Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Luster je old school 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma svaku sezonu treba preskocit utakmice protiv Brentforda i Brightona.
Jbt toliko veznjaka i spadnemo na Gakpa na sredini
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Tek sad vidim da ga opet nema

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
I Tsimikas je klada, treba onog malog iz Boce dovest.
Potpuno novi vezni red plus Nunez u napadu koji ne može bazen pogoditi, bit će ovo teška utakmica. Daj Boze da me demantuju.
kretendo distasterclass on the way
- SoloControTutti
- Kontakt:
Mogla bi i danas biti muka za gledati, na silu napadi i nemogucnost probijanja Brentfordovi blokova, a onda ova dvojica naprijed ce nekako iz kontri kazniti kako to obicno biva, po postavci se zna sta ce se desavati.
Ah vidi, nisu nas dobili kući još od drugog svjetskog 
Čim krene prijenos sa tom pričom znam da ide poraz 100%

Čim krene prijenos sa tom pričom znam da ide poraz 100%
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Valjda umrem do poluvremena, pray for heart attack.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kakva negativa vlada na temi, a niste svjesni da ćemo na kraju ovog dana imati isto bodova kao City.
Oj patnje
Da nosi manji broj ne bi bio u offsideu
- Davidoffgold
- Kontakt:
hahahahahahahaahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.