NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Gledam danas igrači Leotara izlaze,nasi im aplaudiraju a oni se smiju,da su bar posteno nadigrali Zvijezdu,već uz pomoć sudija i valjanjem po terenu.U Trebinju bi za obrnutu situaciju bilo polomljenih nogu,sudija zatjeran u ćosak....Mi sve u u znaku fer pley dopustamo da nam se smiju,prave nas budalama i sudije i protivnički igrači a uz to nam bodove odnose.EBO VISE FER PLEY.I onako u ovoj drzavi nema civilizacije i postenja,sve je korupcija i prevara.Vrijeme je da i mi postanemo takvi,jer kao takvi mozemo i imati bolji plasman....Europa je za nas u ovakvim okvirima apstraktan pojam.To najbolje dokazuje nas prvak Zeljo u Europi kada igra.
Zadnja izmjena: vatreni, dana/u 10 nov 2012, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
Pojacaj te se sa sudijama malo vise i eto bodova jer nemozete drugacije pozz!!!bordobijeli je napisao/la:a i jeste zagulili protiv Sarajeva kao da vam je zadnja u zivotu.bolje da je cuvao onu energiju za leotar.a nama bi ona dva boda puno znacila
-
- Kontakt:
ma nema zime sto se nas tice.bolje da bude te dobri s nama poslali bi vam kojeg juniora da se kali a i vama dobro.cak da budete nasa filijala bolje nego da se svadjamo.Kvota je napisao/la:Pojacaj te se sa sudijama malo vise i eto bodova jer nemozete drugacije pozz!!!bordobijeli je napisao/la:a i jeste zagulili protiv Sarajeva kao da vam je zadnja u zivotu.bolje da je cuvao onu energiju za leotar.a nama bi ona dva boda puno znacila
Pa hocel ko napisati sta je to sudija radio ev cekam sahat .vatreni je napisao/la:Gledam danas igrači Leotara izlaze,nasi im aplaudiraju a oni se smiju,da su bar posteno nadigrali Zvijezdu,već uz pomoć sudija i valjanjem po terenu.U Trebinju bi za obrnutu situaciju bilo polomljenih nogu,sudija zatjeran u ćosak....Mi sve u u znaku fer pley dopustamo da nam se smiju,prave nas budalama i sudije i protivnički igrači a uz to nam bodove odnose.EBO VISE FER PLEY.I onako u ovoj drzavi nema civilizacije i postenja,sve je korupcija i prevara.Vrijeme je da i mi postanemo takvi,jer kao takvi mozemo i imati bolji plasman....Europa je za nas u ovakvim okvirima apstraktan pojam.To najbolje dokazuje nas prvak Zeljo u Europi kada igra.
Gledaj u pregledu ako htjednu prikazati,ali cu ti reci ono sto neces vidjeti,NOKAUT, vidim niko ne pise o tome,mozda neznate,Osimi nas ebu,dobri su samo Sarajlicama,a nas nazivaju k.rč..ačkom ekopom ,hoce da nas izbace na silu,ali taj film nece gledati,ne zaboravite sta ce biti na polusezoni,velika pojacanja i priprema za sledecu sezonu gdje cemo se boriti za vrh,prepale nas se Sarajlice tj, Osimiterabajt je napisao/la:Pa hocel ko napisati sta je to sudija radio ev cekam sahat .vatreni je napisao/la:Gledam danas igrači Leotara izlaze,nasi im aplaudiraju a oni se smiju,da su bar posteno nadigrali Zvijezdu,već uz pomoć sudija i valjanjem po terenu.U Trebinju bi za obrnutu situaciju bilo polomljenih nogu,sudija zatjeran u ćosak....Mi sve u u znaku fer pley dopustamo da nam se smiju,prave nas budalama i sudije i protivnički igrači a uz to nam bodove odnose.EBO VISE FER PLEY.I onako u ovoj drzavi nema civilizacije i postenja,sve je korupcija i prevara.Vrijeme je da i mi postanemo takvi,jer kao takvi mozemo i imati bolji plasman....Europa je za nas u ovakvim okvirima apstraktan pojam.To najbolje dokazuje nas prvak Zeljo u Europi kada igra.

Zadnja izmjena: Dzin, dana/u 10 nov 2012, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
Kupuje on kuću ovdje u SvircuNah1d je napisao/la:NEMOJ KO DA BI KUNTICA KRITIKOVO! DOBAR JE ON.DOBAR. jbo vas on nikad ga nisam gotivio nit cu!
Kontrolor sudjenja nas veliki obozavalac Salem PRolic ili kakn vec, mislim da je i protiv sarajeva on bio
Salem ti je najveći EVROPEAC u savezu.Njemu ko neda EVRA,a ima,trudi se svim silama protiv te ekipe.Ja bih rekao,na poluvremenu da je telefonski odradio sa sudijama.Trebao si ga Nurdo nahraniti,vidis da je gotov eksplodirao od kilograma i koji mu EVRIĆ zaditi i to bi bilo to.Ma nista nam ne predostaje već da na polusezoni dovedemo igrače koje smo planirali za Evropsku Zvijezdu, a gladne usi i dusmani neka pucaju kada budemo Zelju na Grbavici i Sarajevo u Sarajevu dobili. 

Nisam bio na utakmici, al i bolje je mozda, jel istina da je sudija crveni dao navijačima tako sam cuo? A ljudi uvjek su nam sudije krive nikada nije trener on je rekao kad smo prekinuli trening da stoji iza njih stojil sada iza ovog katastrofalnog rezultata. A mozda je ovo djelo Zelje jer mi njima dajemo protivnika, sada su -3 za FK. Sarajevo a oni narednu idu u trebinje pa vjerovatno evo vam protiv Zvijezde trebinje a vi ćete nama dati... (Ima logike)
To je cika Osim odradio,smrdljivi pacov.kakva ba normalizacija oni to gledaju da je normalno nastimazi Zelji i Sarajevu,ciro_ciro je napisao/la:Nisam bio na utakmici, al i bolje je mozda, jel istina da je sudija crveni dao navijačima tako sam cuo? A ljudi uvjek su nam sudije krive nikada nije trener on je rekao kad smo prekinuli trening da stoji iza njih stojil sada iza ovog katastrofalnog rezultata. A mozda je ovo djelo Zelje jer mi njima dajemo protivnika, sada su -3 za FK. Sarajevo a oni narednu idu u trebinje pa vjerovatno evo vam protiv Zvijezde trebinje a vi ćete nama dati... (Ima logike)

Mislim ljudi da malo pretjerujete u vrijedjanju Ivice Osima covjeka koji je legenda u svijetu a kamoli u BiH.Znate da je spasio BiH fudbal jer smo bili suspendovani i da njega nije bilo sad bi krave pasle i na Grbavici i Kosevu I na Bilinom Polju,a i isto tako i na Banji Ilidzi.Covjek je spasio i reprezentaciju koja je na domak svjetskog prvenstva.Nemam namjeru da se ikom dodvoravam,ali za neuspjeh trebamo prvo trazit problem kod sebe pa onda ici dalje.Danas recimo ako je sudija grijesio na nasu stetu sto se tice faula,ofsajda,kartona nije nam sudija dao gol nego igrac Leotara.
Izgleda da ste zaboravili da je željo prošle sezone leoara ostavio u ligi i da im ovi sad moraju vratit. Zato se danas sve ovo i desilo. Pa nije onaj debelguzi džabe došao u Gradačac sa onakvim sudijama.
prošle godine zeljo nama davao protivnika a ove mi njem. slucajno ili ne 

KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
Nisu samo sudije krive , igraci su dns bili katastrofa... Ja ne znam kako je moguce da u utorak znaci razvale igrom protiv jaceg protivnika (zrinjski je po meni jaci tim od leotara) , znaci protok lopte je bio brz i stvorili smo mnogo sansi...
Dns je to bilo jad i cemer... I sto smo imali sansi , falila je realizacija ...
Sudija nije napravio neku kardinalnu gresku , kao npr svirao penal ili sta ja znam gol iz ofsajda ... al je sjeckao igru non-stop...Pomocni sudija neki celo ne znam ime , nije spustao ofsajd zastavicu...i kad jest i kad nije ofsajd on je signaliziro glavnom i dizo zastavicu...
Al' idemo dalje , nema predaje ... Ja ne sumnjam da ce Zvijezda ostati u PL a ko zna ako sta napravimo u kupu mozda to bude nasa najbolja sezona dosada
Dns je to bilo jad i cemer... I sto smo imali sansi , falila je realizacija ...
Sudija nije napravio neku kardinalnu gresku , kao npr svirao penal ili sta ja znam gol iz ofsajda ... al je sjeckao igru non-stop...Pomocni sudija neki celo ne znam ime , nije spustao ofsajd zastavicu...i kad jest i kad nije ofsajd on je signaliziro glavnom i dizo zastavicu...
Al' idemo dalje , nema predaje ... Ja ne sumnjam da ce Zvijezda ostati u PL a ko zna ako sta napravimo u kupu mozda to bude nasa najbolja sezona dosada

-
- Kontakt:
Neznam za Ivicu Osima ali onaj njegov sin je najveće zlo BiH fudbala.Dzin je napisao/la:To je cika Osim odradio,smrdljivi pacov.kakva ba normalizacija oni to gledaju da je normalno nastimazi Zelji i Sarajevu,ciro_ciro je napisao/la:Nisam bio na utakmici, al i bolje je mozda, jel istina da je sudija crveni dao navijačima tako sam cuo? A ljudi uvjek su nam sudije krive nikada nije trener on je rekao kad smo prekinuli trening da stoji iza njih stojil sada iza ovog katastrofalnog rezultata. A mozda je ovo djelo Zelje jer mi njima dajemo protivnika, sada su -3 za FK. Sarajevo a oni narednu idu u trebinje pa vjerovatno evo vam protiv Zvijezde trebinje a vi ćete nama dati... (Ima logike)
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Nexsus7 to sto govoris da su igraci igrali dobro protiv zrinje, pa kako to vam nije jasno, zato postoje igraci od 500 km, od 5000, i 50000 i td, od ovog sa 500 nemozes ocekivat da dva puta sedmicno igra utakmicu kako se od njega ocekuje a kod nas su takvi, jos kad se u to uplete malo sudija svasta dobijes, koliko para toliko muzike
moras nam pojasniti koji su to od 500,hajde pametnjakovicuTkanton je napisao/la:Nexsus7 to sto govoris da su igraci igrali dobro protiv zrinje, pa kako to vam nije jasno, zato postoje igraci od 500 km, od 5000, i 50000 i td, od ovog sa 500 nemozes ocekivat da dva puta sedmicno igra utakmicu kako se od njega ocekuje a kod nas su takvi, jos kad se u to uplete malo sudija svasta dobijes, koliko para toliko muzike
Sta bi danas drugovi? 

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
@dzin ko je to nama u zadnje dvije godine doso da vrijedi vise od 500 osim polovnjaka Dzafica i Savica koji su sigurno placeni vise al vrijede 500, a ko je tome kriv ustvari nije niko jer je cilj sa sto manje para ostat u ligi
Ko je to iz uprave udario sudiju poslije utakmice?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.