gdje su nestali ovi ljudi ?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nemoj stavljati cojk vjeru promijenio masallah ima njih joszeljooooo je napisao/la:Vidio sam juče jednog poznatog pitara u majici mi smo Željini Željo je naš plave boje da vidiš kako okreće glavu kad sam ga slikao, postavit ću sliku malo kasnije.
Da ti probam odgovoriti, mada ce balavci sa foruma reci to nisu navijaci hebes ih ne trebaju nam.likusa je napisao/la: gdje su nestali ovi ljudi ?
likusa je napisao/la:
gdje su nestali ovi ljudi ?
Evo ga ko ga zna nek javi.terabajt je napisao/la:Nemoj stavljati cojk vjeru promijenio masallah ima njih joszeljooooo je napisao/la:Vidio sam juče jednog poznatog pitara u majici mi smo Željini Željo je naš plave boje da vidiš kako okreće glavu kad sam ga slikao, postavit ću sliku malo kasnije..
jedini na terenu koji zna primiti loptu i da je u istom trenutku kontorlise dalje, dakle sve to radi kao jednu radnju... dok svi ostali izuzev mozda Selimovica, primanje i kontrolisanje lopte su dvije odvojene radnje...ChWilla je napisao/la:nije slučajno hodžić igrač liverpoola, a ovi ostali željezničara i nije mu slučajno amar davao minute iako ne možemo dobiti pare za njega. pet golova u minutaži koju je imao nisu mala stvar, mrsko mi sad računati, ali kad se svede sa minutažom mislim da je najefikasniji u ovoj sezoni. njegovi golovi u bijeljini, lukavici i na otoci su bili neki od ključnih kad se lomilo za titulu. nekad ga ponese što je i normalno za te godine, ali momak ima onaj talenat i šlif koji se ne mogu naučiti. ne kažem da će postati vedeta liverpoola ali ako ga povrede poštede ja nikome iz ove ekipe ne dajem bolje šanse da napravi nešto veliko (nažalost zolu i kvesića već nisu poštedile...)
Nisam znao, a vidim da je bolesnik Sarajeva svašta je pisao po društvenim mrežama, pa ne znam od kud takav obrat, ko kad bi svi voljeli biti šampioni.SarajlijaTM je napisao/la:@zeljooooo-mojne njega zaj.ebavati,nije momak sav svoj. Nije fer jbg,a jest pitar,vidjam ga ja po gradu sa njihovim obiljezijima
Cime se ti bavis Boga ti. Tema je Zeljo, mani se gluposti, nigdje veze.zeljooooo je napisao/la:Nisam znao, a vidim da je bolesnik Sarajeva svašta je pisao po društvenim mrežama, pa ne znam od kud takav obrat, ko kad bi svi voljeli biti šampioni.SarajlijaTM je napisao/la:@zeljooooo-mojne njega zaj.ebavati,nije momak sav svoj. Nije fer jbg,a jest pitar,vidjam ga ja po gradu sa njihovim obiljezijima