PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
velež željo, prijateljski duel vjerovatno dvije najslabije ekipe u premier ligi ove sezone
goveđigulašmajka
- crozzer
- Kontakt:
Upalim Zvijezda Gradac - Sarajevo poslije ovoga, i nagledam se fudbalarigotina je napisao/la:velež željo, prijateljski duel vjerovatno dvije najslabije ekipe u premier ligi ove sezone

PL prepucavanja
Al sto ovaj pastrmka psuje sudijama 

Rece lik sa gulasom na avataru.
Najjaca tema cijelog foruma! Hahah 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakve su sad pa to glupe konstatacije poredis sastav koji je igrao 2 ligu i ovaj koji je prvi na tabeliMortemHz je napisao/la:To je vec iza nas, mogu i ja reci Sloboda je igrala drugu ligu pa kontaju da mogu protiv Sarajeva?HElo je napisao/la:Mladost ih mlatne po usima a on bi da siluje Slobodu na Tusnjunarodniheroj je napisao/la:Tuzlak ba poletio si suviše rano, ljudima prva tekma kao uostalom svima.Ako se poslože ,a vrlo je moguće, mogli bi vas ljudi silovati na Tušnju, zatoskontaj malo, ne treba puno.
I nije onaj gore bosnjak iz Banja Luke, cuj bosnjakon je bosanac

Mislio sam da nisi ovako glup. Naveo sam ti primjer gdje je to stvar proslosti i da mogu i ja reci slicno ali ti opet nisi skontao i mislis da ja nesto poredim

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Trebat ce Zelji da se uigra ovo je izgledalo jako lose..ali kazem njima je cilj da udju spremni uigrani u ligu 12 ovako kako smo recimo mi sad uigrani , jer ce ostali sigurno po obicaju dovodit puno igraca pred pocetak naredne sezone
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Definitivno se slazem da ce puno trebati da se Zeljo uigra,i pitanje je koliko i ko ce se pokazata kao pojacanje,ali na osnovu ovih pripremnih utakmica nemozes vidjeti ama bas nista,protivnci uopste ne igraju fudbal,svi su na svojoj polovini il duboko u 16 metara,najteze je igrati protiv losih ekipa koji ne pokusavaju da napadnu.Drugo teren je katastrofalan,a to da su se neki igraci danas prvi put u zivotu vidjeli ne treba ni da pricam.SaltCityAttack je napisao/la:Trebat ce Zelji da se uigra ovo je izgledalo jako lose..ali kazem njima je cilj da udju spremni uigrani u ligu 12 ovako kako smo recimo mi sad uigrani , jer ce ostali sigurno po obicaju dovodit puno igraca pred pocetak naredne sezone
Zato ce Zeljo biti u prednosti pred ligu 12. dok se drugi budu tek pojacavali za istu, na ljeto ce otici 2-3 igraca nece se osjetiti.SaltCityAttack je napisao/la:Trebat ce Zelji da se uigra ovo je izgledalo jako lose..ali kazem njima je cilj da udju spremni uigrani u ligu 12 ovako kako smo recimo mi sad uigrani , jer ce ostali sigurno po obicaju dovodit puno igraca pred pocetak naredne sezone
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ko ti garantuje da će ti igrači ostat u Želji? I ostali imaju jake ekipe, samo će se nadogradit sa još nekoliko igrača, niko više ne gomila, tako da ti opet dođe na isto.Elegant je napisao/la:
Zato ce Zeljo biti u prednosti pred ligu 12. dok se drugi budu tek pojacavali za istu, na ljeto ce otici 2-3 igraca nece se osjetiti.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Osttribine
- Kontakt:
Kakve su sad pa to glupe konstatacije poredis sastav koji je igrao 2 ligu i ovaj koji je prvi na tabeli
Pa vi onaj "mrtvi" sastav Slobode iz prvog dijela na Tusnju prosle sezone "divovi" jedva dobiste zahvaljujuci Natasi. Brate imas 6 poraza niste vi neka sila, ako evropu izganjate nabijte se nogom u dupe
[/quote]
I sve to rece navijac Slobode koja je divove pobijedila na Kosevu davne 1981. godine, a nije da mi nismo pobjedjivali na Tusnju, pa i onoj sezoni kad ste ispali, pa prosle sezone kad ste se vratili, ali jbg vi uvijek imate opravdanje te sudije te losa ekipa. Igrate dobro, prvi ste na tabeli trenutno ali vam to ne daje za pravo da trofejnijim od vas pametujete i podcjenjujete iste.

I sve to rece navijac Slobode koja je divove pobijedila na Kosevu davne 1981. godine, a nije da mi nismo pobjedjivali na Tusnju, pa i onoj sezoni kad ste ispali, pa prosle sezone kad ste se vratili, ali jbg vi uvijek imate opravdanje te sudije te losa ekipa. Igrate dobro, prvi ste na tabeli trenutno ali vam to ne daje za pravo da trofejnijim od vas pametujete i podcjenjujete iste.
Osttribine je napisao/la:Kakve su sad pa to glupe konstatacije poredis sastav koji je igrao 2 ligu i ovaj koji je prvi na tabeliPa vi onaj "mrtvi" sastav Slobode iz prvog dijela na Tusnju prosle sezone "divovi" jedva dobiste zahvaljujuci Natasi. Brate imas 6 poraza niste vi neka sila, ako evropu izganjate nabijte se nogom u dupe
I sve to rece navijac Slobode koja je divove pobijedila na Kosevu davne 1981. godine, a nije da mi nismo pobjedjivali na Tusnju, pa i onoj sezoni kad ste ispali, pa prosle sezone kad ste se vratili, ali jbg vi uvijek imate opravdanje te sudije te losa ekipa. Igrate dobro, prvi ste na tabeli trenutno ali vam to ne daje za pravo da trofejnijim od vas pametujete i podcjenjujete iste.[/quote]
A po cemu je momak potcjenjivao. ...
Samo je kako vi to volite reci napisao cinjenice.
Jel imate te poraze,imate.
Jel zaostajete 6 bodova,zaostajete.
Cinjenica je ukoliko ne slavite u Mostaru da je i evropa upitna. Sloboda,Radnik,Siroki,Zrinjski.
Ima da preznojite dupe.
Tako da je i zadnja recenica kod momka na mjestu.
Sto se to tebi ne svidja,tvoj problem.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Kobasica kmeljo ti je dao gol iz ofsajdaTryg je napisao/la:E a vidi ironije, HADALJU ovo smijesno, hahah

slobodo nemogu bez tebe
sloboda sampijon
azmirami
Mi ima mo azmira
Pitari tana
A zeljo hodzurdu
sloboda sampijon
azmirami
Mi ima mo azmira
Pitari tana
A zeljo hodzurdu
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- SaltCityAttack
- Kontakt:
To sam i rekao bice vam prednost...recimo sa ovim igracima oni da su pola onakvi kalvi su nekad bili u ligi Zeljo bi bio prejak..ako ih vratite u formu dobro po vas....i Zeba se izgubio vani cak i u Olimpicu ,ali dolazkom u Slobodu covjek prezivljava novu mladost...ako se to desi sa ovom vasim novim igracima Zeljo ce biti strasan..ostaje nam da vidimoElegant je napisao/la:Zato ce Zeljo biti u prednosti pred ligu 12. dok se drugi budu tek pojacavali za istu, na ljeto ce otici 2-3 igraca nece se osjetiti.SaltCityAttack je napisao/la:Trebat ce Zelji da se uigra ovo je izgledalo jako lose..ali kazem njima je cilj da udju spremni uigrani u ligu 12 ovako kako smo recimo mi sad uigrani , jer ce ostali sigurno po obicaju dovodit puno igraca pred pocetak naredne sezone
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Tako je i vi bi se kleli u jednog ili drugog mozda cete u nekog treceg ...mogli ste i u Azmira da je prihvatio Gredicevu ponududejavu je napisao/la:slobodo nemogu bez tebe
sloboda sampijon
azmirami
Mi ima mo azmira
Pitari tana
A zeljo hodzurdu

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Eto samo vi se pripremate za Ligu 12, mi ostali bez planaElegant je napisao/la: Zato ce Zeljo biti u prednosti pred ligu 12. dok se drugi budu tek pojacavali za istu, na ljeto ce otici 2-3 igraca nece se osjetiti.

- Probisvjet
- Kontakt:
Cujem da Stevanovic odbija da jede hrenovke i kobasice Brajlovic. Zna li ko o cemu se radi? 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Pa samo da se zna da oni nesto radeMemara je napisao/la:Eto samo vi se pripremate za Ligu 12, mi ostali bez planaElegant je napisao/la: Zato ce Zeljo biti u prednosti pred ligu 12. dok se drugi budu tek pojacavali za istu, na ljeto ce otici 2-3 igraca nece se osjetiti.

У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
- Osttribine
- Kontakt:
A po cemu je momak potcjenjivao. ...Agamemnon je napisao/la:Osttribine je napisao/la:Kakve su sad pa to glupe konstatacije poredis sastav koji je igrao 2 ligu i ovaj koji je prvi na tabeliPa vi onaj "mrtvi" sastav Slobode iz prvog dijela na Tusnju prosle sezone "divovi" jedva dobiste zahvaljujuci Natasi. Brate imas 6 poraza niste vi neka sila, ako evropu izganjate nabijte se nogom u dupe
Samo je kako vi to volite reci napisao cinjenice.
Jel imate te poraze,imate.
Jel zaostajete 6 bodova,zaostajete.
Cinjenica je ukoliko ne slavite u Mostaru da je i evropa upitna. Sloboda,Radnik,Siroki,Zrinjski.
Ima da preznojite dupe.
Tako da je i zadnja recenica kod momka na mjestu.
Sto se to tebi ne svidja,tvoj problem.[/quote]
Pozarni 24h zaobidji me ziv bio, ti i tvoje izjave i zakljuci su antologijski, po cemu nam je evropa upitna i ako zijanimo u Mostaru kad nakon toga ima jos 11 kola, mi znamo kako se trofeji i ucesce u evropi osvaja tako da nema potrebe da nam navijaci Slobode drze pridike o tome, ekipe koja u 100 - godisnjoj istoriji nema trofeja i par nastupa u Evropi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.