Amoxicillin je napisao/la:Alipasino je napisao/la:Halo carsijasi sta ima kod vas,bice bolje bice te i vi sampioni ko ceka taj doceka,malo sabura i to je to.Mi cemo iducu sezonu prosetat ligom jer garant ce doc pojacanja a nasa mladost Hodzic,Sadikovic,Hasanovic i Pehilj su dovoljna garancija za to.
druže ne najavljuj. postanu prevelika očekivanja pa se spustimo kod Travnika. Nećemo prošetat, nego ćemo svaku utakmicu odigrat na nivou, za gol više.
ja bih se slozio sa alpasincem ali ne to da cemo se prosetati vec da cemo sigurno biti jaci slijedece sezone,
kada se sad okrenemo i vidimo sa kakvom smo ekipom osvojili prvenstvo, nasa najveca pojacanja nisu opravdali ili nisu imali srece, u najvaznijim utakmicama ekipa nam je bila "skrpljena na vrat-na nos".
od Svrake koji je glumio prednjeg veznog, a idealna mu je pozicija zadnji vezni( i to dok je htio trcati)
pa onda bez lijevog beka,(Stana igrao) tako da nismo imali ni lijevo krilo (Bekric i Smajic konstantno povrijedjeni)
Vasilic vise nije siguran kao prije, a po sadasnjem stilu igre tu bi MORAO biti igrac koji zna ofanzivno dodati, jer kada se neka ekipa brani sa 11 onda stoper ili bek mora organizovati napad.
od svega me najvise raduje ono sto sam vidio od Armina, Hasanovica, Inieste odnosno Tomica.
jos ako tu dodamo Sadikovica i Pehilja(vjerovatno ce biti prva rezerva slijedece god)
mislim da bi eventualni transferi Svrake i Adilovica nebi puno oslabili Zelju,
Adilovic ima svoje prednosti u vidu snage i truda, ali nije rodjeni golgeter... takav nama treba.
Svraka je vrhunac imao kao zadnji vezni, najveca odlika mu je bila sto je pokrivao teren za dvojicu i davao golove iz drugog plana... ali sada kada je postao prvi kapiten, i ofanzivni vezni. nit trci kao prije, a niti moze ista uraditi iz drugog plana kad je sada uvijek u PRVOM planu... a to nije za njega.
ja sam optimista za slijedecu sezonu, samo ne znam kako ce povrede Kvese i Zole uticat na njih, ne vjerujem da ce proci pripreme sa Zeljom, tako da su i vjerovatno izgubljeni za prvi dio sezone. to je meni najvise krivo.