sta je lose napisao zbog njihovih debilnih akcija hiljade i hiljade neduznih civila je poginulo, i sad kazu spremni smo pa jesu li oni realni ako i dalje palestinci budu podrzavali hamas nakon ovoga zasluzili su svoju propastBIHpatriota je napisao/la: ↑28 okt 2023, 09:18Koliki bolesnik trebaš biti da se smiješ uz konstataciju "koji im pobise sve zivo" dok hiljadu djece gine.
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Ma presmiješno majke mi. Baš South Park contentLegendKiller je napisao/la: ↑28 okt 2023, 00:05ma Ređo ko Benjamina, možda mu koja i suza krene niz lice, hajde Benjaminu i razumijem, šupljiranje joj je u opisu posla, ali Ređep da organizuje neke skupove podrške, pa to je toliki nivo nadrealizma da ga kreatori nadrealista, sout parka i simpsona zajedno ne bi mogli predvidjeti.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Za nekog ko ne vjeruje u boga je to komplicirano pitanje, pitaj nekog drugog

Ma nemaju oni nikakve sanse realno, nit su jaci brojcano nit po opremi, zalosno je samo sto ce Izrael dok ne unisti Hamas pobiti na hiljade civila uz podrsku Amerike i ostalih sila, ja ne mogu vjerovati da svijet moze mirno gledati takav pokolj i pravdati ga napadom od 7.oktobra.Taj napad treba osuditi, to stoji ali nije opravdanje za sve poslije toga sto je Izrael uradio.
pogodno je vrijeme došlo za lokalne ratove, ja se pravo bojim da ni mi nećemo ostati imuni na toenobarca je napisao/la: ↑28 okt 2023, 09:24Za nekog ko ne vjeruje u boga je to komplicirano pitanje, pitaj nekog drugog
Ma nemaju oni nikakve sanse realno, nit su jaci brojcano nit po opremi, zalosno je samo sto ce Izrael dok ne unisti Hamas pobiti na hiljade civila uz podrsku Amerike i ostalih sila, ja ne mogu vjerovati da svijet moze mirno gledati takav pokolj i pravdati ga napadom od 7.oktobra.Taj napad treba osuditi, to stoji ali nije opravdanje za sve poslije toga sto je Izrael uradio.
što se hamasa tiče, neko je njih dobro nahajcao da naprave to što su napravili. jal rusi da se skine pozornost sa ukrajine, jal iran da se spriječi zbližavanje izraela i nekih moćnih arapskih zemalja tipa saudije, jal neko treći, to neznam ali neko jeste. ta akcija je vjerovatno tj. sada skoro sigurno, pucanje sebi u nogu, dali su izraelcima povod da rade šta hoće, najebaće najviše palestinci i palestina. ta ogavna teroristička akcija je vjerovatno najgore i najgluplje što su ikada napravili
vidjećemo na šta će ovo izaći, minimum gomila lokalnih ratova, maksimum bum i gotovo je s nama svima
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Razlika izmedju ateiste i teiste u ovom kontekstu je ta sto atesita nece doviti vec ce gledati da nesto prakticno napravi, ako moze, njih je malo ali eto pokusat ce, a veci procenat teista ce sa mindera da dovi, dovit ce Bogu da pokrene nesto konkretno i direktno kod onih (koji mogu uticati) od kojih jedni koji isto tako dove da bi se nesto pokrenulo, ili drugih koji nemaju ni najmanji trag namjere da pomognu, i na kraju niko nista ne uradi, vec se to prepustilo Bogu, i tu je sva zavrsena prica. Tu je sav poraz tog nacina djelovanja, prepustilo se nekom drugom, skinuo se teret sa sebe, i to je to. I kad to spomenes onda ce se javiti oni koji ce predrasudom reci da ateisti nemaju ili imaju manjak empatije u odnosu na teiste i tako zakljuciti da oni nista ne rade, niti se solidarisu i da je ova nasa dova svakako bolja od toga. Na kraju ce neki nevjernik, koji ima uticaj, znanje i moc, reci stanimo i dogovorimo se da ljudi ne ginu, i tako spasiti muslimanske (i jevrejske) zivote, sto je jos jedan apsurd u moru apsurda koji vidimo danas.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Preokret u Izraelu: Policija poslala "pojašnjenje" i dozvolila proteste ispred kuće Netanyahua

Izraelska policija objavila je "pojašnjenje" nakon izvještaja da neće dozvoliti da se večeras održe protesti ispred rezidencije premijera Benjamina Netanyahua u Cezareji zbog grešaka koje su dovele do napada Hamasa 7. oktobra.
"Izraelska policija smatra da je pravo na protest kamen temeljac demokratske zemlje", navode oni u saopćenju, dodajući da se demonstracije moraju održati u skladu sa zakonom i svim uputstvima policije.
Prvobitno su iz policije kazali da će rastjerati demonstrante jer "ne dozvoljavaju demonstracije o političkim ili sigurnosnim pitanjima tokom rata".
Dok je niz visokih izraelskih dužnosnika posljednjih sedmica rekao da preuzimaju odgovornost za ogromne neuspjehe koji su omogućili hiljadama Hamasovih militanata da pređu granicu Gaze Netanyahu je odbio da to uradi. Prema službenim podacima Izraela Hamas je ubio 1400 osoba, dominantno civila.
Najbliže što je Netanyahu rekao je da će nakon rata "svi morati da daju odgovore".

Izraelska policija objavila je "pojašnjenje" nakon izvještaja da neće dozvoliti da se večeras održe protesti ispred rezidencije premijera Benjamina Netanyahua u Cezareji zbog grešaka koje su dovele do napada Hamasa 7. oktobra.
"Izraelska policija smatra da je pravo na protest kamen temeljac demokratske zemlje", navode oni u saopćenju, dodajući da se demonstracije moraju održati u skladu sa zakonom i svim uputstvima policije.
Prvobitno su iz policije kazali da će rastjerati demonstrante jer "ne dozvoljavaju demonstracije o političkim ili sigurnosnim pitanjima tokom rata".
Dok je niz visokih izraelskih dužnosnika posljednjih sedmica rekao da preuzimaju odgovornost za ogromne neuspjehe koji su omogućili hiljadama Hamasovih militanata da pređu granicu Gaze Netanyahu je odbio da to uradi. Prema službenim podacima Izraela Hamas je ubio 1400 osoba, dominantno civila.
Najbliže što je Netanyahu rekao je da će nakon rata "svi morati da daju odgovore".
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jel se oglasila Američka ambasada sa objasnjenjem da samo ped.eri mogu šetati i protestovati...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Marsal
- Kontakt:
Ja bih volio da ako treba da sutra nema Palestine samo nek to nekako pomogne našoj državi.
Kad smo mi ginuli ovdje i isto preživljavali niko se nije plaho počešao za nama. Baš ti Palestinci što patite za njima su Slobodana Miloševića zvali u posjetu, a Izrael mu prijetio hapšenjem.
Je li mi žao gledat šta se dešava i kako djeca stradaju? Pa kome nije boktejebo, moraš bit sociopata da te to ne dotiče ali na kraju dana nek bude šta treba bit. To nije moj rat. Nije ni vaš, nije ni Bosnin.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Jos mi nismo izmasakrirali 1500 srba pa ovi krenuli u genocidnu osvetu i opet nam je rijetko tko pružao podršku pogotovo u početcima.Marsal je napisao/la: ↑28 okt 2023, 10:02Ja bih volio da ako treba da sutra nema Palestine samo nek to nekako pomogne našoj državi.
Kad smo mi ginuli ovdje i isto preživljavali niko se nije plaho počešao za nama. Baš ti Palestinci što patite za njima su Slobodana Miloševića zvali u posjetu, a Izrael mu prijetio hapšenjem.
Je li mi žao gledat šta se dešava i kako djeca stradaju? Pa kome nije boktejebo, moraš bit sociopata da te to ne dotiče ali na kraju dana nek bude šta treba bit. To nije moj rat. Nije ni vaš, nije ni Bosnin.
Meni je žaliji zivot jednog palestinskog djeteta nego 100 marsala I rosickya
A jevrejsko dijete?
- Marsal
- Kontakt:
I meni je žaliji život štakora iz kontejnera nego jednog bradonjice iz Austrije.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- ASD
- Kontakt:
Znaš šta je meni misterija.Marsal je napisao/la: ↑28 okt 2023, 10:02Ja bih volio da ako treba da sutra nema Palestine samo nek to nekako pomogne našoj državi.
Kako je Bošnjo kojemu je svejedno kad mu komšija crkaje od gladi ili kad mu neko gazi komšiju s autom postao tako pravednički nastrojen.
Evo i ovdje.Kajzer10 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:13Klix doslovno vrvi od twetova i tekstova ruskih propagandista, dakle ne necijih simpatizera, a pogotovo ne boraca za ljudska prava i zivote Palestinaca, nego onih najtvrdjih ruskih propagandista i mrzitelja Amerike. I kao takvi su opceprihvaceni medju pofinim brojem Bosnjaka kao relevantan izvor informacija, a vise nije bitno ko i iz kojih motiva sta vise vec je bitno da iznosi sadrzaj koji njima odgovara u datom trenutku. A kad se izbrise tweet jer ljudi iznose propagandu, onda kukaju da je cenzura.
Kolektivno ludilo.
Jackson Hinkle

Sutra ce Dzevada Galijasevica citirati, samo ako im u tom trenutku odgovara.
Glup i nesposoban narod, nema tu pomoci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 63 gosta.