Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Roy je izuzetan menadzer koji gaji ofanzivan nogomet i oslanja se na igru po krilima sto znaaci da bi se lane odlicno
tu uklopio dati sansu babelu u napadu sa torresom i dovesti lijevog beka, moja velika zelja je taiwo
tu uklopio dati sansu babelu u napadu sa torresom i dovesti lijevog beka, moja velika zelja je taiwo
-
- Kontakt:
kojih 18Torres Da Killa.!. je napisao/la:Ode SilvaBarcelona ponudila 18M za Mascerana
http://live4liverpool.com/view-from-the ... ch-for-18m
Siguran sam da mozemo uzet makar 25M za Mascea.. Za 20 mozemo doves Ardu, 5 sto imamo za transfere + 5 ostatka za taiwa i et ga... ev kako bi izgledalo
reina
glen---skrtel----agger---insua(tawio)
Maxi---Gerrard---Aquilani----Arda
-------Torke-----Lane--------------

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
Kakva samo sranja radi ova nasa uprava legenda kluba da im do znanja da ce se povuci sa svoje pozicije u klubu ukoliko hodgson dodje na klupu i opet dovedose hebenog dedicu. Kakav crni hodgson nije isto radit u fulhamu i u liverpoolu bio je u Interu pa nije napravio neke rezultate. Zar nisu mogli postaviti nekog trenera sa vizijom Dalglisha il Pelegrinija a oni nasli lika koji ima 63 godine kojeg bi u skorijoj buducnosti trebao da posjeti Azrail. Ovo me podsjeca na nas savez stavi koga god samo da se raja smiri nema veze jel klasan strucnjak vazno je da se bavi tim poslom
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
Što se tiče Roya već sam rekao nije dugoročno riješenje ali jeste najbolje u ovom trenutku.
Odradio je odličan posao u Fulhamu poznaje EPL,u Fulham je za malo novca dovodio kvalitetne igrače a to je ono što nam trenutno treba(konačno Englez trener).
Jovanović je rekao da dolazi što je dobra vijest.
Ne vjerujem da će biti nekih veliki pojačanja i da će se trošiti puno novca tako da očekujem skoro istih prvih 11.
....................................Reina....................................
.....Johnson..........Agger.......Skrtel(Carragher).....Insua.........
...............................Mascherano..................................
........Kuyt...................Aquilani......................Jovanović....
................................Gerrard.....................................
................................Torres.......................................
Nešto ovako mada vidjećemo da li je Jovanović u planovima Roya.
Ako zadržimo ključne igrače imamo šanse za 4. mjesto mada mislim da City naredne sezone zauzima bar 4. mjesto.Doveli su Silvu a pitanje je vremena kada će doći i Toure iz Barce,spominje se još i Džeko tako da...
Odradio je odličan posao u Fulhamu poznaje EPL,u Fulham je za malo novca dovodio kvalitetne igrače a to je ono što nam trenutno treba(konačno Englez trener).
Jovanović je rekao da dolazi što je dobra vijest.
Ne vjerujem da će biti nekih veliki pojačanja i da će se trošiti puno novca tako da očekujem skoro istih prvih 11.
....................................Reina....................................
.....Johnson..........Agger.......Skrtel(Carragher).....Insua.........
...............................Mascherano..................................
........Kuyt...................Aquilani......................Jovanović....
................................Gerrard.....................................
................................Torres.......................................
Nešto ovako mada vidjećemo da li je Jovanović u planovima Roya.
Ako zadržimo ključne igrače imamo šanse za 4. mjesto mada mislim da City naredne sezone zauzima bar 4. mjesto.Doveli su Silvu a pitanje je vremena kada će doći i Toure iz Barce,spominje se još i Džeko tako da...
FK Pjetlovi
- reds_forever
- Kontakt:
To oko toga da ce dalglish otici ako dodje hodgson su samo glasine,tako se pisalo,ali koliko je istina - ne znamo...Osim toga,jos nije zvanicno potvrdjeno da je hodgson menadzer,iako i ja mislim da bi ova dvojica bili bolji izbori...Sad,za kennya se moze reci da se on odavno nije bavio trenerskim poslom,ali taj je covjek redovan na utakmicama liverpoola godinama i iskreno sumnjam da bi mu trebalo puno vremena da dobro sklopi ekipu i jako dobro poznaje igrace i njihove kvalitete...Ali,nadam se da da ce i hodgson biti dobar izbor ukoliko dodje,sad nam je to jako bitno,prvenstveno zbog igraca koji cekaju dolazak novog trenera kako bi razgovarali o svojoj buducnosti.kurdt je napisao/la:Kakva samo sranja radi ova nasa uprava legenda kluba da im do znanja da ce se povuci sa svoje pozicije u klubu ukoliko hodgson dodje na klupu i opet dovedose hebenog dedicu. Kakav crni hodgson nije isto radit u fulhamu i u liverpoolu bio je u Interu pa nije napravio neke rezultate. Zar nisu mogli postaviti nekog trenera sa vizijom Dalglisha il Pelegrinija a oni nasli lika koji ima 63 godine kojeg bi u skorijoj buducnosti trebao da posjeti Azrail. Ovo me podsjeca na nas savez stavi koga god samo da se raja smiri nema veze jel klasan strucnjak vazno je da se bavi tim poslom
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
.............Reina............
Glen..Škrtel..Agger..Taiwo
......Aquilani.Gerrard.......
Arda........Kuyt........Babel
.............Torres............

Taiwo---otpadaOTNYS_YNWA je napisao/la:.............Reina............
Arda---otpada

FK Pjetlovi
-
- Kontakt:
sto bi to taiwo otpo ako milion % dovodimo novog lijevog beka i ako mu ugovor istice 2011 tako da bi se i za 10 miliona mogo dovestreds je napisao/la:Taiwo---otpadaOTNYS_YNWA je napisao/la:.............Reina............
Arda---otpada
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Phile isto tako nasem masceranu istice ugovor za godinu dana pa je zato ponudjeno 18M za njega.. Isto kao mi za taiwa
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
Red Roy
Dobrodosao i nadam se da nece razocarati. Moja zelja je bila ili on ili O'niell i eto ga napokon trener po mom ukusu ali vidjecemo kako ce se snaci jer jedno je voditi Fulham drugo Liverpool. Treba biti malo oprezan sa izjavama sada ne treba padati u euforiju samo iz razloga jer napokon imamo trenera... jest da ga dugi niz godina nismo imali 

You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
nije za godinu nego za dvije,evo bas sam sad na transfermarktu provjerio,,a vrjednost mu je 26 miliona,koga oni prave budalom s onih 18Torres Da Killa.!. je napisao/la:Phile isto tako nasem masceranu istice ugovor za godinu dana pa je zato ponudjeno 18M za njega.. Isto kao mi za taiwa

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Preokupiran je čovjek repkomLFC_LAVOV je napisao/la:Zna li neko zasto se ne izjasnjava Dirk

znam jaLFC_LAVOV je napisao/la:Zna li neko zasto se ne izjasnjava Dirk

You are someone else I am still right here
Roy Hodgson novi trener Liverpoola!
ROY HODGSON već večeras mogao bi biti i službeno potvrđen kao novi trener Liverpoola! Momčad s Anfielda pristala je isplatiti Fulhamu 2,5 milijuna funti odštete, javlja Guardian i navodi kako su pregovori praktički završeni.
Čelnicima Liverpoola slijedi samo još izbrusiti neke detalje Hodgsonovog ugovora. Liverpool je u potrazi za novim trenerom otkad su se zahvalili Rafaelu Benitezu i isplatili mu otpremninu od šest milijuna funti. U idućoj sezoni na Anfieldu se očekuju korjenite promjene.
Liverpool je sezonu završio kao sedmi klub Premiershipa, zbog čega neće igrati Ligu prvaka. Zahvaljujući takvom raspletu Liverpoolu prijeti potpuni raspad; na izlaznim su vratima najveće zvijezde Steven Gerrard i Fernando Torres. El Nino žudi za povratkom u Španjolsku, a na Pirineje će vjerojatno i Gerrard kojeg želi Real Madrid.
Hodgson kandidirao i za klupu Engleske
Osim 62-godišnjeg Hodgsona, za klupu Liverpoola kandidirali su Manuel Pellegrini, Didier Deschamps i Kenny Dalglish. No, stručno vodstvo Liverpoola odmah je poručilo da želi čovjeka koji dobro poznaje Premiership i koji ima konstantu u trenerskom radu pa je lista na kraju prakitički spala samo na jedno ime, ono Hodgsonovo, i čekao se samo njegov definitivni pristanak.
Roy Hodgson također se nakon debakla engleske reprezentacije u Južnoj Africi prometnuo u jednog od glavnih kandidata za nasljednika Fabija Capella. No, ta opcija sada otpada pa se kao jedina realna alternativa Capellu nameće menadžer Tottenhama Harry Redknapp.
ROY HODGSON već večeras mogao bi biti i službeno potvrđen kao novi trener Liverpoola! Momčad s Anfielda pristala je isplatiti Fulhamu 2,5 milijuna funti odštete, javlja Guardian i navodi kako su pregovori praktički završeni.
Čelnicima Liverpoola slijedi samo još izbrusiti neke detalje Hodgsonovog ugovora. Liverpool je u potrazi za novim trenerom otkad su se zahvalili Rafaelu Benitezu i isplatili mu otpremninu od šest milijuna funti. U idućoj sezoni na Anfieldu se očekuju korjenite promjene.
Liverpool je sezonu završio kao sedmi klub Premiershipa, zbog čega neće igrati Ligu prvaka. Zahvaljujući takvom raspletu Liverpoolu prijeti potpuni raspad; na izlaznim su vratima najveće zvijezde Steven Gerrard i Fernando Torres. El Nino žudi za povratkom u Španjolsku, a na Pirineje će vjerojatno i Gerrard kojeg želi Real Madrid.
Hodgson kandidirao i za klupu Engleske
Osim 62-godišnjeg Hodgsona, za klupu Liverpoola kandidirali su Manuel Pellegrini, Didier Deschamps i Kenny Dalglish. No, stručno vodstvo Liverpoola odmah je poručilo da želi čovjeka koji dobro poznaje Premiership i koji ima konstantu u trenerskom radu pa je lista na kraju prakitički spala samo na jedno ime, ono Hodgsonovo, i čekao se samo njegov definitivni pristanak.
Roy Hodgson također se nakon debakla engleske reprezentacije u Južnoj Africi prometnuo u jednog od glavnih kandidata za nasljednika Fabija Capella. No, ta opcija sada otpada pa se kao jedina realna alternativa Capellu nameće menadžer Tottenhama Harry Redknapp.
FK Pjetlovi
OFFICIAL BREAKING NEWS: Roy Hodgson Appointed Liverpool Manager
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Hvalim te Bože
Još samo da Dalglish ostane i sve će biti OK 

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.