FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 22 jul 2010, 14:36

cena je napisao/la:Jucer DZ.Berberovic setao Ferhadijom imali ko kakvih informacija sta je sa njim?
Ponovljeno je jedno 12 puta,Dzemica jos nije nasao klub propao mu je valjda transfer u Litex i vjerovatno ako ne ode nigdje da je vrlo moguce da ce se prikljuciti ekipi,neznam imali logike prikljucivati ga par dana prije pocetka lige al eto ako je u dobroj fizickoj formi sto da ne Dzemo je ipak Dzemo :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 22 jul 2010, 14:38

miky_hz je napisao/la:
cena je napisao/la:Jucer DZ.Berberovic setao Ferhadijom imali ko kakvih informacija sta je sa njim?
Ponovljeno je jedno 12 puta,Dzemica jos nije nasao klub propao mu je valjda transfer u Litex i vjerovatno ako ne ode nigdje da je vrlo moguce da ce se prikljuciti ekipi,neznam imali logike prikljucivati ga par dana prije pocetka lige al eto ako je u dobroj fizickoj formi sto da ne Dzemo je ipak Dzemo :)

Ma kakav god da je za ovu ligu bi dobro dosao,a ako je isao na probe morao je odrzavati kondiciju.

Shon Paul
Kontakt:

Post Postao/la Shon Paul » 22 jul 2010, 15:18

Treba Dzemu dovesti i staviti arsenijevica na lijevog beka a todorevica za lijevo krilo :D ili nesto tako samo ga dovesti on je beton!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 22 jul 2010, 15:24

Atmosfera se zagrijava polako !

aBd pun sjever !

Nemate Hljeba nemate brasna vasa je Zenica sva siromasna nemate secera nemate soli crknite od gladi k.rac nas boli!!

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 22 jul 2010, 15:29

mozemo mi sanjati o punom sjeceru..nece biti sugurno..a i opet bolje je polupun sjever gdje ce svi navijati..nego pun a 50% ne navija.. :D

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 22 jul 2010, 15:37

theprodigy je napisao/la:mozemo mi sanjati o punom sjeceru..nece biti sugurno..a i opet bolje je polupun sjever gdje ce svi navijati..nego pun a 50% ne navija.. :D

Bas te i ne kontam sta si htio sa ovim reci,ali ako ista valja i funkcionise u klubu to su HZ i kad bi nam klub bio na tom nivou kakve su Horde ja bi se odmah kladio da bi igrali u grupnoj fazi lige Sampiona.

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 22 jul 2010, 15:47

cena je napisao/la:
theprodigy je napisao/la:mozemo mi sanjati o punom sjeceru..nece biti sugurno..a i opet bolje je polupun sjever gdje ce svi navijati..nego pun a 50% ne navija.. :D

Bas te i ne kontam sta si htio sa ovim reci,ali ako ista valja i funkcionise u klubu to su HZ i kad bi nam klub bio na tom nivou kakve su Horde ja bi se odmah kladio da bi igrali u grupnoj fazi lige Sampiona.
bolje 200 ljudi na tribini sto navijaju cijelih 90 min..nego 2000 od kojih ce opet navijati ovih 200 koji su svaku utakmicu tu

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 22 jul 2010, 15:52

Ko ne navija ne mora ni dolazit..

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 22 jul 2010, 15:54

Dzafic potpisao za Celik, nova uprava Celika se nesali i vec nagovjestavaju borbu za Evropu mislim da imaju osnova za to.

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 22 jul 2010, 15:57

cena je napisao/la:Dzafic potpisao za Celik, nova uprava Celika se nesali i vec nagovjestavaju borbu za Evropu mislim da imaju osnova za to.
Mora da se šališ pa ti imaju Europske ambicije ima 10 godina ,a odkad je Žepče ispalo iz lige nisu nikog u gostima dobili,ja im predviđam solidno 9 mijesto

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 22 jul 2010, 15:58

rebel je napisao/la:
cena je napisao/la:Dzafic potpisao za Celik, nova uprava Celika se nesali i vec nagovjestavaju borbu za Evropu mislim da imaju osnova za to.
Mora da se šališ pa ti imaju Europske ambicije ima 10 godina ,a odkad je Žepče ispalo iz lige nisu nikog u gostima dobili,ja im predviđam solidno 9 mijesto
hahaha..rabel je u pravu..ekipa koja u svojim redovima ima duru i cipelica ne moze biti medju prvih pet ni u snovima :D

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 22 jul 2010, 16:14

rebel je napisao/la:
zato vas mozemo razvalit 4-1 bez pola igraca iz prve postave i s igracem manje vise od pola sata smo vam dva gola dali :mrgreen:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 22 jul 2010, 16:23

Phill Jackson je napisao/la:
rebel je napisao/la:
zato vas mozemo razvalit 4-1 bez pola igraca iz prve postave i s igracem manje vise od pola sata smo vam dva gola dali :mrgreen:
Pošto smo na temi FK Sarajevo neću puno polemizirat sa tobom,mi barem prisustvujemo našim porazima na bilinom polju za razliku od vas koji kroz Mostar prođete samo kad na more idete

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 22 jul 2010, 16:38

Ne mogu vjerovati da Dzafic izabre Celik ,a nama gori treba nam napadac,a jos reprezentativac i mlad igrac.Jusuf ode u Slobodu takoder dobar igrac trebalo je ovo iskoristiti i obadvojicu dovesti.

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 22 jul 2010, 16:55

Dzafic i jusuf, sve su to ugovori na 1 god. jer ne mogu da odu vani, samo cekaju priliku ako se ukaze za to...nasa uprava polahko gradi tim za buducnost sa ugovorima 2-3 god...mad abi nam dzemo dobro doso i 1 god hehe
Pazza Inter Amala

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 22 jul 2010, 17:00

zanima me da lije dzemo isao na pripreme sa nekim klubom?? fizicka sprema?

Shon Paul
Kontakt:

Post Postao/la Shon Paul » 22 jul 2010, 17:18

theprodigy je napisao/la:
cena je napisao/la:

bolje 200 ljudi na tribini sto navijaju cijelih 90 min..nego 2000 od kojih ce opet navijati ovih 200 koji su svaku utakmicu tu
potpis! A za Dzafica pa nismo mi mal klub ko celik da dovodimo igrace na godinu dana! Sarajevo nije mjesto za uigravanja, nije odskocna daska nekima vec vrhunac karijere!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 22 jul 2010, 17:34

To sam ja davno govorio za napadace steta sto nije jusuf il djafic dosao al sam tek ovih dana shvatio da i nije bas sve do nase uprave i trnera,nije bas tako lahko dovesti bilo kojeg igraca,jer pored zelje svih nas da neki igrac dodje njihovi menadjeri imaju svoje zahtjeve a to je da svaki igrac koji je na 1 godinu potpisao a jos kad je tako cijeli klub (sloboda ,celik) to je sam instant koji nema neku buducnost pa pogledaj te vele sad,sta hocu da kazem mozda pa ne mozda nego sigurno boolje imati neke igrace koji su slabijeg kvaliteta al koji ce zajedno igrat 2-3 godine sigurno ces imat bolji uspjeh i dugorocniji nego sa boljim igracima koji je potpisao ugovor na sezonu a cim dodje iole boja punuda ode i na cemu si ti opet moras trazit i uigravat ekipu ispocetka;
vezano za pripremne utakmice sta vam je odma neki paniku dizu et izgubili od capljine pa jeb mu misa jesu pripremne utakmicu il nisu to ako neko nezna tu se svasta radi,kombinuje i sto treba i sto ne treba polahko ljudi pustite MV nek radi a kad pocne prvenstvo onda cemo vidjet sta su radili ;)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 22 jul 2010, 19:21

theprodigy je napisao/la:zanima me da lije dzemo isao na pripreme sa nekim klubom?? fizicka sprema?
Ako je profesionalac sto nesumnjam sam ce trenirati kao i Arsenijevic ;)
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 22 jul 2010, 19:54

Prvo poluvrijeme zavreseno 1-1
strijelac Dudo
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo i 21 gost.