Ruska invazija na Ukrajinu

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Robust
Kontakt:

Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post Postao/la Robust » 28 okt 2023, 09:21

BIHpatriota je napisao/la:
28 okt 2023, 09:18
FoSte95 je napisao/la:
28 okt 2023, 09:01
enobarca je napisao/la:
28 okt 2023, 08:30
Na kakvog se gospodara taj gore poziva, jel mozda na ovog sto mjesec dana gleda kako djeca ginu :rol: nema vecih debila od tih koji se pozivaju na nekakvo imaginarno kaznjavanje, bajke za malu djecu
Potpusujem :clap:

Šta kaže Hamas spremni smo :rol: ovi im pobiše sve živo a oni kažu spremni smo
Koliki bolesnik trebaš biti da se smiješ uz konstataciju "koji im pobise sve zivo" dok hiljadu djece gine.
sta je lose napisao zbog njihovih debilnih akcija hiljade i hiljade neduznih civila je poginulo, i sad kazu spremni smo pa jesu li oni realni ako i dalje palestinci budu podrzavali hamas nakon ovoga zasluzili su svoju propast

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 28 okt 2023, 09:23

LegendKiller je napisao/la:
28 okt 2023, 00:05
Arvid je napisao/la:
27 okt 2023, 23:33
Čuj Redžo pozvao na protest. Sad će mart, valja predizbornu načeti.
ma Ređo ko Benjamina, možda mu koja i suza krene niz lice :crazy: , hajde Benjaminu i razumijem, šupljiranje joj je u opisu posla, ali Ređep da organizuje neke skupove podrške, pa to je toliki nivo nadrealizma da ga kreatori nadrealista, sout parka i simpsona zajedno ne bi mogli predvidjeti.
Ma presmiješno majke mi. Baš South Park content :lol:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 28 okt 2023, 09:24

Rosicky je napisao/la:
28 okt 2023, 08:49
enobarca je napisao/la:
Na kakvog se gospodara taj gore poziva, jel mozda na ovog sto mjesec dana gleda kako djeca ginu :rol: nema vecih debila od tih koji se pozivaju na nekakvo imaginarno kaznjavanje, bajke za malu djecu
Pa ako i postoji zar se nije odrekao tog naroda čim su poklali izraelce?
Za nekog ko ne vjeruje u boga je to komplicirano pitanje, pitaj nekog drugog :mrgreen:
FoSte95 je napisao/la:
enobarca je napisao/la:

Ma nemaju oni nikakve sanse realno, nit su jaci brojcano nit po opremi, zalosno je samo sto ce Izrael dok ne unisti Hamas pobiti na hiljade civila uz podrsku Amerike i ostalih sila, ja ne mogu vjerovati da svijet moze mirno gledati takav pokolj i pravdati ga napadom od 7.oktobra.Taj napad treba osuditi, to stoji ali nije opravdanje za sve poslije toga sto je Izrael uradio.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 28 okt 2023, 09:26

nerkolfc je napisao/la:
28 okt 2023, 09:21
Ateisticka pogan ne zna sta je empatija. Oni samo znaju obozavati sebe I misliti da su pametni
Isto pitanje za tebe, kad je taj vas bog ikog kaznio?Ako i postoji onda je sadista koji voli gledati kako svijet pati.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 28 okt 2023, 09:31

enobarca je napisao/la:
28 okt 2023, 09:24
Rosicky je napisao/la:
28 okt 2023, 08:49
enobarca je napisao/la:
Pa ako i postoji zar se nije odrekao tog naroda čim su poklali izraelce?
Za nekog ko ne vjeruje u boga je to komplicirano pitanje, pitaj nekog drugog :mrgreen:
FoSte95 je napisao/la:
enobarca je napisao/la:

Ma nemaju oni nikakve sanse realno, nit su jaci brojcano nit po opremi, zalosno je samo sto ce Izrael dok ne unisti Hamas pobiti na hiljade civila uz podrsku Amerike i ostalih sila, ja ne mogu vjerovati da svijet moze mirno gledati takav pokolj i pravdati ga napadom od 7.oktobra.Taj napad treba osuditi, to stoji ali nije opravdanje za sve poslije toga sto je Izrael uradio.
pogodno je vrijeme došlo za lokalne ratove, ja se pravo bojim da ni mi nećemo ostati imuni na to

što se hamasa tiče, neko je njih dobro nahajcao da naprave to što su napravili. jal rusi da se skine pozornost sa ukrajine, jal iran da se spriječi zbližavanje izraela i nekih moćnih arapskih zemalja tipa saudije, jal neko treći, to neznam ali neko jeste. ta akcija je vjerovatno tj. sada skoro sigurno, pucanje sebi u nogu, dali su izraelcima povod da rade šta hoće, najebaće najviše palestinci i palestina. ta ogavna teroristička akcija je vjerovatno najgore i najgluplje što su ikada napravili

vidjećemo na šta će ovo izaći, minimum gomila lokalnih ratova, maksimum bum i gotovo je s nama svima

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 28 okt 2023, 09:33

enobarca je napisao/la:
28 okt 2023, 09:26
nerkolfc je napisao/la:
Ateisticka pogan ne zna sta je empatija. Oni samo znaju obozavati sebe I misliti da su pametni
Isto pitanje za tebe, kad je taj vas bog ikog kaznio?Ako i postoji onda je sadista koji voli gledati kako svijet pati.
Evo kaznjava mene sto citam tvoje postove

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 28 okt 2023, 09:35

I found freedom. Losing all hope was freedom.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 28 okt 2023, 09:36

nerkolfc je napisao/la:
28 okt 2023, 09:33
enobarca je napisao/la:
28 okt 2023, 09:26
nerkolfc je napisao/la:
Evo kaznjava mene sto citam tvoje postove
Jesi me zayebo

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 28 okt 2023, 09:38

Razlika izmedju ateiste i teiste u ovom kontekstu je ta sto atesita nece doviti vec ce gledati da nesto prakticno napravi, ako moze, njih je malo ali eto pokusat ce, a veci procenat teista ce sa mindera da dovi, dovit ce Bogu da pokrene nesto konkretno i direktno kod onih (koji mogu uticati) od kojih jedni koji isto tako dove da bi se nesto pokrenulo, ili drugih koji nemaju ni najmanji trag namjere da pomognu, i na kraju niko nista ne uradi, vec se to prepustilo Bogu, i tu je sva zavrsena prica. Tu je sav poraz tog nacina djelovanja, prepustilo se nekom drugom, skinuo se teret sa sebe, i to je to. I kad to spomenes onda ce se javiti oni koji ce predrasudom reci da ateisti nemaju ili imaju manjak empatije u odnosu na teiste i tako zakljuciti da oni nista ne rade, niti se solidarisu i da je ova nasa dova svakako bolja od toga. Na kraju ce neki nevjernik, koji ima uticaj, znanje i moc, reci stanimo i dogovorimo se da ljudi ne ginu, i tako spasiti muslimanske (i jevrejske) zivote, sto je jos jedan apsurd u moru apsurda koji vidimo danas.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 28 okt 2023, 09:45

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 okt 2023, 09:51

Preokret u Izraelu: Policija poslala "pojašnjenje" i dozvolila proteste ispred kuće Netanyahua

slika

Izraelska policija objavila je "pojašnjenje" nakon izvještaja da neće dozvoliti da se večeras održe protesti ispred rezidencije premijera Benjamina Netanyahua u Cezareji zbog grešaka koje su dovele do napada Hamasa 7. oktobra.

"Izraelska policija smatra da je pravo na protest kamen temeljac demokratske zemlje", navode oni u saopćenju, dodajući da se demonstracije moraju održati u skladu sa zakonom i svim uputstvima policije.

Prvobitno su iz policije kazali da će rastjerati demonstrante jer "ne dozvoljavaju demonstracije o političkim ili sigurnosnim pitanjima tokom rata".

Dok je niz visokih izraelskih dužnosnika posljednjih sedmica rekao da preuzimaju odgovornost za ogromne neuspjehe koji su omogućili hiljadama Hamasovih militanata da pređu granicu Gaze Netanyahu je odbio da to uradi. Prema službenim podacima Izraela Hamas je ubio 1400 osoba, dominantno civila.

Najbliže što je Netanyahu rekao je da će nakon rata "svi morati da daju odgovore".
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 28 okt 2023, 09:53

Jel se oglasila Američka ambasada sa objasnjenjem da samo ped.eri mogu šetati i protestovati...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 28 okt 2023, 10:02

H8Z7 je napisao/la:
27 okt 2023, 23:15
Marsal je napisao/la:
27 okt 2023, 22:41
Pitam se hoće li bit :urnebes: smajlija kad Hrvati dobiju Izborni zakon po želji u BiH. Kakav pametan potez su sad napravili.
Zarad ne znam ti kakvog interesa, ne bih dao svoj obraz i ljudskot, makar to bio i izborni zakon.
Ja bih volio da ako treba da sutra nema Palestine samo nek to nekako pomogne našoj državi.

Kad smo mi ginuli ovdje i isto preživljavali niko se nije plaho počešao za nama. Baš ti Palestinci što patite za njima su Slobodana Miloševića zvali u posjetu, a Izrael mu prijetio hapšenjem.

Je li mi žao gledat šta se dešava i kako djeca stradaju? Pa kome nije boktejebo, moraš bit sociopata da te to ne dotiče ali na kraju dana nek bude šta treba bit. To nije moj rat. Nije ni vaš, nije ni Bosnin.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 28 okt 2023, 10:05

Marsal je napisao/la:
28 okt 2023, 10:02
H8Z7 je napisao/la:
Marsal je napisao/la:
Pitam se hoće li bit :urnebes: smajlija kad Hrvati dobiju Izborni zakon po želji u BiH. Kakav pametan potez su sad napravili.
Zarad ne znam ti kakvog interesa, ne bih dao svoj obraz i ljudskot, makar to bio i izborni zakon.
Ja bih volio da ako treba da sutra nema Palestine samo nek to nekako pomogne našoj državi.

Kad smo mi ginuli ovdje i isto preživljavali niko se nije plaho počešao za nama. Baš ti Palestinci što patite za njima su Slobodana Miloševića zvali u posjetu, a Izrael mu prijetio hapšenjem.

Je li mi žao gledat šta se dešava i kako djeca stradaju? Pa kome nije boktejebo, moraš bit sociopata da te to ne dotiče ali na kraju dana nek bude šta treba bit. To nije moj rat. Nije ni vaš, nije ni Bosnin.
Jos mi nismo izmasakrirali 1500 srba pa ovi krenuli u genocidnu osvetu i opet nam je rijetko tko pružao podršku pogotovo u početcima.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 28 okt 2023, 10:08

Meni je žaliji zivot jednog palestinskog djeteta nego 100 marsala I rosickya

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 28 okt 2023, 10:12

A jevrejsko dijete?

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 28 okt 2023, 10:13

nerkolfc je napisao/la:
28 okt 2023, 10:08
Meni je žaliji zivot jednog palestinskog djeteta nego 100 marsala I rosickya
I meni je žaliji život štakora iz kontejnera nego jednog bradonjice iz Austrije.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 28 okt 2023, 10:23

Marsal je napisao/la:
28 okt 2023, 10:02
H8Z7 je napisao/la:
Marsal je napisao/la:

Znaš šta je meni misterija.
Kako je Bošnjo kojemu je svejedno kad mu komšija crkaje od gladi ili kad mu neko gazi komšiju s autom postao tako pravednički nastrojen.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 28 okt 2023, 10:25

sljivo je napisao/la:
28 okt 2023, 10:12
A jevrejsko dijete?
to naravno spada u kategoriju osudjujem hamas ALI

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 28 okt 2023, 10:27

Kajzer10 je napisao/la:
27 okt 2023, 18:13
5Grelej je napisao/la:
27 okt 2023, 14:05
Forumaš koji je godinu dana lijepio tweetove vezano za rusko-ukrajinski sukob se sad ibreti zbog istih takvih tweetova i naziva ih propagandom samo zato jer ih objavljuje izraelska strana. Kakva komedija...
Klix doslovno vrvi od twetova i tekstova ruskih propagandista, dakle ne necijih simpatizera, a pogotovo ne boraca za ljudska prava i zivote Palestinaca, nego onih najtvrdjih ruskih propagandista i mrzitelja Amerike. I kao takvi su opceprihvaceni medju pofinim brojem Bosnjaka kao relevantan izvor informacija, a vise nije bitno ko i iz kojih motiva sta vise vec je bitno da iznosi sadrzaj koji njima odgovara u datom trenutku. A kad se izbrise tweet jer ljudi iznose propagandu, onda kukaju da je cenzura.

Kolektivno ludilo.
Evo i ovdje.

Jackson Hinkle :rol:

Sutra ce Dzevada Galijasevica citirati, samo ako im u tom trenutku odgovara.

Glup i nesposoban narod, nema tu pomoci.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 63 gosta.