To sam ja davno govorio za napadace steta sto nije jusuf il djafic dosao al sam tek ovih dana shvatio da i nije bas sve do nase uprave i trnera,nije bas tako lahko dovesti bilo kojeg igraca,jer pored zelje svih nas da neki igrac dodje njihovi menadjeri imaju svoje zahtjeve a to je da svaki igrac koji je na 1 godinu potpisao a jos kad je tako cijeli klub (sloboda ,celik) to je sam instant koji nema neku buducnost pa pogledaj te vele sad,sta hocu da kazem mozda pa ne mozda nego sigurno boolje imati neke igrace koji su slabijeg kvaliteta al koji ce zajedno igrat 2-3 godine sigurno ces imat bolji uspjeh i dugorocniji nego sa boljim igracima koji je potpisao ugovor na sezonu a cim dodje iole boja punuda ode i na cemu si ti opet moras trazit i uigravat ekipu ispocetka;
vezano za pripremne utakmice sta vam je odma neki paniku dizu et izgubili od capljine pa jeb mu misa jesu pripremne utakmicu il nisu to ako neko nezna tu se svasta radi,kombinuje i sto treba i sto ne treba polahko ljudi pustite MV nek radi a kad pocne prvenstvo onda cemo vidjet sta su radili

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...