grahovac ignjatovic zilkic culum todor mali nista to ne valja.
vise od pola ekipe je za remonta.
zaboravih anex remonta: jaha sale smaja

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ma je li sumnjiv ili nije to je druga stvar. Brode tone spasavaj. Ali na celikovoj pdf se mogu procitati dijelovi konkretne ponude. Kod nas sva prica mi gradski klub, nek se grad ukljuci itd, itd, daj iz budzeta, nek rjesava ko hoce stare dugove i sl.katarakta je napisao/la:Nadam se da ćemo povratkom Škahe pojačati taj defanzivni bedem, pogotovo što on može igrati na više pozicija. I za Čelik se bezveze ložite, ovaj investitor je sumnjiv do milog Boga, čovjek je već ležao u zatvoru, u Turskoj mu je zabranjen rad u fudbalu, osuđivan je za kriminal i namještanje utakmica
budi fin.Chinaglia je napisao/la:Saro ko te to nabo
Ma ja krimosi...a recimo Abramović pa i ovaj Tan su postenjacine koje su milijarde u fabrici zaradili...de ba druzekatarakta je napisao/la:Nadam se da ćemo povratkom Škahe pojačati taj defanzivni bedem, pogotovo što on može igrati na više pozicija. I za Čelik se bezveze ložite, ovaj investitor je sumnjiv do milog Boga, čovjek je već ležao u zatvoru, u Turskoj mu je zabranjen rad u fudbalu, osuđivan je za kriminal i namještanje utakmica
Nisu lezali zbog namjestanja utakmica i nije im zabranjen rad u fudbalu sigurno.staragarda je napisao/la:Ma ja krimosi...a recimo Abramović pa i ovaj Tan su postenjacine koje su milijarde u fabrici zaradili...de ba druzekatarakta je napisao/la:Nadam se da ćemo povratkom Škahe pojačati taj defanzivni bedem, pogotovo što on može igrati na više pozicija. I za Čelik se bezveze ložite, ovaj investitor je sumnjiv do milog Boga, čovjek je već ležao u zatvoru, u Turskoj mu je zabranjen rad u fudbalu, osuđivan je za kriminal i namještanje utakmica
ma njima ne igra po tima i opet nas pobjede. Nasi vide mokru travu i odmah im se ne igra. Kazu culi klub je svetinja pa nece da prljaju dresove jer su to klupske boje. Postovanje prema klubu i klupskim bojama im to ne dozvoljava.75000 je napisao/la:U susretu protiv Tuzlaka Radnik će biti oslabljen.
– Sigurno neće igrati odranije povrijeđeni Ševko Okić, Željko Krsmanović i Zvonimir Blaić. U duelu sa Krupom su se povrijedili Demir Peco i Dino Beširović i veliko je pitanje da li će i oni biti u stroju. Ipak, vjerujem da možemo do pobjede u ovom duelu. Mada Tuzlake ni u kakvom slučaju ne smijemo potcijeniti – dodao je Žižović.
Nemam više suza za plakanje, valja se sad smijati.wobly92 je napisao/la:Zašto ismijavaš naše igrače i klub?Aerials je napisao/la:Al' na videu "kup je naš".
Ma ako su lezali u zatvoru i ako su krimosi onda je to pravi recept da naprave nesto u ovoj drzavi. Onda sam jos sigurniji da Celik nece ispasti ako ih ti preuzmu.Penaltiky je napisao/la:Nisu lezali zbog namjestanja utakmica i nije im zabranjen rad u fudbalu sigurno.staragarda je napisao/la:Ma ja krimosi...a recimo Abramović pa i ovaj Tan su postenjacine koje su milijarde u fabrici zaradili...de ba druzekatarakta je napisao/la:Nadam se da ćemo povratkom Škahe pojačati taj defanzivni bedem, pogotovo što on može igrati na više pozicija. I za Čelik se bezveze ložite, ovaj investitor je sumnjiv do milog Boga, čovjek je već ležao u zatvoru, u Turskoj mu je zabranjen rad u fudbalu, osuđivan je za kriminal i namještanje utakmica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.