FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Realno sramota da na ovakav nacin ide, bartomeua i kompaniju treba javno streljati
ali sta je tu je, kad tad se bez njega moralo krenuti, steta samo sto je to sa ovim levatom na klupi.

- BenjooJutub
- Kontakt:
Ovo je pogrešno iz milion načina. Sramota da se ovako završava sve.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nije morao ići, mogao je samo prihvatit smanjenje plate na neku razumnu cifru, ipak je već zašao u godine. Nije mu to trebalo da nakon što je sve moguće osvojio na klupskom planu i zaradio ogromno bogatstvo, da ide u plastični PSG da zaradi još više para. Ostat če mu mrlja u karijeriBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑08 avg 2021, 12:18Ovo je strašno koliko plače lik na press konferenciji![]()
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Kakvo lupetanje.Romariooo je napisao/la: ↑07 avg 2021, 13:50Meni sve ovo izgledao kao neki fino skontan plan da mesi ode a ne ispadne pakshu, da laporta ima alibi s ovim ogranicenjem u vezi plata itd.
Da su i mesi i laporta tako bili posveceni njegovom ostanku, ne znam u cemu bi bio problem da potpise novi ugovor za neku mizeriju, lupam milion po sezoni, ne vidim da bi to bilo protiv pravila ako ce i neki novi igraci moci biti registrovani, onda se rijesiti par igraca i vec sledece sezone kad se steknu uslovi mesiju dati ogromnu neku platu i iskompezovati sve
Cisto summnjam da se nije nista moglo napraviti po nekim sistemima kompenzacije da je ljubav obostrana bila
Meni je naravno drago sto mesi odlazi i ja, sam za to bio i prije dvije tri godine, al ajd, sve ima svoj pocetak i kraj, tako i veza barce i mesija, dao puno klubu, dao klub puno njemu, kad se vidjelo da vise nije to taj igrac, da je vise teret nego prednost, tad je i bilo vrijeme za razlaz, interes kluba je iznad svega, pogotovo iznad jednog igraca pa bio to i sam messi
Smijesno je prebacivati krivicu samo na upravu, krivi su i oni i sam messi, mogo je on jednostavno stisnuti jos koju godinu, drzati fizicku spremu, talenat ima bozanski i mogo je ovih par godina biti puno bolji, ne onako dobar kao u svom prajmu, ali ipak puno bolji nego sto je bio. No medjutim, on je odabrao to sto je odabrao, vrlo mlad je eksplodirao pa je tako i sagorio malo prije tridesete i sad kad odlazi nije to neki gubitak realno da realnije ne moze biti
Biscione je napisao/la: ↑08 avg 2021, 12:35Nije morao ići, mogao je samo prihvatit smanjenje plate na neku razumnu cifru, ipak je već zašao u godine. Nije mu to trebalo da nakon što je sve moguće osvojio na klupskom planu i zaradio ogromno bogatstvo, da ide u plastični PSG da zaradi još više para. Ostat če mu mrlja u karijeriBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑08 avg 2021, 12:18Ovo je strašno koliko plače lik na press konferenciji![]()

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Njemu je cilj osvojiti jos koji put LP, Barca sa ovim igracima to nije u stanju osvojiti.
To je izazov, plus u Psg uzet ce dosta love.
Al nije to cilj, cilj je biti najbolji a to mozes ako imas i najbolju ekipu koja ce trcati, igrati za tebe.
Na njegovom mjestu, 100% bi igrao ako vec moram za 1 euro za klub koji mi je sve dao.
To je izazov, plus u Psg uzet ce dosta love.
Al nije to cilj, cilj je biti najbolji a to mozes ako imas i najbolju ekipu koja ce trcati, igrati za tebe.
Na njegovom mjestu, 100% bi igrao ako vec moram za 1 euro za klub koji mi je sve dao.
- ElCartel11
- Kontakt:
Laporta je teska izdajica yebo ga otac i njega i onog zutog kljunca na klupi kojem sad odjednom vjeruje, a svaki ozbiljan trener ga takticki pojede, da izgledamo kao Albacete.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- jasonstatham
- Kontakt:
Lažne suze. Prava istina je da ide za parama. Poput Ramosa. A jedini tim koji će 34-godišnjaku dati cifru koju traži i imati koliko toliko konkurentan tim je francuska plastika. Dobro su ovo Laporta i on upakovali.Biscione je napisao/la: ↑08 avg 2021, 12:35Nije morao ići, mogao je samo prihvatit smanjenje plate na neku razumnu cifru, ipak je već zašao u godine. Nije mu to trebalo da nakon što je sve moguće osvojio na klupskom planu i zaradio ogromno bogatstvo, da ide u plastični PSG da zaradi još više para. Ostat če mu mrlja u karijeriBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑08 avg 2021, 12:18Ovo je strašno koliko plače lik na press konferenciji![]()
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Grob te yebo kakvi pacijenti su se nakotili na ovoj temi.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pa imaće manju platu u Parizu nego je imao do sad u Barceloni.jasonstatham je napisao/la: ↑08 avg 2021, 13:21Lažne suze. Prava istina je da ide za parama. Poput Ramosa. A jedini tim koji će 34-godišnjaku dati cifru koju traži i imati koliko toliko konkurentan tim je francuska plastika. Dobro su ovo Laporta i on upakovali.Biscione je napisao/la: ↑08 avg 2021, 12:35Nije morao ići, mogao je samo prihvatit smanjenje plate na neku razumnu cifru, ipak je već zašao u godine. Nije mu to trebalo da nakon što je sve moguće osvojio na klupskom planu i zaradio ogromno bogatstvo, da ide u plastični PSG da zaradi još više para. Ostat če mu mrlja u karijeriBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑08 avg 2021, 12:18Ovo je strašno koliko plače lik na press konferenciji![]()
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- jasonstatham
- Kontakt:
Jer je Barcelona jedina budala koja bi davala toliko. Uostalom, ta platna politika ju je i ovdje i dovela.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑08 avg 2021, 13:28Pa imaće manju platu u Parizu nego je imao do sad u Barceloni.jasonstatham je napisao/la: ↑08 avg 2021, 13:21Lažne suze. Prava istina je da ide za parama. Poput Ramosa. A jedini tim koji će 34-godišnjaku dati cifru koju traži i imati koliko toliko konkurentan tim je francuska plastika. Dobro su ovo Laporta i on upakovali.Biscione je napisao/la: ↑08 avg 2021, 12:35
Nije morao ići, mogao je samo prihvatit smanjenje plate na neku razumnu cifru, ipak je već zašao u godine. Nije mu to trebalo da nakon što je sve moguće osvojio na klupskom planu i zaradio ogromno bogatstvo, da ide u plastični PSG da zaradi još više para. Ostat če mu mrlja u karijeri
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
I veću sansu za klempu jer imaju bolju ekipu.
Čudi me da bas navijači Barce ovako olako zaboravljaju kakav igrac odlazi. Trebao bi neko postaviti njegovu statistiku jer ne vjerujem da ce ikad u historiji kluba imati ovako jak period od 15-20 godina kao sto su s njim imali.
Čudi me da bas navijači Barce ovako olako zaboravljaju kakav igrac odlazi. Trebao bi neko postaviti njegovu statistiku jer ne vjerujem da ce ikad u historiji kluba imati ovako jak period od 15-20 godina kao sto su s njim imali.
Ne smije covjek ni zaplakati što odlazi nakon 20 godina, a da mu average bošnjo ne yebe mater zbog toga 

Pa koja budala bi mu dala platu kao u Barceloni sto je imao? Ta plata je bila nevidjena pljacka Barcelone. A lafo sad suze, mani me se patetike.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑08 avg 2021, 13:28Pa imaće manju platu u Parizu nego je imao do sad u Barceloni.jasonstatham je napisao/la: ↑08 avg 2021, 13:21Lažne suze. Prava istina je da ide za parama. Poput Ramosa. A jedini tim koji će 34-godišnjaku dati cifru koju traži i imati koliko toliko konkurentan tim je francuska plastika. Dobro su ovo Laporta i on upakovali.Biscione je napisao/la: ↑08 avg 2021, 12:35
Nije morao ići, mogao je samo prihvatit smanjenje plate na neku razumnu cifru, ipak je već zašao u godine. Nije mu to trebalo da nakon što je sve moguće osvojio na klupskom planu i zaradio ogromno bogatstvo, da ide u plastični PSG da zaradi još više para. Ostat če mu mrlja u karijeri
Puno je veci problem plata Roberta, Umtitija, Griezmanna i jos 10 takvih nego plata Messija. Dembas, Pjanic ... 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Neviđena pljacka Barcelone, jel

Dakle, Messi sam sebi napravio ugovor, izvadio pištolj i rekao dovedite mi Baretomeua da ovo potpiše, a ovaj jadnik morao šta ce

I onda mi ti pricas ko pljuje. Daj bgti najveca legenda kluba ikad, jbeni GOAT ovog sporta i gledaj debila oni ko nesto pametni se.ru, kritiziraju.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
A i ti se uzjebo ko kuja pred parenje, pa na sve režiš...pusti ljude nek pišu i bacaju gov.na na Messija, isfrustrirana masa, jest da su gluposti al šta da se radi, forum je jbgLillard je napisao/la: ↑08 avg 2021, 13:43I onda mi ti pricas ko pljuje. Daj bgti najveca legenda kluba ikad, jbeni GOAT ovog sporta i gledaj debila oni ko nesto pametni se.ru, kritiziraju.

Problem plata Messija a nije problem plata Griezmanna,Dembelea,Pjanića,Bisvita itd.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.