Nije to konjička brlja.Zundo je napisao/la: ↑24 sep 2020, 18:08Nemoj to pit, ima ruzan miris, zbog rapacaVenamaHrabrih je napisao/la: ↑24 sep 2020, 18:05Prve kapi domaće rakije od limuna. Mučenica se 40 dana pekla na suncu. Tu su i sretne FCS rapače.
Ako pobijedimo večeras, nazvat ću je "Vinkovača"!
Ako ko ima još kakvih prijedloga - bujrum!
Živjeli!
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kova je na golu
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Nikad docekat ovu emisiju a ne utakmicu. **** ti zeno maiku.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Idemooooooo!!!!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Onda, ko bude igrač utakmice. Lično bih volio Blekovača po Fanimu.AlfredNobel je napisao/la: ↑24 sep 2020, 18:08HebibovačaVenamaHrabrih je napisao/la: ↑24 sep 2020, 18:05Prve kapi domaće rakije od limuna. Mučenica se 40 dana pekla na suncu. Tu su i sretne FCS rapače.
Živjeli!
![]()
Fanimovača
Oremušovača
Tatarovača
Kad višnjevača prispije, dobit će naziv "Sabrinin dah".
Blekovača hahha dobra XDVenamaHrabrih je napisao/la: ↑24 sep 2020, 18:38Onda, ko bude igrač utakmice. Lično bih volio Blekovača po Fanimu.AlfredNobel je napisao/la: ↑24 sep 2020, 18:08HebibovačaVenamaHrabrih je napisao/la: ↑24 sep 2020, 18:05Prve kapi domaće rakije od limuna. Mučenica se 40 dana pekla na suncu. Tu su i sretne FCS rapače.
Živjeli!
![]()
Fanimovača
Oremušovača
Tatarovača
Kad višnjevača prispije, dobit će naziv "Sabrinin dah".
FKS
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ako kome treba, bit ce stream na njihovom yt kanalu.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Najjaci sastav, Kova je u prvoj postavi
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- robertkosar
- Kontakt:
I odma poslije toga utekao sa repcicem u nk c zvezduJadnimi je napisao/la: ↑24 sep 2020, 18:30Iz toga doba se treba sjetiti sezone, kada su od Savića napravili prvog strelca ligebordopoeta je napisao/la: ↑24 sep 2020, 17:42E u jednoj od te tri pobjede u Titogradu, pobijedili smo sa 4:1, a Pape je odigrao maestralnu partiju i pružio jednu nezaboravnu igru o kojoj i dan danas stariji titograđani pričaju. U toj njegovoj simultanki, gdje je prolazio kako je htio i driblao koga je htio je dao 3 gola i kada je u jednoj akciji nanizao njihovu kompletnu odbranu, i bekove i stopere i halfove na kraju je i golmana poslao po ćevape i uputio se prema praznom golu da zabije i svoj i naš četvrti gol, pritrčao je Dragan Simić i odgurnuo ga te dao taj (naš) četvrti gol, a Pape koji je bio velika dobričina i miran i staložen tip normalno nije mu zamjerio.
Izvinite braćo, morao sam ovo napisati![]()
![]()

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ko prenosi meč? Sretno večeras.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Nase izmjene ce biti Salcin,Djokanovic i Handzic
Naravno ako sve bude ok sa Vladanom
Naravno ako sve bude ok sa Vladanom
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Odličan sastav, najjači mogući.
https://live-stream365.com/sport/football.php
Tu ćete imati Celtic ko hoće do nas da pogleda
https://live-stream365.com/sport/football.php
Tu ćete imati Celtic ko hoće do nas da pogleda
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Eventualno Hebib ako bude sta neplanirano
15.10.2013.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.