Pa nije Ćiro budala kakvom ga mnogim predstavljaju. S njim bi napravili velike stvari, pa čak i pored ovog lopovskog saveza. Neka nam, kad smo debili, čovjek nas odveo u baraž po prvi put i još nam malo falilo za odlazak na SP, a oni ga otjeraše, još mu pola nacije sve po spisku psuje. Govore da je lažov, budala, manipulator...Bosnier je napisao/la:Jel se sjecate kad je Ciro jednom rekaovrebac86 je napisao/la:nas bosance je jednostavno STRAH vjerovati da imamo takvog igraca,, koji medu 3 najbolja spic napadaca na svijetu,,,
mi jednostavno nemozemo da vjerujemo da se to nama desava,,ovako maloj bosni,,vidjecete kada dzeko uspije i dokaze da je najbolji kod drugog i treceg ce nam biti puno lakse,,,drzi se Dzeko uz tebe smo,,,daj probij led![]()
Da ce Dzeko biti bolji od Ibrahimovica a svi su mu se smijali...
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
A treba li ostaviti kakve podatke kao npr adresa grad i te stvari ?soccerfan je napisao/la:Znaci odgovoris pravilno na pitanje "U kojem graduje roden Edin Dzeko?" i taj odgovor posaljes na njihov e-mail [email protected]. Naznaci u nazivu poruke da je za Edim comp. i oni ce izvuci sretnog dobitnika/culech je napisao/la:pa lijepo odes na otoku i kupis sebi dres za cenera..Bosnier je napisao/la:Evo mozete osvojiti njegov dres samo mi nije najasnije kako![]()
http://www.mcfc.co.uk/News/Club-news/20 ... n-Facebook
Ae nek neko objasni...Do 14-og trebas poslati e-mail a oni ce ujutro 15-og objaviti pobjednika
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Sir Matt
- Kontakt:
Finta je u tome što samo mi Bosanci to i mislimo .vrebac86 je napisao/la:nas bosance je jednostavno STRAH vjerovati da imamo takvog igraca,, koji medu 3 najbolja spic napadaca na svijetu,,,
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
A treba li ostaviti kakve podatke kao npr adresa grad i te stvari ?[/quote]
Kasnije ce te kontaktirati za grad i to!! Sad samo sa svog e-maila posaljes odgovor na pitanje !
Kasnije ce te kontaktirati za grad i to!! Sad samo sa svog e-maila posaljes odgovor na pitanje !

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Molim bez pesimisticnih i negativnih komentara na temi Dzeko. Svi takvi komentari ovih dana kvare vlazne djecacke snove na portalu sportsport.ba. Sledeca masta i fantazija je kako Dzeko hara Engleskom
.
Kako zasjeni jednog Teveza jer Dzeko je medju prvih 5 najboljih napadaca u svijetu vec odavno
.
Sta ce Tevez ??? hehe ...
Nisam znao da nam je forum ovako internacionalan da imamo navijaca Uniteda , City-a i tako dalje . Jao otvori se zemljo da propanem kada se neki decko iz Cekrcica registruje na Engleskom forumu i pocne dijeliti sa Englezima svoje pubertetske snove i na tome baziranu percepciju Engleskog fudbala i Edina Dzeke. Kao i dijeliti slavnu fudbalsku tradiciju Bosanskog fudbala.
Haloo ohanite malo. Ovo sa Dzekom se desilo Hrvatskoj i Srbiji vec prije 10-ak godina. Nista posebno , posvetite se licnim uspjesima i sto vise uspijete to ce vam ovakav DOGADJAJ biti normalniji i prihvatit cete ga na puno hladnokrvniji svjesniji nacin.
P.S Tko se prvi pojavi sa dresom Dzeke u BH i na portalu sportsport.ba GLAVNI JE.
Hajde djeco pazite se i gonjajte cure malo vise

Kako zasjeni jednog Teveza jer Dzeko je medju prvih 5 najboljih napadaca u svijetu vec odavno

Nisam znao da nam je forum ovako internacionalan da imamo navijaca Uniteda , City-a i tako dalje . Jao otvori se zemljo da propanem kada se neki decko iz Cekrcica registruje na Engleskom forumu i pocne dijeliti sa Englezima svoje pubertetske snove i na tome baziranu percepciju Engleskog fudbala i Edina Dzeke. Kao i dijeliti slavnu fudbalsku tradiciju Bosanskog fudbala.
Haloo ohanite malo. Ovo sa Dzekom se desilo Hrvatskoj i Srbiji vec prije 10-ak godina. Nista posebno , posvetite se licnim uspjesima i sto vise uspijete to ce vam ovakav DOGADJAJ biti normalniji i prihvatit cete ga na puno hladnokrvniji svjesniji nacin.
P.S Tko se prvi pojavi sa dresom Dzeke u BH i na portalu sportsport.ba GLAVNI JE.
Hajde djeco pazite se i gonjajte cure malo vise

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
neznam sta te muci care,,,,ima neki koji pretjerivaju,,,ali sad je bitno da smo svi uz dzeku da se borimo da bude sto bolji bar u nasim ocima,,ali i da ga drugima tako predstavljamo,,, a ako ne bude tako pognut cemo svi glave i sutati,,zivot ide dalje,,, ako za ntebe ovo nije nista posebno,,onda ti svaka cast,,,kimbo je napisao/la:Molim bez pesimisticnih i negativnih komentara na temi Dzeko. Svi takvi komentari ovih dana kvare vlazne djecacke snove na portalu sportsport.ba. Sledeca masta i fantazija je kako Dzeko hara Engleskom.
Kako zasjeni jednog Teveza jer Dzeko je medju prvih 5 najboljih napadaca u svijetu vec odavno![]()
.
Hajde djeco pazite se i gonjajte cure malo vise![]()
![]()
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Opet ga fulao,drugi transfer po vrijednosti sto se tice tih krajeva Balkana ukljucujuci Hrvatsku i Srbiju.Opet na tvoju zalost bio je Baljicev.Prije kako rece desetak godina.Prc Milojkakimbo je napisao/la:Molim bez pesimisticnih i negativnih komentara na temi Dzeko. Svi takvi komentari ovih dana kvare vlazne djecacke snove na portalu sportsport.ba. Sledeca masta i fantazija je kako Dzeko hara Engleskom.
Kako zasjeni jednog Teveza jer Dzeko je medju prvih 5 najboljih napadaca u svijetu vec odavno![]()
.
Hajde djeco pazite se i gonjajte cure malo vise![]()
![]()

Mi znamo da je Dzeko jedan od tvojih ''omiljenih''igraca,ali ne moras bas na glas.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
@harisp
Dzeki svaka cast ali nisam komentarisoa njega nego PIZZA FACE navijace i teferic koji sve to slijedi !!!!
Samo zato sto smo prvi put prodali jednog velikog napadaca bas ono na velika vrata ovdje se pise kao da smo SAMPIONI SVIJETA
Dzeki svaka cast ali je to sve jos daleko od jednog Savicevica , Boksica ,Sukera bar u ovom stadiumu Dzekine karijere ... A normalno je da su cifre vece sada nego prije 10-ak .15,20 godina . Smijesna usporedba. Samo su onaj MIlan,Real ,Chelsey puno puno vece ekipe bile od sadasnjeg CUty-a.
Dobar je Dzeko samo se trenutno nalazi recimo u stadiumu kao Kezman kada je presao iz Holandije u Chelsey.
Sto znaci dokazan u losijoj ligi tek da se dokaze u najboljoj ligi na svijetu....Moze da postane nesto a moze da se izblamira
. Al eto i izblamirati se u City-u u i Engleskoj u ovom trenutku je uspjeh ipak si dosao tamo. Sto znaci spadas tu negdje medju 20-ak prvih napadaca svijeta.
Ima da krv propisa sledecih 6 mjeseci da se dokaze i odbrani SPORTSPORT
rang listu napadaca gdje je sa lakocom (pored imena kao sto su Tores,Vila,Tevez,Ronaldinjo,Mesii ......) medju prvih 5 napadaca na svijetu
...
Hajd u zdravlje , i nastavi protokolisanje foruma da netko nesto ne bi napisao van sportsport mainstreem-a a da mu ne stignes odgovoriti sa tvojim malim salama i doskocicama.
@vrebac86
Sve je to u redu. Volim ja Dzeku mozda i vise nego 90% raje ovdje ali ne volim mentalitet male sredine kada se pretjeruj i u dobru i u zlu

Dzeki svaka cast ali nisam komentarisoa njega nego PIZZA FACE navijace i teferic koji sve to slijedi !!!!
Samo zato sto smo prvi put prodali jednog velikog napadaca bas ono na velika vrata ovdje se pise kao da smo SAMPIONI SVIJETA

Dzeki svaka cast ali je to sve jos daleko od jednog Savicevica , Boksica ,Sukera bar u ovom stadiumu Dzekine karijere ... A normalno je da su cifre vece sada nego prije 10-ak .15,20 godina . Smijesna usporedba. Samo su onaj MIlan,Real ,Chelsey puno puno vece ekipe bile od sadasnjeg CUty-a.
Dobar je Dzeko samo se trenutno nalazi recimo u stadiumu kao Kezman kada je presao iz Holandije u Chelsey.
Sto znaci dokazan u losijoj ligi tek da se dokaze u najboljoj ligi na svijetu....Moze da postane nesto a moze da se izblamira

Ima da krv propisa sledecih 6 mjeseci da se dokaze i odbrani SPORTSPORT

Hajd u zdravlje , i nastavi protokolisanje foruma da netko nesto ne bi napisao van sportsport mainstreem-a a da mu ne stignes odgovoriti sa tvojim malim salama i doskocicama.
@vrebac86
Sve je to u redu. Volim ja Dzeku mozda i vise nego 90% raje ovdje ali ne volim mentalitet male sredine kada se pretjeruj i u dobru i u zlu

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Cijelo vrijeme si kontra Dzeke i omalovazavas njegov uspjeh,otidji malo citaj i ostale strane portale i televizije(Engleske,Njemacke,Italijanske....) pa vidi sta kazu o Edinu a ne samo mi na sportsport.ba.A u ostalom nemoj citat temu o Edinu Dzeki i cao.kimbo je napisao/la:@harisp
Samo zato sto smo prvi put prodali jednog velikog napadaca bas ono na velika vrata ovdje se pise kao da smo SAMPIONI SVIJETA![]()
![]()
Sto znaci dokazan u losijoj ligi tek da se dokaze u najboljoj ligi na svijetu....Moze da postane nesto a moze da se izblamira. Al eto i izblamirati se u City-u u i Engleskoj u ovom trenutku je uspjeh ipak si dosao tamo. Sto znaci spadas tu negdje medju 20-ak prvih napadaca svijeta.
Ima da krv propisa sledecih 6 mjeseci da se dokaze i odbrani SPORTSPORT![]()
![]()
rang listu napadaca gdje je sa lakocom (pored imena kao sto su Tores,Vila,Tevez,Ronaldinjo,Mesii ......) medju prvih 5 napadaca na svijetu
![]()
...
Nije ni malo slicno Kezmanu ni Celziju iz tog doba,a Holandska liga se nemoze porediti sa Njemackom

RIP SALE VILENJAK
Trazim linkove za download Bluemoon?
Bilo je to negdje prije ovdje neko je postavio, hvala...
Press konferencija sa DZEKOM. (sa prevodom)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
ima torrent...al ako uspiejs nac titl (engleski naravno) javi seElmar je napisao/la:Trazim linkove za download Bluemoon?
Vecina forumasa i na tim engleskim(city) forumima su takodjer PIZZA FACE, znaci isto njesra.kimbo je napisao/la:@harisp
Samo zato sto smo prvi put prodali jednog velikog napadaca bas ono na velika vrata ovdje se pise kao da smo SAMPIONI SVIJETA![]()
![]()
Sto znaci dokazan u losijoj ligi tek da se dokaze u najboljoj ligi na svijetu....Moze da postane nesto a moze da se izblamira. Al eto i izblamirati se u City-u u i Engleskoj u ovom trenutku je uspjeh ipak si dosao tamo. Sto znaci spadas tu negdje medju 20-ak prvih napadaca svijeta.
Ima da krv propisa sledecih 6 mjeseci da se dokaze i odbrani SPORTSPORT![]()
![]()
![]()
...
@vrebac86
Sve je to u redu. Volim ja Dzeku mozda i vise nego 90% raje ovdje ali ne volim mentalitet male sredine kada se pretjeruj i u dobru i u zlu![]()
Torres na EP 2008 godine je bio tu nesto kao Dzeko, mozda bolji.
Torres na SP 2010, ili ti zadnju godinu dana nije ni blizo Dzeki. Na SP u JAR-u nista nije pokazao.
Vidjecemo sad kad Dzeko ima Teveza i Silvu kraj/iza sebe.
Dzekino djetinstvo i recimo Vile ili Torresa, ovi su u vrhunskim skolama poceli igrati fudbal. Dok nas Dzeko, kao i vecina nas nisu imali loptu a kamoli kopacke ili nesto vise.

Raja, ovo sto je @kimbo napisao nije nikakvo pljuvanje niti ponizavanje Dzeke. Covjek je sasvim fino sve u tancine opisao. Naravno da Dzeko sad treba da dokaze svoju vrijednost i znanje, u sto i ne sumnjam. Svijestan je i Dzeko toga, sto i sam on potvrdjuje u svojim izjavama, da je zelio da se okusa na visem nivou, i da zeli da dokaze svima da vrijedi ovaj sav ulozen novac. Zato nema potrebe da se momak napada, samo zato sto je iznio svoje misljenje, koje je apsulutno tacno od A do Z
Pozz.

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Sanjam te, sanjam skoro svake noći, samo City u srcu mom...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- samovasposmatram
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Manchester City,Manchester sam ja! 

Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Izvinjavam se prijatelju ali ovo sto je kimbo napisao je pljuvanje ne samo Edina nego i svega sto je bosansko.Adinjo je napisao/la:Raja, ovo sto je @kimbo napisao nije nikakvo pljuvanje niti ponizavanje Dzeke. Covjek je sasvim fino sve u tancine opisao. Naravno da Dzeko sad treba da dokaze svoju vrijednost i znanje, u sto i ne sumnjam. Svijestan je i Dzeko toga, sto i sam on potvrdjuje u svojim izjavama, da je zelio da se okusa na visem nivou, i da zeli da dokaze svima da vrijedi ovaj sav ulozen novac. Zato nema potrebe da se momak napada, samo zato sto je iznio svoje misljenje, koje je apsulutno tacno od A do ZPozz.
Nije dovoljno sto je Edin bio najbolji strijelac prosle godine a drugi godinu prije, s tim da je Grafite postigao cini mi se 6-8 golova iz penala.I nije dovoljno sto je Wolfsburg osvojio titulu najvise zahvaljujuci nasim bosancima.I nije bitno sto je Dzeko zajedno sa Grafiteom rekorder po broju postignutih golova u njemackoj u jednoj sezoni.Isto tako je Edin rekorder po broju postignutih golova za Wolfse, ali naravno ni to nije bitno, Kao ni cinjenica da je njemacka liga, liga petice po mnogima 3-4 u Evropi.Znam da sam do sad vjerovatno svima dosadio sa ovim "nije bitno" ali jos moram da kazem da vjerovatno isto tako nije bitno da je Edinov transfer u City najskuplji na balkanu, iako je i prije toga (a siguran sam da mnogi nisu znali unazad nekoliko dana) prvo mjesto drzao bosanac.
Nista to nije bitno, jer **** ko moze parirati jednom Mijatovicu,Sukeru i Kezmanu(ko se nije nasmijao na posljednjeg pojma nema o fudbalu).Ipak su to zvijezde ili ti zvezde ovih prostora (ex yuge naravno) i to tesko da ce iko ikad prevazici.
Smijati se nama jer drzimo Edina tako visoko a za uzvrat kovat u zvijezde neke prosjecne igrace ti ne ide na cast.
Mi nemamo boljeg i vjerovatno za dugo necemo, ali ovo sto imamo mi smo ponosni i molim tebe kao i svakog drugog ko pokusava da nas "spusti" da nas ostavite na miru.Ako mi pretjerujemo sa hvalospjevima na racun naseg zemljaka neka je nama na cast.
Citam u hrvatskim medijima , naslov nesto kao Modricevih MAGICNIH deset minuta.Odnosi se na zadnju utakmicu Tottenhama.Nisam utakmicu gledao ali sam gledao "highlights" i na tom snimku uopste nisam vidio Modrica.Moram da priznam da prvi gol nisam vidio ali po njihovim komentarima ispada da je Modric sam rijesio citavu utakmicu iako je Defoe zadnja dva gola postigao sam bez icije pomoci.A kod prvog gola je Modric asistirao asistentu gola koji je postigao neko peti.
Eh sad kad se oni raduju uspjehu Modrica, ja cu ne samo se radovati svakom golu Dzeke nego cu skakati i krv piti svima onima koji prate PL a dizu svoje u nebesa zbog neke asistencije asistentu

Ako ti nije do slavlja kad god se postavi neka novost o Dzekiju, ti nemoj brate ali isto tako nemoj ni da sputavas nas koji se radujemo.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.