PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
A jesi li siguran da ne mozes igrati bez zezancije s portovima ?
Ja sam iza routera i kablovskog modema i nikakav port forward nisam radio i ide bez problema.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Pokusao sam igrati online ali mi trazi ovaj portneo je napisao/la:A jesi li siguran da ne mozes igrati bez zezancije s portovima ?Ja sam iza routera i kablovskog modema i nikakav port forward nisam radio i ide bez problema.
SAMO ČELIK !
Postavi sliku s greskom pa cemo poksuati nesto uraditi. Ovako napamet nsita ti ne mogu reci dok ne vidim sta tacno pise.
"It's one of premier league's oldest lessons .
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Firewall jarane iskljuci,a ako ti je wirelles modem onda ne znam,to se tesko rijesi.
Btw.igro bi i ja al mi je smor uzimati ss,pogotovo uploadati pa namjestati tamo ono da bude 640x480 i jos sad ovi zuti kartoni
Btw.igro bi i ja al mi je smor uzimati ss,pogotovo uploadati pa namjestati tamo ono da bude 640x480 i jos sad ovi zuti kartoni
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Nije wirelles, pokusacu sad sa iskljucivanjem firewalla a moze li na pp kako se iskljucujeSenaid L.F.C je napisao/la:Firewall jarane iskljuci,a ako ti je wirelles modem onda ne znam,to se tesko rijesi.
EDIT: To kralju! Evo uspjesno, jos samo da se registrujem, i odradim sta vec ono treba
SAMO ČELIK !
@senaide pa de da namjestimo da ti ne uzimas ss-ove kad ti je smor, nek uvijek to radi ko igra protiv tebe
@viper nece naskodit, ukljuci kad se izigras, mislim ako uspijes
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
e pa dziza dobra ti ideja,ma to je 3 sekunde frapsom,i haj upload brzo al kad me sjebe ono link za forum stavi u liniju smanji ovako,smanji onakodziza_23 je napisao/la:@senaide pa de da namjestimo da ti ne uzimas ss-ove kad ti je smor, nek uvijek to radi ko igra protiv tebe![]()
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
ma razumijem te, pretesko je to sve skupa 
Viper je napisao/la:Pokusao sam igrati online ali mi trazi ovaj portneo je napisao/la:A jesi li siguran da ne mozes igrati bez zezancije s portovima ?Ja sam iza routera i kablovskog modema i nikakav port forward nisam radio i ide bez problema.
pa da , trebas portove namjestiti jer ti je takav ruter ..
Sloboda Tuzla !!!
Evo, sve sam sredio, ne moram namjestiti portove nego samo iskljuciti firewallpesmaster je napisao/la:Viper je napisao/la:Pokusao sam igrati online ali mi trazi ovaj portneo je napisao/la:A jesi li siguran da ne mozes igrati bez zezancije s portovima ?Ja sam iza routera i kablovskog modema i nikakav port forward nisam radio i ide bez problema.
pa da , trebas portove namjestiti jer ti je takav ruter ..
SAMO ČELIK !
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
et vidis kontas me a da nema tih 300x postupaka igro bi ja,na nekom se i gol razlika mora nabijati
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Nastimao sve, valjda cu imat mjesta, iako tesko, al haj svala svima koji su mi pomogli 
SAMO ČELIK !
Prijelazni rok je završen, tema će biti zaključana, dan-dva i nakon toga će se moći upisavati transferi za novi prijelazni rok (nakon 9 kola)!
Konačni patch sutra u toku dana!
Konačni patch sutra u toku dana!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Postavljeni su parovi prva dva kola, u topicima liga imate popis svih igrača, kao i njihove vrijednosti (naravno i vlasnike timova kod kojih se nalaze). Stanje finansija prije početka lige možete pronaći u Arhivi.
Predstavljamo vam i nagrade i kazne za novo takmičenje (LP):
1. Skinite transfere sa linka ispod.
2. Raspakirajte ih pomoću WinRar-a.
3. Kopirajte 3 unknown fajla koja ste dobili raspakiranjem u kitserver/dat/0_text
(default C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\dat\0_text)
4. Stisnite yes to all za potvrdu.
5. Uđite u My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1 i pobrišite file KONAMI-WIN32PES6OPT.
PATCH: http://www.2shared.com/file/atFRsth0/Pa ... zona_.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Predstavljamo vam i nagrade i kazne za novo takmičenje (LP):
I na kraju zavrsni patch, ukoliko primjetite neku grešku slobodno prijavite, kako bi to ispravili prije početka lige. Mozete i ovako ubaciti, ako ste već instalirali 8.0 patch.Nagrade:
Pobjeda LP: 1.000.000
Remi LP: 500.000
Prolazak grupe: 1.000.000
Osmina finala: 1.500.000
Četvrtfinale: 2.000.000
Polufinale: 3.000.000
Porazeni finalista: 5.000.000
Osvajač LP: 10.000.000
Najbolji strijelac: 1=2.000.000 2=1.000.000 3=500.000
Fair Play ekipa: 2.000.000
Kazne:
Žuti Karton: 100.000
Crveni karton: 200.000
1. Skinite transfere sa linka ispod.
2. Raspakirajte ih pomoću WinRar-a.
3. Kopirajte 3 unknown fajla koja ste dobili raspakiranjem u kitserver/dat/0_text
(default C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\dat\0_text)
4. Stisnite yes to all za potvrdu.
5. Uđite u My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1 i pobrišite file KONAMI-WIN32PES6OPT.
PATCH: http://www.2shared.com/file/atFRsth0/Pa ... zona_.html" onclick="window.open(this.href);return false;
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
imas 2,3 posta iznad, juventus je postavio
Meni trebaju ovi "pravi" transferi ne vasi u maste ligi? Meni treba Robin u United, Song u Barcu itd itd... Imal to gdje? 
Glory Glory Man United!
ako ti treba za ofline igru s drustvom, skini samo odavde http://www.pesgaming.com/forumdisplay.php?f=253" onclick="window.open(this.href);return false; najnovijiji of i zamijeni ga tamo u dokumentima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.