FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Tuzlak04
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Tuzlak04 » 26 okt 2017, 11:29

Penaltiky je napisao/la:
solinas je napisao/la:Skaha ne igra kako treba kako je yebeno dosao u Slobodu. Vise je po bolnicama nego na treningu.
Svaka njemu cast kao covjeku, nedao bog nikome bolesti ali jbg nismo mi bolnica. ...
Pitanje je u kakvom je fizickom I prije svega psihickom stanju.
Moje misljenje je da se treba rijesiti I dovesti novog stopera.
Jbg mjesecima je bolestan a primao je platu, kakvu takvu. Prije mu se I lijecenje sufinansiralo, neznam sada sa ovom upravom.
Dosta jbg. ...Nista mi njemu ne dugujemo.ako nije vise za fudbala neka se oprosti.
Ako je prijavljen ne placa mu klub platu nego ZZO
Ne plaća ni ZZO sve. Mislim da plaća oko 80 %, a ostalo klub :mrgreen:

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 26 okt 2017, 11:49

Pa nije neki trosak a u kolicima bi bio bolji od Saleta
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 okt 2017, 12:03

Penaltiky je napisao/la:Pa nije neki trosak a u kolicima bi bio bolji od Saleta
E jbg sad....a Sale"nase dijete"....to nista, jel'... :kafa:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 26 okt 2017, 12:05

staragarda je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:Pa nije neki trosak a u kolicima bi bio bolji od Saleta
E jbg sad....a Sale"nase dijete"....to nista, jel'... :kafa:
Joksime reaguj, joj da nam je sad Borogovca, pa Civica, Nezica, dje bi nam kraj bio, jos Micu ubacit a otjerat Krpu placenika

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 okt 2017, 12:22

Ako ovi Turci-seljaci uzmu Celik a sve su sanse da hoce mi smo j e b a l i jeza u ledja....ja ne znam šta ta njihova mrtva carsija radi i kako to dozvoljava...ovi iz Katara i Turci nece sigurno DOZVOLIT da Celik ispadne a onda moramo ganjat radnika i gabeljane

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 okt 2017, 12:36

staragarda je napisao/la:Ako ovi Turci-seljaci uzmu Celik a sve su sanse da hoce mi smo j e b a l i jeza u ledja....ja ne znam šta ta njihova mrtva carsija radi i kako to dozvoljava...ovi iz Katara i Turci nece sigurno DOZVOLIT da Celik ispadne a onda moramo ganjat radnika i gabeljane
Ako uzmu Celik onda smo mi vec dovidjenja PL, dobro dosli u FL! Ove necemo stici 100%. Podijelit ce bratski bodove izmedju sebe, a mi pa pa.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 26 okt 2017, 12:37

28.10.2017., 13:30h FK Radnik - FK Sloboda sudac Irfan Peljto

Samo jako sutra momci, bodevi su naši!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 26 okt 2017, 12:43

Probisvjet je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Ako ovi Turci-seljaci uzmu Celik a sve su sanse da hoce mi smo j e b a l i jeza u ledja....ja ne znam šta ta njihova mrtva carsija radi i kako to dozvoljava...ovi iz Katara i Turci nece sigurno DOZVOLIT da Celik ispadne a onda moramo ganjat radnika i gabeljane
Ako uzmu Celik onda smo mi vec dovidjenja PL, dobro dosli u FL! Ove necemo stici 100%. Podijelit ce bratski bodove izmedju sebe, a mi pa pa.
njih ako kupe, mi smo nadrljali ko zuti... :roll: :(

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 26 okt 2017, 12:46

U Bijeljini će Sloboda igrati bez standardnog napadača Sulejmana Krpića, koji je u prošlom meču dobio treći žuti karton.

Husić povrijeđen, ali koga boli briga, ionako ne znamo napadati.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 okt 2017, 12:49

Al zato cemo mi imati klub svih nas i stadion svih nas,ha ja....kome jos trebaju prljavi kapitalisticki dolari

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 26 okt 2017, 12:57

Ovaj NJUO ako ne podnese ostavku i ne nadje se neko bolje rjesenje mi ispadamo.....nesposobni su, nemaju novac i zamjerili su se savezu.....yebavali su nas za licencu i nece da im isplate novac dok se ne zavrse sudski procesi, plus macak i ekipa hocce da ih tuze za neisplacivanje tog novca....sa njima smo bre u zivom pesku.....
🔴⚫️

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 okt 2017, 13:00

staragarda je napisao/la:
Al zato cemo mi imati klub svih nas i stadion svih nas,ha ja....kome jos trebaju prljavi kapitalisticki dolari
Mace je obecao da necemo ispasti. Kleo se Alahom, Isusom i Kristom! Taman da ga ugardimo umjesto sipa na istoku ako ispanemo.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 26 okt 2017, 13:12

Macak rece na presu da je cast biti predsjednik Slobode kad se vrati u proslost i rece koji su sve velikani iz naseg grada bili predsjednici.....pa majmune jadni deset puta vece postovanje u ovom gradu i vise veza sa fudbalom je imao pokojini Misko, vozac Ante Raosa....i ono bi da se poredi sa takvim ljudima.....usmrdili ste nam klub i ti i tvoj sportski direktor :puke: :puke:
🔴⚫️

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 26 okt 2017, 13:19

Vitez je donji, valja GOSK ganjat, Celik nece svakako ispast

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 26 okt 2017, 13:21

Teska situacija, brat bratu preteska.
I nista mu vise ne vjerujem.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 26 okt 2017, 13:23

S Goškom borba k´o nekad
slika

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 okt 2017, 13:37

onaj video iz busa presmijesan, igraju kao picke, a tu nesto snimaju, **** ih u usta
Todorovic snima video, **** te u usta raspala, tebe prvog treba izbacit iz pocetnog sastava

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 okt 2017, 13:41

Pa eto ovi pruze klub Turcima, Turci dobiju upravljacka prava kao i Tan u Sarajevu i ulazu. Plate ti i dio dugova, srede omladinske, srede terene.
Prvi tim uvijek ima novca dovoljno da se bori za Evropu. Klub ima stalne zaposlenike, placa se porez prema drzavi. Sve kako treba.

To malo Pitari kenjaju jer nemaju trofeja ali su uvijek u borbi za Evropu, placeni im svi dugovi, uvijek prije sezone imaju top3 budzet, imaju najuredjenije omladinske pogone koji izbace solidne igrace, imaju uslove, imaju shop, imaju zaposlenike koji rade svako svoj posao. Imaju sve uredjeno.

Isto tako bi i ovu u Celiku uradili, ipak izmedju 2 i 4 mil KM godisnje u sportski segment, pa onda nema dileme da im dajes klub da ga vode.
Dok ovi nasi mogu napraviti budzet od jedan milion KM i et. A ne mogu rjesiti ni dugove jer opcina to mora sa budzeta, ne mogu rjesiti omladinski i dovesti ga u red, ne mogu poboljsati uslove za treniranje.

Al kod nas se tjera uvijek ono sto ne valja. Ismijavamo ove sto imaju sve sto mi nemamo, sutra cemo i Celik ismijavati ako ne uzme koji trofej za koji se bude borio. Dok se mi borimo za opstanak smijesno nam kad Pitari izgube u finalu kupa, ispadnu iz Evrope i tako to.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 26 okt 2017, 13:47

Aerials je napisao/la:Al' na videu "kup je naš". :lol:
Zašto ismijavaš naše igrače i klub? :think:

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 26 okt 2017, 13:52

Zodiac je napisao/la:S Goškom borba k´o nekad
slika

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.