Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
ruzit ce te neno
A nema potrebe da ga napadam. Covjek tako misli i to je to. Nek' pogleda kako se i kada ubacuju vijesti na ostalim Savezima, nasim sportskim klubovima i onda mozemo pricati.
P.S. 90 posto portala u nasoj drzavi u posljednje vrijeme prenksi vijesti sa tog portala, sto je valjda dovoljan pokazatelj.
P.S. 90 posto portala u nasoj drzavi u posljednje vrijeme prenksi vijesti sa tog portala, sto je valjda dovoljan pokazatelj.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
SUPER COVJEK OBJASNIO. Stranica Saveza malo manje losa od drugih stranica, BH Saveza, klubova, sta vec.....neno#4 je napisao/la:A nema potrebe da ga napadam. Covjek tako misli i to je to. Nek' pogleda kako se i kada ubacuju vijesti na ostalim Savezima, nasim sportskim klubovima i onda mozemo pricati.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Euroleague 2014/2015
1.Nemanja Gordic ( Cedevita)
2.Jusuf Nurkic (????? Cedevita)
3.Miroslav Todic (Sassari)
4.Nihad Djedovic (Bayern)
BosnaE
Nurkic je raskinuo ugovor sa Cedevitomnewton_heath_lyr je napisao/la:Euroleague 2014/2015

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Da,mozda cak i nazalost. Ali eto.Ethel je napisao/la:Nurkic je raskinuo ugovor sa Cedevitomnewton_heath_lyr je napisao/la:Euroleague 2014/2015
BosnaE
Jusuf Nurkic - NBAnewton_heath_lyr je napisao/la:Euroleague 2014/2015
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Pašalić se priključio umjesto Coopera
Nakon misterioznog odlaska sa priprema novog naturalizovanog playmakera, Amerikanca D.J. Coopera, danas se na press-konferenciji zvanično oglasio
i generalni sekretar KS BiH Harun Mahmutović, koji je najavio da će se on uskoro ponovo priključiti timu.
Međutim, selektor Duško Ivanović je pripremama već priključio Muhameda Pašalića, koji je bio na širem popisu, a u povratak Coopera će, kažu u našem stručnom štabu, povjerovati tek kada ga vide na treningu.
Nakon misterioznog odlaska sa priprema novog naturalizovanog playmakera, Amerikanca D.J. Coopera, danas se na press-konferenciji zvanično oglasio
i generalni sekretar KS BiH Harun Mahmutović, koji je najavio da će se on uskoro ponovo priključiti timu.
Međutim, selektor Duško Ivanović je pripremama već priključio Muhameda Pašalića, koji je bio na širem popisu, a u povratak Coopera će, kažu u našem stručnom štabu, povjerovati tek kada ga vide na treningu.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ne znam odakle info da je Gorda povrijedjen.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
@Neno
Ne mislim da je općenito stranica slaba, nego da je sramotno da nemaš na stranici saveza historiji rezultata BiH. Ne trebaju ni strijelci biti napisani, nego samo rezultati.
Ne mislim da je općenito stranica slaba, nego da je sramotno da nemaš na stranici saveza historiji rezultata BiH. Ne trebaju ni strijelci biti napisani, nego samo rezultati.
http://www.rsbih.com/2013/pocetna.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporedi ovu stranicu i sajt Saveza, pa ces vidjeti. I sa nogometom, ako hoces, gdje ima tri puta vise para.
Uporedi ovu stranicu i sajt Saveza, pa ces vidjeti. I sa nogometom, ako hoces, gdje ima tri puta vise para.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Rekao sam šta mi smeta.
Bilo bi lijepo da imaju svi rezultati, a siguran sam da se mogu naći na određenim stranicama. No eto, nema veze.
Bilo bi lijepo da imaju svi rezultati, a siguran sam da se mogu naći na određenim stranicama. No eto, nema veze.
Kad bi ti ja poceo nabrajati sta sve meni smeta ne bi bilo kraja. Pocevsi od nebrige drzave niti bilo koga u ovoj drzavi za sportom, osim fudbala.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ne znam zašto si postao toliko sujetan od kada si u ksbih, ali ružno reaguješ na konstruktivne kritikeneno#4 je napisao/la:Kad bi ti ja poceo nabrajati sta sve meni smeta ne bi bilo kraja. Pocevsi od nebrige drzave niti bilo koga u ovoj drzavi za sportom, osim fudbala.
I za većinu forumasa možeš svašta reći ali im patriotizam ne možeš osporiti i reprezentacija nije nečija nego od svih nas, a ovo je forum gdje se javlja najveći broj navijača košarkaške reprezentacije BiH
A svrha foruma je da možeš izraziti svoje mišljenje koje ne mora nužno biti isto kao npr ksbih
Da ali na državu ne možemo uticati jer je sve otišlo do vraga, maksimalno korupirana, a šlag na tortu je nepotizam.
Zar je toliko problem uvesti još jedan topic "Historija" i tu napisati sve dosadašnje rezultate košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine. Čisto radi više informacija koji bi bili svima dostupni.
To pišem radi diskusije koja se vodila na temi Nenad Marković. Znam da smo izgubili jednom velikom razlikom od Hrvatske u Sarajevu (gledao je direktno), samo nisam znao kad tačno i kojom razlikom. Na kraju je napisao jedan forumaš da smo samo na EP-u od njih izgubili. Kasnije se sve riješilo jer su još par forumaša napisali da zaista i jesmo izgubili u Sarajevu sa tom velikom razlikom.
Uglavnom, da smo imali copy/paste rezultate sa stranice našeg košarkaškog saveza sve bi se znalo u roku 2 minute. Upravo sam te rezultate i tražio na toj stranici, no njih nije bilo.
Ako neće ta stranica voditi evidenciju o našim rezultatima, koja hoće?
Zar je toliko problem uvesti još jedan topic "Historija" i tu napisati sve dosadašnje rezultate košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine. Čisto radi više informacija koji bi bili svima dostupni.
To pišem radi diskusije koja se vodila na temi Nenad Marković. Znam da smo izgubili jednom velikom razlikom od Hrvatske u Sarajevu (gledao je direktno), samo nisam znao kad tačno i kojom razlikom. Na kraju je napisao jedan forumaš da smo samo na EP-u od njih izgubili. Kasnije se sve riješilo jer su još par forumaša napisali da zaista i jesmo izgubili u Sarajevu sa tom velikom razlikom.
Uglavnom, da smo imali copy/paste rezultate sa stranice našeg košarkaškog saveza sve bi se znalo u roku 2 minute. Upravo sam te rezultate i tražio na toj stranici, no njih nije bilo.
Ako neće ta stranica voditi evidenciju o našim rezultatima, koja hoće?
Sujetan sam na neosnovane kritike koje se upucuju.nerminh74 je napisao/la:Ne znam zašto si postao toliko sujetan od kada si u ksbih, ali ružno reaguješ na konstruktivne kritikeneno#4 je napisao/la:Kad bi ti ja poceo nabrajati sta sve meni smeta ne bi bilo kraja. Pocevsi od nebrige drzave niti bilo koga u ovoj drzavi za sportom, osim fudbala.
I za većinu forumasa možeš svašta reći ali im patriotizam ne možeš osporiti i reprezentacija nije nečija nego od svih nas, a ovo je forum gdje se javlja najveći broj navijača košarkaške reprezentacije BiH
A svrha foruma je da možeš izraziti svoje mišljenje koje ne mora nužno biti isto kao npr ksbih
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ipak ljudi imaju neku arhivuneno#4 je napisao/la:http://www.rsbih.com/2013/pocetna.html

http://www.rsbih.com/dokumenti/reprezen ... -93-12.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
@ dodao naknadno !!!
ipak nije zadnja vijest 27.06 , ovaj bilten je od 07.07.'14 , a da je nakaradna stranica to jest

http://www.rsbih.com/dokumenti/bilteni/ ... bilten.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: no rules, dana/u 11 jul 2014, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
etneno#4 je napisao/la:Sujetan sam na neosnovane kritike koje se upucuju.nerminh74 je napisao/la:Ne znam zašto si postao toliko sujetan od kada si u ksbih, ali ružno reaguješ na konstruktivne kritikeneno#4 je napisao/la:Kad bi ti ja poceo nabrajati sta sve meni smeta ne bi bilo kraja. Pocevsi od nebrige drzave niti bilo koga u ovoj drzavi za sportom, osim fudbala.
Eto te ko uvrijedjena mlada......poslusaj dobronamjerne kritike, niko te ne napada, ako se nesto uzme raditi, treba stremiti visem cilju, a ne gledati ko je los, pa ici malo vise njega..........
uzivaj
-
- Kontakt:
To sam mu ja pokušavao objasniti prije pola godine ovdje pa se čovjek naljuti.nerminh74 je napisao/la:Ne znam zašto si postao toliko sujetan od kada si u ksbih, ali ružno reaguješ na konstruktivne kritikeneno#4 je napisao/la:Kad bi ti ja poceo nabrajati sta sve meni smeta ne bi bilo kraja. Pocevsi od nebrige drzave niti bilo koga u ovoj drzavi za sportom, osim fudbala.
to je taj poznati bosnjacki mentalitet: daj da se mi uporedjujemo sa najgorim, ne do bog uporedjivati se sa najboljim i truditi se biti najbolji...malitraktor je napisao/la:SUPER COVJEK OBJASNIO. Stranica Saveza malo manje losa od drugih stranica, BH Saveza, klubova, sta vec.....neno#4 je napisao/la:A nema potrebe da ga napadam. Covjek tako misli i to je to. Nek' pogleda kako se i kada ubacuju vijesti na ostalim Savezima, nasim sportskim klubovima i onda mozemo pricati.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.