Pull&bear 40KM

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Gorki je napisao/la:Gdje se mogu kupiti crvene new balance patike?
Ili recimo negdje pa da se naruči?!
U Tuzli imaju sve vrste i boje,samo crvene nemaju?
Hvala na odgovoru unaprijed,može u inbox ili citat?
akisarajevo92 je napisao/la:
Pa zar se nemoš u radnji dogovorit da naručišGorki je napisao/la:akisarajevo92 je napisao/la:
One koje ja hoću,nemaju moj broj
Jesi naručio da javiš kasnije kakva je?
Nisam, inače kupujem isključivo Lonsdale robu.bijeli22 je napisao/la:Jesi naručio da javiš kasnije kakva je?![]()
via Tapatalk
Ima li brojeva za mene?Dex je napisao/la:Kupio kardigan u P&B-u za 25 km, što mi je krajnje čudno i neočekivano, moglo bi se reć šokantno.Sad mogu po gradu hodat ko Gandalf
Ostao XL i S, ja sebi M uzeoKawhi je napisao/la:Ima li brojeva za mene?Dex je napisao/la:Kupio kardigan u P&B-u za 25 km, što mi je krajnje čudno i neočekivano, moglo bi se reć šokantno.Sad mogu po gradu hodat ko Gandalf
" & $ " ? $ ' се $.Dex je napisao/la:Ostao XL i S, ja sebi M uzeoKawhi je napisao/la:Ima li brojeva za mene?Dex je napisao/la:Kupio kardigan u P&B-u za 25 km, što mi je krajnje čudno i neočekivano, moglo bi se reć šokantno.Sad mogu po gradu hodat ko Gandalf
Još si manji od mene, može ti SKawhi je napisao/la: " & $ " ? $ ' се $.
Не '. Вјеруј ".Dex je napisao/la:Još si manji od mene, može ti SKawhi je napisao/la: " & $ " ? $ ' се $.
Kravate, prsluci, šeširi.rio_Ferdy88 je napisao/la:Mona i njegov fetish na prsluche
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: BaiMai, Jabroni, kraljttbvb i 10 gostiju.