NK Zvijezda Gradačac

zmajevac
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zmajevac » 10 nov 2012, 15:48

Nazalost obistinile su se moje strepnje da bi nas Leotar mogao gurnuti na dno,doduse zahvaljujuci Gradini nismo na dnu nego u prizemlju.Mislim da je sada i nekolicina navijaca Zvijezde shvatila da nije stvar u losem rasporedu.Po mom misljenju kod nas trenutno ima veci broj igraca koji nisu dorasli za PL,trenera nebi kritikovao samog nego kompletan strucni stab zbog losih rezultata i pozicije na tabeli,znaci ako treba mjenjati trenera mjenjati i njegove saradnike.Ja se i dalje divim nasim ljudima u upravi koji objezbjedjuju novac za uredna primanja igraca i trenera, i nemogu zamisliti sta bi bilo da nisu redovna primanja kod nas mi bi morali istupiti iz lige jer nemamo svojih igraca koji bi mogli sacekati platu par mjeseci.Zivot ide dalje treba se okrenuti prema ove dvije preostale utakmice koje po meni ce biti teze od ove iz razloga sto po meni je Siroki 90 posto ispo iz kupa i nesmije kiksat u prvenstvu,a opet Travnik u skoro istoj situaciji ko mi i uvijek neugodna ekipa za nas zbog svoje borbenosti.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 10 nov 2012, 15:51

vatreni je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:**** vas sve gadite mi se svi forumas zvjezdasi, sad kuntic nevalja a zaboravili ste sarajevo,velez, zrinski, tebi vatreni sve po spisku eto vam zapostavljeni mujica hebo vas on, kad malo pogledas u zadnji mjesec pa i vise odigrali su 5 fizicki veoma zahtjevne utakmice ovo je bilo za ocekivat mada sam mislio da cemo mi dobit 1-0
seljačino jedna.sebi sve po spisku prvo pa onda drugim,jesi kulturan da se treba stidjeti sto ovakve primitivce imamo u gradu,fuj
Nevjerujem jarane da je on iz grada.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 nov 2012, 15:54

imam osjecaj da ste poceli stimati rezultate.izgubite od veleza kuci pa kao u revansu proigrate,pa i ovo danas je jako sumljivo.ja sto sam gledao protiv sarajeva ,kad ste ginuli za svaku loptu i sa igracem manje bolji bili,realno imate ekipu za sredinu tabele.a nesto tu smrdi

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 10 nov 2012, 16:01

smrdi smrdi uzasno smrdi

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 10 nov 2012, 16:05

bordobijeli je napisao/la:imam osjecaj da ste poceli stimati rezultate.izgubite od veleza kuci pa kao u revansu proigrate,pa i ovo danas je jako sumljivo.ja sto sam gledao protiv sarajeva ,kad ste ginuli za svaku loptu i sa igracem manje bolji bili,realno imate ekipu za sredinu tabele.a nesto tu smrdi
i dans su se igraci borili s tim ne seri! stimamo a to se nemoze desit da se izgubi kuci a zaboravi sarajevo 0-2 gošk prošle sezone a? leotar je danas dosao ko i vi sa sudijama! a ovi sto otpisuju Zvijezdu da je vec u prvoj ligi samo se vi s tim tjesite ZVIJEZDA nece ispast!
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 10 nov 2012, 16:05

FCL je napisao/la:smrdi smrdi uzasno smrdi
Dok je Salem Prolić i ekipa iz saveza bili sa njim,onakvo tendeciozno sudjenje,crveni karton nasem najboljem igraču na terenu daje sumnju u kojekakve mutne radnje.

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 10 nov 2012, 16:07

samozeljo1987 je napisao/la:I ja kreten stavim vas debile na listic, hajdi i jest vrijeme da više ispadnete u nizi rang .
Zao mi vas zeljinih smradova sto necete taj film gledat od sledece godina vas gazimo upamti ovo sto ti pisem !!!

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 10 nov 2012, 16:14

FCL je napisao/la:smrdi smrdi uzasno smrdi
Nemogu danas krivit samo sudiju al kad se samo pojavi ono smece Salem Proljevic Zvijezda gubi i to svaki put bas cudno al svaki put!!!
Danas je kup protiv Zrinjskog uzeo danak cega su se svi bojali i nazalost bili u pravu al nije problem imamo lovu pa cemo i mi da kupujemo sudije! Cisto posteno ;) ;)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 nov 2012, 16:18

mirzard je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:imam osjecaj da ste poceli stimati rezultate.izgubite od veleza kuci pa kao u revansu proigrate,pa i ovo danas je jako sumljivo.ja sto sam gledao protiv sarajeva ,kad ste ginuli za svaku loptu i sa igracem manje bolji bili,realno imate ekipu za sredinu tabele.a nesto tu smrdi
i dans su se igraci borili s tim ne seri! stimamo a to se nemoze desit da se izgubi kuci a zaboravi sarajevo 0-2 gošk prošle sezone a? leotar je danas dosao ko i vi sa sudijama! a ovi sto otpisuju Zvijezdu da je vec u prvoj ligi samo se vi s tim tjesite ZVIJEZDA nece ispast!
to za gosk su ljudi iz prosle uprave htjeli da povale jovica i novu upravu pa su imali svojih par igraca koji su tu tekmu pustili,a nije mi namjera da provociram nego nekako mi to nije cista posla.a necete ispasti,.garantujem.

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 10 nov 2012, 16:21

Mislim da je Velež je pustio kup Zvijezdi za uzvrat da pobijedi u prvenstvu i bilo tako, al porasli nam apetiti i izvukli Zrinskog u kupu, pobijedili prvu 3-2 al ima revanš u Mostaru ;) to je ipak Zrinski i neće prepustit slučaju da ne prođe dalje, naš prolaz dalje je ravan "ligi prvaka" ekipa fizički ne spremna i umorna, normalno je da dođe Leotar i uzme bodove. Na kraju ako pobijedimo Travnik zadnje kolo imat će mo 14 bodova a to je daleko najmanje osvojeni bodova u PL do sada, odlazili su treneri poput Ninkovića, Čurguza, Jovića koji su puno više bodova osvojili i davali ostavke. Kuntić nikad prije nije bio trener neke ozbiljne ekipe jer je treniro djecu i najveći izazov mu je Zvijezda a mislim da veliki uticaj na njega ima direktor Musto Peštalić koji je čovjek iz sjene, ko zna možda nam u ponedjeljkak "osvane" neko drugi umjesto Kuntića al bitno je da je iz Subotice ;)

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 10 nov 2012, 16:22

Igracima niko ne moze reci nista,isto ko i protiv sarajeva sa igracem manje su bili bolji,momci trce daju srce na teren ono sto se trazi.
Prema onome sto sam ja vidio LOSA POSTAVKA trenera i SUDIJSKE greske gdje nam bukvalno nedaju sstvorit sanse samo dizu i sviraju nepostojece ofsajde(kako se vec pise xD)
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 10 nov 2012, 16:27

Boli vas q niste najgori, a ovi sto govore da cete ispast nabijte ih na ...i samo ignor...druga stvar zalosno komsije,trebate nesto poduzet,ja misli mda imate dobar kolektiv,imate sponzore,imate publiku,imate lovu..brate imate jedan od boljih stadiona u drzavi..zao mi bgm,jer gledam zvijezdu i sad Gradinu sto se tice uslova,stadiona i infrastrukture,sponzora,igrackog kadra i profesionalizma..to je isto kad poredimo dinamo i vrbanjusu...i na kraju vi opet na dnu,najvijaci i simpatizeri kluba moraju bit ljuti zbog rezultata..nesto se mora mijenjat,glupo je sto ja kao navijac ofk gradine pisem i sto se mijesam, ali trenera morate mijenjat pod hitno.sportski pozdrav iz srebrenika...
MOdric..MOdric..MOdric..

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 10 nov 2012, 16:28

Sta god da je treba korjenito promijeniti i izboriti pobjedu protiv Travnika u zadjnem kolu.Proljeće je puno teze bez obzira na povoljniji raspored.Sa ovim sto smo imali u prvom dijelu nije dovoljno za opstanak.Valjda ljudi koji ovo plaćaju mogu lupiti rukom od sto,reći dosta vise ili promijeniti ono sto treba promijeniti.Ne mogu skontat nikako da neko moze toliko ulagati u nesto od čega nema vajde...

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 10 nov 2012, 16:34

bordobijeli je napisao/la:
mirzard je napisao/la:
to za gosk su ljudi iz prosle uprave htjeli da povale jovica i novu upravu pa su imali svojih par igraca koji su tu tekmu pustili,a nije mi namjera da provociram nego nekako mi to nije cista posla.a necete ispasti,.garantujem.
ma nek je vas klub cist nek svi drugi stimaju
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

Nixa
Kontakt:

Post Postao/la Nixa » 10 nov 2012, 16:36

djeste dusmani evo poraza :lol: :lol: :lol: :lol: da smo pobijedili vas pola nebi pisalo sad nista na forumu vec vako samo nek je pljuvat po igracima treneru upravi dajte malo podrske pa ce bit bolje uglavnom ispast ne mozemo a ne mozemo se borit ni za europu ove godine tako da je nebitno 5 il 10

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 10 nov 2012, 16:36

Blago nama sa ovim sudjenjima vec mi se pocelo bljuvat na ovo smece od lige!!! Pa ovo je peto povaljivanje ove polusezone i ako se ne poduzme nesto uskoro ovi u crnom (**** smrdljiva) ce nas stvarno u crno zaviti! Pa mi smo ljudi svi sretni kad imamo regularno sudjenje kuci jer to nam je maksimum jer da nama neko nesto navuce je utopija!
U nas se svaka budala od sudije provodi kako hoce i radi sta hoce cak nas i ismijavaju pa dokle vise ovo majku da im hebem! Mislim ljudi da je krajnje vrijeme da se nesto poduzme po ovom pitanju jer je ovo prevrsilo svaku mjeru! Ovim putem zamolio bi nekoga iz uprave da se potegne pitanje ovog sudackog marifetluka protiv Zvijezde!!!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 nov 2012, 16:37

Opet vam sudija kriv. :shock: Da nije mozda bio gol iz ofsajda,ili mozda nepostojeci penal,ili mozda nes drugo de napisite sta je to bilo .

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 10 nov 2012, 16:39

Kvota je napisao/la:
samozeljo1987 je napisao/la:I ja kreten stavim vas debile na listic, hajdi i jest vrijeme da više ispadnete u nizi rang .
Zao mi vas zeljinih smradova sto necete taj film gledat od sledece godina vas gazimo upamti ovo sto ti pisem !!!
Ko i svake sezone :lol:

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 10 nov 2012, 16:48

samozeljo1987 je napisao/la:
Kvota je napisao/la:
Ko i svake sezone :lol:
Majmune smo ste nas tukli zadnje dvije tekme a do tad ste morali sudijsku organizaciju dignut na noge da na grbavici izvucete pobjedu i jos nam desetkujete ekipu !!! Vi ste klasicni lopovi i kurcite se stim kako kaze kloso Amar! I jos jednom da napomenem vi forumasi zelje niste pozeljni na ovoj stranici a kako sam primijetio i na ostalim stranicama klubova jer ste PARAZITI!!! PS. cast pojedincima ali ih je malo !!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 nov 2012, 16:53

a i jeste zagulili protiv Sarajeva kao da vam je zadnja u zivotu.bolje da je cuvao onu energiju za leotar.a nama bi ona dva boda puno znacila :D

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.