FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

likusa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la likusa » 19 maj 2013, 14:40

slika
gdje su nestali ovi ljudi ?
Zadnja izmjena: likusa, dana/u 19 maj 2013, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.
Željeznicar za život cijeli !

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 19 maj 2013, 14:41

Vidio sam juče jednog poznatog pitara u majici mi smo Željini Željo je naš plave boje da vidiš kako okreće glavu kad sam ga slikao, postavit ću sliku malo kasnije. :lol:
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 19 maj 2013, 14:42

:lol: :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: samir_tm87, dana/u 19 maj 2013, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 19 maj 2013, 14:42

zeljooooo je napisao/la:Vidio sam juče jednog poznatog pitara u majici mi smo Željini Željo je naš plave boje da vidiš kako okreće glavu kad sam ga slikao, postavit ću sliku malo kasnije. :lol:
Nemoj stavljati cojk vjeru promijenio masallah ima njih jos :P.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 19 maj 2013, 14:47

@likusa
pa da su znali da ce grupa zeljinih ludjaka krenuti dole mozda bi i dosli :D

uprava :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: svaka cast na organizaciji proslave :D

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 19 maj 2013, 14:51

likusa je napisao/la: gdje su nestali ovi ljudi ?
Da ti probam odgovoriti, mada ce balavci sa foruma reci to nisu navijaci hebes ih ne trebaju nam.
Od mog drustva nas 20-tak je tu bilo kao i na tekmama iz tog perioda, sad odem na sjever ja i jos jedan haver ponekad se pridruzi.
Ostali kazu radije ce dati tih 8KM onoj zeni pred robotom nego za kartu. Godinama prodje ona manija i ljudi za te pare hoce da vide poneki dribling, dupli pas, sut izvan kaznenog. Ruku na srce nikad losiji tim nismo imali i da nije Osima i njegovog znanja relano bi i sad bili u donjoj polovini tabele s igracima koji su u rosteru.
I dok god bude ovakakv omjer trazenog (cijena karti) i ponudjenog (uslovi na stadionu i prikazana igra -patnja) ne da nece rasti broj navijaca na stadionu vec ce i ovo malo dici ruke od tekmi htjeli mi priznat ili ne.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 19 maj 2013, 14:58

likusa je napisao/la:slika
gdje su nestali ovi ljudi ?

A tu su svi ovi ljudi samo je od ovog proslo 11 ili 12 god, mnogi su izgubili interes za pracenjem ove lige, na to je dobro utcicalo onih nekoliko godina "mraka" na Grbavici. Za vrijeme prvog Amarovog mandata je nekako zdravija atmosfera bila, bolja raja na utakmicama, igrao se bolji fudbal nije bilo ovoliko divlje omladine...
Mada se ovo moglo ponoviti da je klub zelio organizovat nesto slicno, mozda ne bi bilo ovoliko raje al bi bilo jako dobro.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 19 maj 2013, 15:02

Ako ove godine uspijemo prodati igrace koje smo planirali i zaradimo pare mogli bi imati strasan tim. Al opet poznavajuci amara mislim da se nece puno mijenjati sto je i logicno jer ova metoda donosi rezultate. Imal sta novo oko stadiona kako ide resavanje papira znal neko ista o tome.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 19 maj 2013, 15:06

kako god meni je juce extra bilo,ostaje zal za posjetom al sta je tu je...ko juce nije dosao ima se rad cega kajati ..ko voli želju bio je tu ne samo juce vec i sve tekme
Željeznicar za život cijeli !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 19 maj 2013, 15:52

nije slučajno hodžić igrač liverpoola, a ovi ostali željezničara i nije mu slučajno amar davao minute iako ne možemo dobiti pare za njega. pet golova u minutaži koju je imao nisu mala stvar, mrsko mi sad računati, ali kad se svede sa minutažom mislim da je najefikasniji u ovoj sezoni. njegovi golovi u bijeljini, lukavici i na otoci su bili neki od ključnih kad se lomilo za titulu. nekad ga ponese što je i normalno za te godine, ali momak ima onaj talenat i šlif koji se ne mogu naučiti. ne kažem da će postati vedeta liverpoola ali ako ga povrede poštede ja nikome iz ove ekipe ne dajem bolje šanse da napravi nešto veliko (nažalost zolu i kvesića već nisu poštedile...)

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 19 maj 2013, 16:01

Ako, recimo, Zeljo osvoji titulu prvaka slijedece 3 godine, a bude onako ispadao u Evropi, na proslavi ce biti 300 ljudi. Jednostavno, takva je ljudska priroda. Desi ce im se Dinamo Zagreb efekat.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 19 maj 2013, 16:05

terabajt je napisao/la:
zeljooooo je napisao/la:Vidio sam juče jednog poznatog pitara u majici mi smo Željini Željo je naš plave boje da vidiš kako okreće glavu kad sam ga slikao, postavit ću sliku malo kasnije. :lol:
Nemoj stavljati cojk vjeru promijenio masallah ima njih jos :P.
Evo ga ko ga zna nek javi. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

slika
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 19 maj 2013, 16:08

ChWilla je napisao/la:nije slučajno hodžić igrač liverpoola, a ovi ostali željezničara i nije mu slučajno amar davao minute iako ne možemo dobiti pare za njega. pet golova u minutaži koju je imao nisu mala stvar, mrsko mi sad računati, ali kad se svede sa minutažom mislim da je najefikasniji u ovoj sezoni. njegovi golovi u bijeljini, lukavici i na otoci su bili neki od ključnih kad se lomilo za titulu. nekad ga ponese što je i normalno za te godine, ali momak ima onaj talenat i šlif koji se ne mogu naučiti. ne kažem da će postati vedeta liverpoola ali ako ga povrede poštede ja nikome iz ove ekipe ne dajem bolje šanse da napravi nešto veliko (nažalost zolu i kvesića već nisu poštedile...)
jedini na terenu koji zna primiti loptu i da je u istom trenutku kontorlise dalje, dakle sve to radi kao jednu radnju... dok svi ostali izuzev mozda Selimovica, primanje i kontrolisanje lopte su dvije odvojene radnje...
a da ne govorim o slijedecem pokretu nakon sto iskontrolisu loptu...
tu se jasno vidi razlika skolovani igraci od tzv igraca...
a to sto cesto krene sam, pa treba imati na umu da je on tek iz juniora i tamo je vjerovatno magao sam dosta uraditi, ja bi to vise pripisao navici, nego sebicnosti, osim toga momak igra ofanzivno i prije ce pokusati dodati rizicnu loptu naprijed, nego "sigurnu" nazad.
ne znam ko moze reci nesto lose protiv njega, on jos uvijek uci i sazrijeva, kako psihicki tako i muskulaturom a vec je bolji od 90% igraca....

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 19 maj 2013, 16:43

@zeljooooo-mojne njega zaj.ebavati,nije momak sav svoj. Nije fer jbg,a jest pitar,vidjam ga ja po gradu sa njihovim obiljezijima

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 19 maj 2013, 16:52

što se tiče raje na stadionu, postavila likusa sliku...
ja sam bio klinac od 8 godina otprilike, 2002. g...tad sam znao da je bilo puno..otiš'o jednom pa se oduševio..
a sad mislim da ti stariji neće da idu i da vode djecu zbog onih "ultrasa" što se klinče i prosipaju silu. Sumnajm da ih je bilo te 2002.g. u tolikoj mjeri...ne smiješ ga pogledat' odma se nahorozi s onim "šta je buraz, šta ho'š" -.-
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 19 maj 2013, 16:52

Mozda covjek voli i nas i njih sto nije nista nenormalno.

adillovic
Kontakt:

Post Postao/la adillovic » 19 maj 2013, 17:07

sta kazete na svrakino obecanje duple sljedece godine :mrgreen:
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 19 maj 2013, 17:15

SarajlijaTM je napisao/la:@zeljooooo-mojne njega zaj.ebavati,nije momak sav svoj. Nije fer jbg,a jest pitar,vidjam ga ja po gradu sa njihovim obiljezijima
Nisam znao, a vidim da je bolesnik Sarajeva svašta je pisao po društvenim mrežama, pa ne znam od kud takav obrat, ko kad bi svi voljeli biti šampioni. ;)

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 19 maj 2013, 17:29

zeljooooo je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:@zeljooooo-mojne njega zaj.ebavati,nije momak sav svoj. Nije fer jbg,a jest pitar,vidjam ga ja po gradu sa njihovim obiljezijima
Nisam znao, a vidim da je bolesnik Sarajeva svašta je pisao po društvenim mrežama, pa ne znam od kud takav obrat, ko kad bi svi voljeli biti šampioni. ;)
Cime se ti bavis Boga ti. Tema je Zeljo, mani se gluposti, nigdje veze.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 19 maj 2013, 19:26

Foto izvještaj:

http://manijaci.ba/index.php/multimedia ... leotar-4-0" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Balorda, Mana, Redfire16, Tuce11 i 51 gost.