Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

neno#4
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la neno#4 » 10 jul 2014, 07:21

A nema potrebe da ga napadam. Covjek tako misli i to je to. Nek' pogleda kako se i kada ubacuju vijesti na ostalim Savezima, nasim sportskim klubovima i onda mozemo pricati.

P.S. 90 posto portala u nasoj drzavi u posljednje vrijeme prenksi vijesti sa tog portala, sto je valjda dovoljan pokazatelj.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

malitraktor
Kontakt:

Post Postao/la malitraktor » 10 jul 2014, 09:13

neno#4 je napisao/la:A nema potrebe da ga napadam. Covjek tako misli i to je to. Nek' pogleda kako se i kada ubacuju vijesti na ostalim Savezima, nasim sportskim klubovima i onda mozemo pricati.

P.S. 90 posto portala u nasoj drzavi u posljednje vrijeme prenksi vijesti sa tog portala, sto je valjda dovoljan pokazatelj.
SUPER COVJEK OBJASNIO. Stranica Saveza malo manje losa od drugih stranica, BH Saveza, klubova, sta vec.....

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 10 jul 2014, 13:07

Euroleague 2014/2015
1.Nemanja Gordic ( Cedevita)
2.Jusuf Nurkic (????? Cedevita)
3.Miroslav Todic (Sassari)
4.Nihad Djedovic (Bayern)
BosnaE

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 10 jul 2014, 13:18

newton_heath_lyr je napisao/la:Euroleague 2014/2015
Nurkic je raskinuo ugovor sa Cedevitom ;)
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 10 jul 2014, 13:22

Ethel je napisao/la:
Nurkic je raskinuo ugovor sa Cedevitom ;)
Da,mozda cak i nazalost. Ali eto.
BosnaE

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 10 jul 2014, 13:38

Jusuf Nurkic - NBA
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 10 jul 2014, 16:01

Pašalić se priključio umjesto Coopera

Nakon misterioznog odlaska sa priprema novog naturalizovanog playmakera, Amerikanca D.J. Coopera, danas se na press-konferenciji zvanično oglasio
i generalni sekretar KS BiH Harun Mahmutović, koji je najavio da će se on uskoro ponovo priključiti timu.

Međutim, selektor Duško Ivanović je pripremama već priključio Muhameda Pašalića, koji je bio na širem popisu, a u povratak Coopera će, kažu u našem stručnom štabu, povjerovati tek kada ga vide na treningu.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 jul 2014, 17:18

Ne znam odakle info da je Gorda povrijedjen.

Ostalo je samo ime.....

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 jul 2014, 17:31

@Neno

Ne mislim da je općenito stranica slaba, nego da je sramotno da nemaš na stranici saveza historiji rezultata BiH. Ne trebaju ni strijelci biti napisani, nego samo rezultati.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 jul 2014, 17:39

http://www.rsbih.com/2013/pocetna.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Uporedi ovu stranicu i sajt Saveza, pa ces vidjeti. I sa nogometom, ako hoces, gdje ima tri puta vise para.

Ostalo je samo ime.....

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 jul 2014, 17:52

Rekao sam šta mi smeta.

Bilo bi lijepo da imaju svi rezultati, a siguran sam da se mogu naći na određenim stranicama. No eto, nema veze.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 jul 2014, 18:15

Kad bi ti ja poceo nabrajati sta sve meni smeta ne bi bilo kraja. Pocevsi od nebrige drzave niti bilo koga u ovoj drzavi za sportom, osim fudbala.

Ostalo je samo ime.....

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 10 jul 2014, 18:25

neno#4 je napisao/la:Kad bi ti ja poceo nabrajati sta sve meni smeta ne bi bilo kraja. Pocevsi od nebrige drzave niti bilo koga u ovoj drzavi za sportom, osim fudbala.
Ne znam zašto si postao toliko sujetan od kada si u ksbih, ali ružno reaguješ na konstruktivne kritike
I za većinu forumasa možeš svašta reći ali im patriotizam ne možeš osporiti i reprezentacija nije nečija nego od svih nas, a ovo je forum gdje se javlja najveći broj navijača košarkaške reprezentacije BiH
A svrha foruma je da možeš izraziti svoje mišljenje koje ne mora nužno biti isto kao npr ksbih

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 jul 2014, 18:32

Da ali na državu ne možemo uticati jer je sve otišlo do vraga, maksimalno korupirana, a šlag na tortu je nepotizam.

Zar je toliko problem uvesti još jedan topic "Historija" i tu napisati sve dosadašnje rezultate košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine. Čisto radi više informacija koji bi bili svima dostupni.

To pišem radi diskusije koja se vodila na temi Nenad Marković. Znam da smo izgubili jednom velikom razlikom od Hrvatske u Sarajevu (gledao je direktno), samo nisam znao kad tačno i kojom razlikom. Na kraju je napisao jedan forumaš da smo samo na EP-u od njih izgubili. Kasnije se sve riješilo jer su još par forumaša napisali da zaista i jesmo izgubili u Sarajevu sa tom velikom razlikom.

Uglavnom, da smo imali copy/paste rezultate sa stranice našeg košarkaškog saveza sve bi se znalo u roku 2 minute. Upravo sam te rezultate i tražio na toj stranici, no njih nije bilo.

Ako neće ta stranica voditi evidenciju o našim rezultatima, koja hoće?

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 jul 2014, 18:53

nerminh74 je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Kad bi ti ja poceo nabrajati sta sve meni smeta ne bi bilo kraja. Pocevsi od nebrige drzave niti bilo koga u ovoj drzavi za sportom, osim fudbala.
Ne znam zašto si postao toliko sujetan od kada si u ksbih, ali ružno reaguješ na konstruktivne kritike
I za većinu forumasa možeš svašta reći ali im patriotizam ne možeš osporiti i reprezentacija nije nečija nego od svih nas, a ovo je forum gdje se javlja najveći broj navijača košarkaške reprezentacije BiH
A svrha foruma je da možeš izraziti svoje mišljenje koje ne mora nužno biti isto kao npr ksbih
Sujetan sam na neosnovane kritike koje se upucuju.

Ostalo je samo ime.....

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 10 jul 2014, 21:57

neno#4 je napisao/la:http://www.rsbih.com/2013/pocetna.html

Uporedi ovu stranicu i sajt Saveza, pa ces vidjeti. I sa nogometom, ako hoces, gdje ima tri puta vise para.
ipak ljudi imaju neku arhivu :kafa:
http://www.rsbih.com/dokumenti/reprezen ... -93-12.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

@ dodao naknadno !!!
ipak nije zadnja vijest 27.06 , ovaj bilten je od 07.07.'14 , a da je nakaradna stranica to jest :)
http://www.rsbih.com/dokumenti/bilteni/ ... bilten.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: no rules, dana/u 11 jul 2014, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.

malitraktor
Kontakt:

Post Postao/la malitraktor » 11 jul 2014, 09:01

neno#4 je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:
Sujetan sam na neosnovane kritike koje se upucuju.
et

Eto te ko uvrijedjena mlada......poslusaj dobronamjerne kritike, niko te ne napada, ako se nesto uzme raditi, treba stremiti visem cilju, a ne gledati ko je los, pa ici malo vise njega..........

uzivaj

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 11 jul 2014, 15:14

nerminh74 je napisao/la:
To sam mu ja pokušavao objasniti prije pola godine ovdje pa se čovjek naljuti.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 11 jul 2014, 16:09

malitraktor je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:A nema potrebe da ga napadam. Covjek tako misli i to je to. Nek' pogleda kako se i kada ubacuju vijesti na ostalim Savezima, nasim sportskim klubovima i onda mozemo pricati.

SUPER COVJEK OBJASNIO. Stranica Saveza malo manje losa od drugih stranica, BH Saveza, klubova, sta vec.....
to je taj poznati bosnjacki mentalitet: daj da se mi uporedjujemo sa najgorim, ne do bog uporedjivati se sa najboljim i truditi se biti najbolji...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.