well, with where we would have expected to be."

Broughton also explained his own role in the sale, adding: "The process is well under way and if I can remind you of what that process is - I've been brought in to oversee the sale process. The owners have stepped aside, stepped down. I'm overseeing the process and Barclays Capital are running the process.

"The process is a structured one. The information memorandum has gone out to a number of people who have expressed an interest. We're still in that process."

Quizzed on the role owners George Gillett and Tom Hicks were playing, Broughton said: "The owners can't block the sale of the club. I read all too frequently numbers being floated about in the media, normally associated with Tom Hicks's name. I would like to make it clear there is no number. There is no base line.

"This is a willing buyer, willing seller auction. We will do a deal with what we consider to be the best bidder. The best bidder may not be the highest bidder. It's about more than just money. It's about stadium development, the team and the whole piece.

"Once we've been through the process, the best bidder gets it."
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 01 jul 2010, 20:25

FK Pjetlovi

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 01 jul 2010, 21:29

@Dirk banovan prepostavljo sam.... :x

reds je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Vi jaki na poziciji stopera??? De nemoj me nasmijavati. Skrtel i Ager ko da su od stakla,malo ih dirnes i van terena 3 mjeseca. Caragheru je vrijeme proslo.

Nisam rekao da smo jaki već imamo 4 stopera i ne treba nam novi.
Ali kakva 4 stopera imamo, ja sam svakako za dovodjenje jos jednom (Carrra, Agerr , Skrtel ,Grk :evil: )
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 01 jul 2010, 21:53

LFC_LAVOV je napisao/la:Ali kakva 4 stopera imamo, ja sam svakako za dovodjenje jos jednom (Carrra, Agerr , Skrtel ,Grk )
A šta bi ti Vidić,Terry,Pique,Lucio...budi sretan što imamo i ovu 4.
FK Pjetlovi

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 02 jul 2010, 00:38

pomeni ova cetvorica su sasvim solidna,vise treba da nas brinu druge pozicije a ne stoperi,oni su u ovom trenutku najmanji problem,al evo valjda je krenulo nabolje :D
"BEEN THERE WON THAT"

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 02 jul 2010, 08:07

Neka prica ko sta hoce, ali bih ja volio i Hangelanda i Murphy-ja i Silvu, a VDV je prica za sebe...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 jul 2010, 09:13

Hangeland bi nam legao ko budali šamar. meni jako drag igrac i mislim da bi bio odlicno pojacanje. murphy bi bio sasvim solidno pojacanje ako nista engleski je igrac i nas je.... VDV mi i nije neki igrac ali sigurno pored nekih rafinih polovnjaka on izgleda kao bolid. a gilberto silva nam i ne treba toliko radije bi trpio lucasa...
ja bi volio kad bi otisao Benayoun za neke solidne pare i za te da dovedemo Duffa ili Dempsy-a iz Fulhama.
You are someone else I am still right here

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 02 jul 2010, 09:18

Hodgson: No bulls*** - it will be hard to persuade Torres and Gerrard to stay

Roy Hodgson has insisted he will fight tooth and nail to keep Steven Gerrard and Fernando Torres at Liverpool.

But the new Anfield boss showed his desire to be honest with both his new players and the club's fans by admitting he won't "bullshit" by pretending it will be easy to persuade them to stay.
In a massively impressive introduction as the successor to Rafael Benitez, Hodgson spoke openly about his reasons for accepting the job.
Chief amongst them, he admitted, was the chance to work with some of the best players in the world like Gerrard, Torres, Javier Mascherano and Jamie Carragher.

And now Hodgson is preparing for the task of persuading them to stay - backed by a promise from the club top brass that he will not be forced to sell a single player.

But with Real Madrid chasing Gerrard and Barcelona on the trail of both Torres and Mascherano, he knows it will not be easy.

"We will fight tooth and nail to keep our best players, whether it's Steven, Fernando, Mascherano or any others you care to name," he said.

"But I can't nail their feet to the floor, I can only try and persuade them if they stay here, we will have a good season and it's a great club to play for. We're all very anxious to keep them.

"It's not words Steven wants, it's actions to see that the club is going to make strides forward, that there will be players of his quality alongside him.

"He's wise enough to know I couldn't give him that guarantee right now, and he wouldn't respect me if I gave him a load of bull**** which he could see through.

"I will explain that I have come here to work with people like him and I'm hoping he will have enough loyalty to at least give it some time together.

"I can't do more than say those things to him, it's just a question of trying to sell myself and what we are going to do and hope he buys into it."

Hodgson met with both Carragher and Gerrard yesterday afternoon, and also plans to speak to Torres today, before flying out at the end of the World Cup to speak face to face with the Spanish striker.

For Hodgson, the importance of keeping Gerrard is key to his reign at Anfield.

He was installed yesterday on a three year contract worth around £2million a year, and has set himself an immediate priority of keeping his skipper.

"Steven knows he's the heart and soul of the club with Jamie Carragher, and I can only hope that not just what I say, but what they feel from the fans and around the town helps them to stay," he said.

"Looking from the outside I always saw him as the heart and soul of the team, Liverpool through and through, and on the way to becoming as big a legend as any you can name from the past.

"I would certainly hope he'd stay here, and I must put my cards on the table now and say that I am prepared for life WITH Steven Gerrard and the other top players. That's why I came."

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 02 jul 2010, 11:49

Vicente del Bosque
"Nastavljam vjerovati Torresu"

U četvrtak, dva dana prije četvrtfinalnog dvoboja Svjetskog prvenstva protiv Paragvaja, selektor španskih nogometaša Vicente del Bosque najavio je da Fernando Torres ostaje prva napadačka opcija.

"Naš je glavni napadač u ovom trenutku Fernando Torres. Igrao je sve četiri utakmice, a igrat će i dalje, i to jako puno. Imamo u njega potpuno povjerenje, kao što imamo i u Fernanda Llorentea. Znamo da on u našu igru unosi mnoge kvalitete", rekao je selektor, dok se najbolji španski strijelac David Villa nadovezao: "Svi znamo da će Torresov trenutak doći. Nadajmo se da će se to dogoditi u subotu protiv Paragvaja."

Torres zasad igra katastrofalno u Južnoj Africi jer je sasvim izvan forme nakon što je zaliječio tetivu desnog koljena poslije operativnog zahvata.

Osim što njegovom lošom igrom pati španski napad, pati i David Villa, kojeg je Del Bosque izgurao na mjesto lijevog krila. Sreća je da novi napadač Barcelone u sjajnoj formi, pa golove postiže redovno i s te, njemu neprirodne pozicije.

"Jedino mislim kako dočekati subotu u optimalnoj formi. Bit će to komplikovan dvoboj, ali ćemo ga dočekati motivisani i svjesni da imamo kvalitetu za pobjedu", rekao je Villa, prvi strijelac turnira s četiri pogotka. 8-)

Roy Hodgson sljedeće tri sezone na klupi Liverpoola
Četvrtak, 01.07.2010.

Liverpool je danas službeno potvrdio kako će novi menadžer tog kluba biti Roy Hodgson. 62-godišnji dosadašnji menadžer Fulhama, koji je u karijeri trenirao, između ostalih, Inter i švicarsku reprezentaciju, potpisao je trogodišnji ugovor i tako postao tek 18. menadžer Liverpoola u klupskoj povijesti.

"Ovo je najveći posao u klupskom nogometu i počašćen sam što sam preuzeo ulogu menadžera najuspješnijeg britanskog kluba. Veselim se susretu sa igračima i navijačima i početku rada u klubu." rekao je Hodgson.

Hodgson, koji je protekle sezone Fulham odveo do finala prvog izdanja Europa lige, je već i prije dolaska u Liverpool dobio veliku potporu kako od navijača Redsa, tako i od bivših igrača koji su redom pozdravili njegov izbor za nasljednika Rafaela Beniteza.

Hodgson novinarima: Tek sam stigao, a vi već o novcu!

Novi Liverpoolov menadžer, 62-godišnji Roy Hodgson, u prvom nastupu pred novinarima nije mogao obećati ostanak na Anfieldu najvećih zvijezda, kapetana Stevena Gerrarda i španjolskog reprezentativca Fernanda Torresa…

Obojica su ovoga ljeta često gostovali na stupcima sportskih stranica engleskih medija, u kontekstu loše Liverpoolove financijske situacije zbog koje bi ih, kao, ''redsi'' bili voljni prodati i malo popuniti rupe u blagajni…

- Njihov ostanak bio bi vrlo važan za klub. Osobno im ne mogu pribiti stopala uz pod i tako ih zadržati. Mogu ih jedino kroz razgovor nastojati uvjeriti da će se pokazati da je Liverpool pravi klub za njih, ukoliko ćemo imati dobru sezonu. Znam da klub ima veliku želju zadržati ih, a to je, naravno, i moja velika želja. Učinit ćemo sve što je u našoj moći da tako i bude. No, naši navijači su inteligentni, znaju kakva je situacija. Isto tako znaju da im ja ne mogu obećati njihov ostanak u klubu - kaže Hodgson.

Predsjednik Martin Broughton je dodao:

- Oni nisu na prodaju. Ne želimo na taj način zarađivati novce!

Hodgson je prošle sezone vodio Fulham i kreirao veliko iznenađenje odvevši taj klub iz zapadnog Londona sve do finala Europa lige. Liverpool je, jasno, za njega puno veći izazov…

- Ovo je vrlo veliki klub, sa golemom tradicijom. Moj prioritet je osigurati da sljedeća sezona bude bolja od prošle (''redsi'' su bili tek na 7. mjestu u Premiershipu, što je najlošiji plasman kluba u zadnjih 11 sezona, op.a.), te vratiti momčad u Ligu prvaka. Za mene je dolazak u Liverpool pravi potez u ovoj fazi moje trenerske karijere. Znam da je vodstvo kluba obavilo svoju zadaću prije nego su me doveli za menadžera. Moj cilj je raditi najbolje što mogu za ovaj klub i njegove navijače.

Jedan od prvih poteza koje planira bit će razgovor s dvojicom institucionalnih igrača Liverpoola, Stevenom Gerrardom i Jamiejem Carragherom, koji su cijelu seniorsku karijeru proveli na Anfieldu…

- Jedva čekam sastanak s njima dvojicom, jer su oni ključni igrači u mojoj budućnosti u ovome klubu. No, oni su za Liverpool i puno više od igrača. Zna se što oni predstavljaju i koliko znače. Zanimaju me njihova stajališta, kako dišu po pitanju kluba.

Hodgsona se ovih dana spominjalo u kontekstu novog engleskog izbornika, ukoliko se Engleski nogometni savez (FA) odluči raskinuti suradnju s talijanskim stručnjakom Fabiom Capellom. Hodgson kaže da mu nije palo na pamet čekati odluku FA-a prije pristanka dolaska na Anfield…

- To nije bilo upitno. Kada sam prvi puta s čelnicima Liverpoola razgovarao o preuzimanju posla, nisam niti na tren pomislio da bi se mogao predomisliti kako bih preuzeo vođenje reprezentacije. Osim toga, ne očekujem da će FA uzeti novog izbornika. Ja o tom poslu nisam razmišljao jer sam želio doći u Liverpool. Prema tome, jedino što mi se motalo po glavi prošlih dana bilo je pitanje hoće li me Liverpool angažirati ili ne.

Potom je uslijedilo pitanje koje mu nije dobro sjelo. Hoće li moći na adekvatan način raspolagati novcima za pojačanja, odnosno hoće li biti primoran prodavati najbolje igrače zbog zarade…

- Nije vrijeme za takve priče. Malo sam razočaran jer je ovo moj prvi dan na novom poslu, a već su pitanja oko novca postala važnija od onih nogometnih. Preuzeo sam ovaj posao jer san želio biti mendžer Liverpoola, kluba koji uživa fantastičnu podršku svojih mnogobrojnih navijača - zaključio je.
FK Pjetlovi

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 02 jul 2010, 14:33

nista od fulhamovih igraca,fino je covjek na pres konferenciji reko da nece nikog iz bivseg kluba dovodit i ne znam sta izvodite za stopere,odbrana nam je uvijek bila medju 2,3 najbolje u ligi,,ako ode soto tu je kelly koji moze i stopera i desnog beka igrat,pa mali ayala koji je u svakoj tekmi u kojoj je igro impresioniro,ne treba zaboravit ni wisdoma kojem je istina tek 17 al momak je kapiten engleske u17 koja je nedavno osvojila evropsko...velke su sanse da i wilson dodje,al nesto seru rangersi,previse traze iako ima jos godinu ugovora,al ako ga sad ne dovedemo onda cemo ga dzaba na godinu zato sto je fino reko da nema namjeru produzivat ugovor..,opet ponavljam da su nam najveci problem krila i da od barnesa i mcmanamana nismo imali wc krilo pa vi skontajte kolko je to godina

benayoun je otiso za jadnih 5-6 miliona u cska,a odbili smo juventusovih 5 miliona za rieru,,da nije smjesno bilo bi zalosno,ispade da je riera bolji igrac :roll:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 02 jul 2010, 16:34

Phill Jackson je napisao/la:nista od fulhamovih igraca,fino je covjek na pres konferenciji reko da nece nikog iz bivseg kluba dovodit i ne znam sta izvodite za stopere,odbrana nam je uvijek bila medju 2,3 najbolje u ligi,,ako ode soto tu je kelly koji moze i stopera i desnog beka igrat,pa mali ayala koji je u svakoj tekmi u kojoj je igro impresioniro,ne treba zaboravit ni wisdoma kojem je istina tek 17 al momak je kapiten engleske u17 koja je nedavno osvojila evropsko...velke su sanse da i wilson dodje,al nesto seru rangersi,previse traze iako ima jos godinu ugovora,al ako ga sad ne dovedemo onda cemo ga dzaba na godinu zato sto je fino reko da nema namjeru produzivat ugovor..,opet ponavljam da su nam najveci problem krila i da od barnesa i mcmanamana nismo imali wc krilo pa vi skontajte kolko je to godina

benayoun je otiso za jadnih 5-6 miliona u cska,a odbili smo juventusovih 5 miliona za rieru,,da nije smjesno bilo bi zalosno,ispade da je riera bolji igrac :roll:
slazem se, vec imamo 4 stopera, te nekoliko mladih koji su vec dobijali priliku, i sta ce nam jos jedan, i to stoper koji nije nista bolji od ovih nasih, pored krila, treba dovesti i lijevog beka, jer jedino imamo insuu na toj poziciji a prosle sezone se vidjelo da on ne moze odigrati cijelu sezonu, kako je sezona odmicala bio je sve gori i gori i na kraju se i ozlijedio, te propustio kraj prvesntva, sto se tica krila, jedan igrac se nudi, a nije skup, i on je moja prva zelja vec dugo, naravno to je arda turan

greska je bila pustiti benayouna za te pare, trebalo je uzeti jos koji milion, a i rieru treba prodati, tog igraca ne zelim gledati u liverpoolu, a i dolaskom jovanovica postao je visak
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.