NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Jel ovo semafor prave na stadionu ??
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Kako sam procitao vidim da prave , da su vec pocelo kopati, kako ce izgledati ne znam.
Novi igrač Alen Ibrisimovic
Novi igrač Alen Ibrisimovic
Da, digitalni semafor
Alen je prosli put bio los, valjda sad bude bolji
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Je li bio neko juče u Cazinu,valjda su igrali između sebe?Stiglo je dosta novih igrača pa reko da vidimo jesu li čemu.Bliži se 10.02.nadam se da se nešto iskristaliziralo ipak je Gošk jaka ekipa za naše pojmove.Ali ako se sve poklopi na,lošem terenu,možda bude šansa za prolaz.
Ma Tanak je on, los karakter! Jes da ga Semanic poznaje (svoji su) al mi nije neki igrac koji moze nesto napraviti u Jedinstvu.
Po meni bolje bi bilo da su ponudili malom Bosnicu (iz Brekovice) dobre uslove da i igra.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Nadam se da nece biti samo nekakav obicni semafor metar sa metar da sa zapada ne mozes vidjeti koji je rezultat i minut

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Pa kad vec prave semafor valjda ce napraviti nesto kako treba, uglavnom bolji od ovog sto je bio kako god, ono je bila sramota
Mene više brine ekipa, super je što su se zahvalili igračima koji nisu donosili nikakvu prevagu, ali izuzev Jusića ne znam da li je došao neki igrač koji će biti pojačanje, jer u Ibrišimovića nešto i ne vjerujem, daj Bože da griješim.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Ma dovoljno dobra ekipa da se navuce opstanak, nema potrebe trositi vise. Doci ce jos par igraca koji ne nadju bolji angazman od Prve lige FBiH.
Otisao Hadzikadunic, drago mi je zbog toga. Naku.rcio se poslije prvog meca i igrao za sebe, nije poslije nista pokazao, uz to jako nespreman.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nisam baš u toku, izuzev što sam vidio da je došao Jusić, Ibrišimović i golman Nikola Radović. Ima li nekih imena na probi i da li je još neko došao?harden je napisao/la: ↑30 jan 2024, 14:24Ma dovoljno dobra ekipa da se navuce opstanak, nema potrebe trositi vise. Doci ce jos par igraca koji ne nadju bolji angazman od Prve lige FBiH.
Otisao Hadzikadunic, drago mi je zbog toga. Naku.rcio se poslije prvog meca i igrao za sebe, nije poslije nista pokazao, uz to jako nespreman.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Ima jos nekih domacih sto treniraju sa ekipom pa ce vidjeti. Prerano je za neka pojacanja, u ovu ligu mozes dovesti samo otpade boljih klubova, a svi igraci cekaju hoce li naci nesto bolje.
Jesu li ostali Imamagić i Kojić?
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Koliko sam vidio nedavno tu su, treniraju. Nisam siguran.
Zar nisu trebali kod vas u Celik?
Do kraja sedmice treba biti postavljen novi Led semafor radovi su u toku...
Niste fakat nista izgubili, ja vam napisao da su prosjek ove lige a vi mi odmah obrisali komentar ko da sam dosao s pistoljem na temu

Imamagić dolazi nakon vaše kup utakmice protiv GOŠK-a a Kojić ne dolazi u Čelik, ostaje kod vas 

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Posteno dijelimo sve

To je to

Imamagić za pobjedu protiv GOŠK-a i onda put Zenice

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Nosim ga na ledjima do Bilinog ako zabije za pobjedu

On ce vam biti backup, Masic starter? Je li jos kod vas Anes?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.