Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Hvala legendo a srece ce nam trebati.
Sada ne znam bili plakao ili smijao se.GoskGabela je napisao/la:cudna ste sorta vi SandzaklijeMancini je napisao/la: Tebi ne bih povjerovao.

Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 25 jul 2015, 05:35, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Hvala, pozdrav i tebistarina je napisao/la:Ja samo da pozdravim normalnu raju ovdje tj Lupusa i Mokroguza i da nam pozelim srecu u novoj sezoni!

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Omjer pobjeda, neriješenih rezultata i poraza između ekipa Olimpica i Zrinjskog je 7-3-6 u Premijer ligi BiH. Zadnji put je Olimpic pobijedio Zrinjskog u novembru 2012. godine u Mostaru 4:1.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Nigdje streama
trazim

Olimpic: Hamzić, Merajić, Regoje, Muharemović, Pandža, Smajić, Gligorov, Handžić, Jusufović, Stefan, Raščić
Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 26 jul 2015, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Uhh stativa
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- hskzmostar
- Kontakt:
Mokroguz je napisao/la:Uhh stativa
Sreca nas pomazi,

Radi li stream?

2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Zar uopste ima?hskzmostar je napisao/la:Sreca nas pomazi,![]()
Radi li stream?

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- hskzmostar
- Kontakt:
okacio sam ti na nasoj temi,evo i ovdje!
http://sportsfree.me/stream/5fab23b1eab ... 93da22cea8
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Spasio si mi zivothskzmostar je napisao/la:okacio sam ti na nasoj temi,evo i ovdje!

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Losa realizacija, tranzicija skripi. Mislim da se nekako "obaveza prijema lopte" prebacila na nas, a Zrinjski samo treba da presijece i proslijedi.
Jednostavno nas nadigrali danas.
Jednostavno nas nadigrali danas.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Imate popravni. Dolazi vam Celik
Loše. Ne može ekipa igrati bez napadača u formi. Veliki kiks golmana kod prvog gola domaćih. Naši igrači izgleda ne bi dali gola do prekosutra da su igrali. U zadnjih šest utakmica protiv Zrinjskog ekipa Olimpica postigla svega dva gola. Time je sve rečeno.
@Mokroguz Kažeš da su nas nadigrali danas. Jeli zbog lošeg pristupa naših fudbalera ili je možda trener domaćih "pročitao" igru Olimpica. Ako naši kiksaju i sljedeću tekmu protiv Čelika eto problema u ekipi.
@Mokroguz Kažeš da su nas nadigrali danas. Jeli zbog lošeg pristupa naših fudbalera ili je možda trener domaćih "pročitao" igru Olimpica. Ako naši kiksaju i sljedeću tekmu protiv Čelika eto problema u ekipi.
Mislim da je jedno vodilo do drugo, pojedinci su podbacili koji su mogli i trebali biti odlucujuci. Gligorov i Rascic su pruzali losu partiju(pogotovo Rascicu treba ovo biti upozorenje jer je i protiv Trnave promasaje pravio), dok su vecina ostatka dobro obavili posao.
Ovo sto jedno vodi u drugo govorim iz istog razloga sto su i Marinovic i Mirza rekli; prvi gol Zrinje je prelomio sve, a da je to nas gol bio, onda bismo sigurno mi pobjedili. Zato je los potez pojedinaca u napadu i odbrani dalo taj rezultat, nakon cega je ocito i igra pala. Gledam kako nabacuju loptu od stopera prema krilima, ovaj na krilima nema drugu opciju nego usporiti loptu dali nogom, prsima, glavom, a dok on to radi, protivnicki igrac koji mu dolazi u susret se vec pripremio da uleti i ukrade mu, samo mu procita namjeru i eto ga. Toga se dosta desavalo u drugom poluvremenu, ne znam za prvo jer nisam gledao.
U svakom slucaju, znam da je ona prijateljska protiv Celika prije Trnave bio samo eksperiment, i zato imamo pravo ocekivati pobjedu. Ako tu ne budemo uzeli sva tri boda, eh onda..
Ovo sto jedno vodi u drugo govorim iz istog razloga sto su i Marinovic i Mirza rekli; prvi gol Zrinje je prelomio sve, a da je to nas gol bio, onda bismo sigurno mi pobjedili. Zato je los potez pojedinaca u napadu i odbrani dalo taj rezultat, nakon cega je ocito i igra pala. Gledam kako nabacuju loptu od stopera prema krilima, ovaj na krilima nema drugu opciju nego usporiti loptu dali nogom, prsima, glavom, a dok on to radi, protivnicki igrac koji mu dolazi u susret se vec pripremio da uleti i ukrade mu, samo mu procita namjeru i eto ga. Toga se dosta desavalo u drugom poluvremenu, ne znam za prvo jer nisam gledao.
U svakom slucaju, znam da je ona prijateljska protiv Celika prije Trnave bio samo eksperiment, i zato imamo pravo ocekivati pobjedu. Ako tu ne budemo uzeli sva tri boda, eh onda..
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Steta za mec protiv Zrinjskog. Zicer se nije smio promasiti. Da smo zabili vjerovatno bi neporazeni napustili teren.
Rascic jeste moj zemo i drag mi je ali ja bi njega na klupu poslao. Sa njim cemo biti u krizi kada je napad u pitanju.
Rascic jeste moj zemo i drag mi je ali ja bi njega na klupu poslao. Sa njim cemo biti u krizi kada je napad u pitanju.
nekad mi stvarno nisu jasni u upravi olimpica dovode nake potrošene igraće a svi znamo da imaju kvalitetnu omladinsku školu i nemogu da vjerujem da nijedan omladinac iz juniora nema kvalitet da igra u prvom timu,nešto ne štima u strućnom štabu.
Kako da nemaju jaku omladinsku školu.Primorac je napisao/la:nekad mi stvarno nisu jasni u upravi olimpica dovode nake potrošene igraće a svi znamo da imaju kvalitetnu omladinsku školu i nemogu da vjerujem da nijedan omladinac iz juniora nema kvalitet da igra u prvom timu,nešto ne štima u strućnom štabu.

koliko sam ja upoznat mnogo fudbalera iz omladinskog pogana igraju u pl, prvoj ligi i inostranstvu.
Prva liga nije dovoljan kvalitet, vidio si rezerviste Drine kako su fasovali protiv Sarajeva, a evo da pogledamo situaciju bivsih juniora:
Juniori kojima je Olimpic dao sansu:
adis hadzanovic - trenutni klub Istra 1961
saban pehilj - trenutni klub IFK Malmö(4a div Svedska)
semir lakota - trenutni klub Karlslunds IF(4a div Svedska)
armin sarvan - trenutni klub Rudar Kakanj
haris duljevic - trenutni klub FK Sarajevo
eldin ducic - trenutni klub Gorazde
erdal gljiva - trenutni klub Famos Hrasnica
vernes islamagic - trenutni klub Zvijezda Gradacac
alem merajic - trenutni klub Olimpic
almir cubara - trenutni klub Zeljeznicar U19
aldin husovic - trenutni klub Igman Konjic
adin husic - trenutni klub Olimpic?
aldin ferizovic - trenutni klub Radnik Hadzici
senad corovic - trenutni klub Radnik Hadzici
sead begic - trenutni klub Olimpic
kemal salihagic - trenutni klub ???
irfan ajdinovic - trenutni klub Olimpic
mustafa mujezinovic - trenutni klub Bosna Visoko
faruk brkovic - trenutni klub N/A(radi za Olimpic)
Ako racunamo od 2009-2015(6 godina), i ovih 18 su dobili sansu u Olimpic direktno, onda je Olimpic u prosijeku svake godine pokusavao 3 juniora ubaciti. To je sasvim dovoljno, i ove godine se opet pokusava(Ajdinovic, Begic za pocetak mozda)
Juniori koji su otisli u inostranstvu iz juniora:
amer kadric - trenutni klub Rot-Weiss Essen(3a bundesliga Njemacka)
irfan hadzic - trenutni klub Royal Antwerp(2a liga Belgija)
semir aganspahic - trenutni klub Cibalia Vinkovci(2.HNL)
Kenan Causevic - trenutni klub Rayo Majadahonda(4a div Spanija)
+1 sto je govorio da ide u Hajduk pa samo nestade, ne znam gdje je sad
Juniori koji su otisli u drugi klub u PL:
almir aganspahic - trenutni klub Osijek(1.HNL)
anel salkovic - trenutni klub Mladost Doboj-Kakanj
edo vehabovic - trenutni klub Bratstvo Gracanica
Po kvalitetu kluba i lige, ovi koji su otisli u jacu ligu od nase ili jaci klub od Olimpica su:
Adis Hadzanovic(1.HNL, nije jaci klub od Olimpica)
Haris Duljevic(FK Sarajevo)
Irfan Hadzic(2.Belgija, nije jaci klub od Olimpica)
Almir Aganspahic(1.HNL, nije jaci klub od Olimpica)
Eventualno Semir Aganspahic se tu moze prikljuciti ali 2.HNL i Cibalia nisu nesta posebni.
Semir Aganspahic je bio otisao u Rumuniji iz juniora, Almir Aganspahic ne znam dali je ikada htjeo potpisati za Olimpic jer je jednostavno otisao u FK Sarajevo, Haris Duljevic je izdao klub, Irfan Hadzic je bio otisao u Belgiji iz juniora, Adis Hadzanovic je jedini na dobrom putu za sada za koga smo "krivi" ako bude igracina, a k'o covjeka ga izuzetno postujem i dobar je to momak i bice mi drago ako uspije.
Nemozes reci da ne pokusavaju iako nisu duzni pokusavati dok ne vide strasnog talenta, da su to sve zvijezde pa otimali bi nam svi igrace. Eno ode onaj mali Nedim Hadzic u akademiju FKSa zajedno sa jednim Ragipovicem, direkt iz kadeta otisli, i Tahiri kojeg sam se nadao da ce htjeti potpisati za Olimpic, i jos ih ima dosta koji su navijaci Zelje i Sarajeva pa zato nece dok nije situacija "daj sta das", Nedim Mekic u Zelji, Almir Cubara i jos djece otislo tamo. Nije valjda Olimpic kriv, pustili Cubaru cak da igra protiv Sarajeva kad smo remizirali 1-1 sa pola ekipe juniora i neafirmisanih mladica, sta je to ako ne velika sansa momku iz pogona?
Ja sam gledao jednu tekmu juniora protiv Slavije prosle godine, samo dvojica su pokazali da bi mogli probati sa seniorima, a ne garantovali novu zvijezdu.
Juniori kojima je Olimpic dao sansu:
adis hadzanovic - trenutni klub Istra 1961
saban pehilj - trenutni klub IFK Malmö(4a div Svedska)
semir lakota - trenutni klub Karlslunds IF(4a div Svedska)
armin sarvan - trenutni klub Rudar Kakanj
haris duljevic - trenutni klub FK Sarajevo
eldin ducic - trenutni klub Gorazde
erdal gljiva - trenutni klub Famos Hrasnica
vernes islamagic - trenutni klub Zvijezda Gradacac
alem merajic - trenutni klub Olimpic
almir cubara - trenutni klub Zeljeznicar U19
aldin husovic - trenutni klub Igman Konjic
adin husic - trenutni klub Olimpic?
aldin ferizovic - trenutni klub Radnik Hadzici
senad corovic - trenutni klub Radnik Hadzici
sead begic - trenutni klub Olimpic
kemal salihagic - trenutni klub ???
irfan ajdinovic - trenutni klub Olimpic
mustafa mujezinovic - trenutni klub Bosna Visoko
faruk brkovic - trenutni klub N/A(radi za Olimpic)
Ako racunamo od 2009-2015(6 godina), i ovih 18 su dobili sansu u Olimpic direktno, onda je Olimpic u prosijeku svake godine pokusavao 3 juniora ubaciti. To je sasvim dovoljno, i ove godine se opet pokusava(Ajdinovic, Begic za pocetak mozda)
Juniori koji su otisli u inostranstvu iz juniora:
amer kadric - trenutni klub Rot-Weiss Essen(3a bundesliga Njemacka)
irfan hadzic - trenutni klub Royal Antwerp(2a liga Belgija)
semir aganspahic - trenutni klub Cibalia Vinkovci(2.HNL)
Kenan Causevic - trenutni klub Rayo Majadahonda(4a div Spanija)
+1 sto je govorio da ide u Hajduk pa samo nestade, ne znam gdje je sad
Juniori koji su otisli u drugi klub u PL:
almir aganspahic - trenutni klub Osijek(1.HNL)
anel salkovic - trenutni klub Mladost Doboj-Kakanj
edo vehabovic - trenutni klub Bratstvo Gracanica
Po kvalitetu kluba i lige, ovi koji su otisli u jacu ligu od nase ili jaci klub od Olimpica su:
Adis Hadzanovic(1.HNL, nije jaci klub od Olimpica)
Haris Duljevic(FK Sarajevo)
Irfan Hadzic(2.Belgija, nije jaci klub od Olimpica)
Almir Aganspahic(1.HNL, nije jaci klub od Olimpica)
Eventualno Semir Aganspahic se tu moze prikljuciti ali 2.HNL i Cibalia nisu nesta posebni.
Semir Aganspahic je bio otisao u Rumuniji iz juniora, Almir Aganspahic ne znam dali je ikada htjeo potpisati za Olimpic jer je jednostavno otisao u FK Sarajevo, Haris Duljevic je izdao klub, Irfan Hadzic je bio otisao u Belgiji iz juniora, Adis Hadzanovic je jedini na dobrom putu za sada za koga smo "krivi" ako bude igracina, a k'o covjeka ga izuzetno postujem i dobar je to momak i bice mi drago ako uspije.
Nemozes reci da ne pokusavaju iako nisu duzni pokusavati dok ne vide strasnog talenta, da su to sve zvijezde pa otimali bi nam svi igrace. Eno ode onaj mali Nedim Hadzic u akademiju FKSa zajedno sa jednim Ragipovicem, direkt iz kadeta otisli, i Tahiri kojeg sam se nadao da ce htjeti potpisati za Olimpic, i jos ih ima dosta koji su navijaci Zelje i Sarajeva pa zato nece dok nije situacija "daj sta das", Nedim Mekic u Zelji, Almir Cubara i jos djece otislo tamo. Nije valjda Olimpic kriv, pustili Cubaru cak da igra protiv Sarajeva kad smo remizirali 1-1 sa pola ekipe juniora i neafirmisanih mladica, sta je to ako ne velika sansa momku iz pogona?
Ja sam gledao jednu tekmu juniora protiv Slavije prosle godine, samo dvojica su pokazali da bi mogli probati sa seniorima, a ne garantovali novu zvijezdu.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
sezona 2012-2013 juniori su bili viceprvaci države samo je merajić ostao ni jednom od ostalih igraća nije ponudzen ugovor valjda nije bilo kvaliteta,zadnje što je uprava uradila da pusti talentovane igraće u akademiju sarajeva god 99 hadžić,ragipović sadiku,buljubašić valjda nemaju kvalitet za olimpic adovodite dvojicu koji zajedno imaju 70 god,daj bogati o ćemu ti prićaš da nema kvaliteta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.