HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
jel ovo utakmica protiv olimpica prebacena za 17 sati?ako je nadam se da ce opet solidan broj ljudi doc...**** vas el clasico
Mislim da je. Ja sam svakako van zemlje tako da cu i clasico pogledatwerly je napisao/la:jel ovo utakmica protiv olimpica prebacena za 17 sati?ako je nadam se da ce opet solidan broj ljudi doc...**** vas el clasico

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Jes u 5 je oko 2000-2500 protiv Borca ko može nek dođe ako neće da dolaze na Olimpic i slične ne trebaju ni na Veležu **** ih el classico.Lillard je napisao/la:Mislim da je. Ja sam svakako van zemlje tako da cu i clasico pogledatwerly je napisao/la:jel ovo utakmica protiv olimpica prebacena za 17 sati?ako je nadam se da ce opet solidan broj ljudi doc...**** vas el clasico. Jel protiv Broca bilo oko 2500?
Danas nam dolazi tezak protivnik i protivnik koji nam nimalo ne lezi, jos ove sezone nisu porazeni u gostima..
Ako budemo bar upola dobri kao protiv Borca nemamo razloga za brigu.
P.S. 'ko ne dodje zbog el clasica ne mora vise nikad ni dolazit !
Igraj Z volim te !
Ako budemo bar upola dobri kao protiv Borca nemamo razloga za brigu.
P.S. 'ko ne dodje zbog el clasica ne mora vise nikad ni dolazit !
Igraj Z volim te !
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
danas nedostaju Simeunović i Brković znači komplet desna strana... nema ni Peze, a upitni su Aničić i Belošević... ali ne brinem, imamo jaku klupu iskemijat će Branko nešto..
Giga ako igro daje gol, dva... 

#SuningOUT
Stvarno nema nigdje prijenosa vase tekme?? 

Nema.SirokiZg je napisao/la:Stvarno nema nigdje prijenosa vase tekme??
Inace, bit ce tesko, ali pobjeda je imperativ. Borac gubi pa cemo se tako jos pribliziti prvom mjestu pobjedom. Sretno momci!
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Sta se desi u Mostaru,kaze prijatelj da su vas suci ostetili?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Bravo sudija kretenu.
Jel moguce? Drugi vikend zaredom vas izjebu u zadnjoj minuti.
Ocito sarajevo mora biti prvi ove godine!
Fuj!!
Fuj!!
-
- Kontakt:
Ovo je presmjesno, treba se uprava oglasiti za ovo... natezanje zuti kartoni i na kraju penal o kojem nije bilo n govora! Sudije treba kazniti za ovo dozivotnom zabranom sudjenja!
-
- Kontakt:
FUJ FUJ FUJ FUJ FUJ ! **** LOPOVSKA
Zalosno.
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
evo tek s utakmice... neznam šta reći... Zrinjski užasan, Olimpic neloš, ali kakvo suđenje i natezanje za goste
... neznam da sam ikad goreg sudiju vidio Pod BB... nadam se da će se uprava oglasiti jer ovo što se radi zadnja 2 kola je sramotno! CIGANI LOPOVSKI, a Valjiću se spomenem komplet obitelji!

#SuningOUT
Gledaj glave !! Pa treba mu zabranit da se ovakav bavi bilo cim !

Lopov veliki , na Koševu kad god sudi to je kriminal tako da me ne cudi nista od njega.CroCop je napisao/la:Gledaj glave !! Pa treba mu zabranit da se ovakav bavi bilo cim !![]()
![]()
![]()
SirokiZg je napisao/la:Jel moguce? Drugi vikend zaredom vas izjebu u zadnjoj minuti.
Fuj!!

U ovoj ligi samo sarajevo i željo ne smiju biti pokradeni. Svi ostali mogu..Uostalo ako se jednom u dest godina desi da režimski klubovi poput sarajeva i žeje budu oštećeni tad sucima slijedi supenzija od otprilike godinu dana odnosno kraj karijere. Sudac u zenici je dobio kaznu od pet susreta nesuđenj i to je to, ovaj večeras će slično proći a bitno je da režimski klubovi budu mirni. Zato kad sarajevo dođe pod bijeli brijeg s obzirom što se sve radi nek bude spremno za poraz unaprijed. Silo ili milo moraće izgubiti i tako će biti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.