Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Trideset i pet tisućaaaaennis je napisao/la:Kolko para Damire??
109. trenutno.Unofficialpage je napisao/la:Takooo jeeeeee majstore. TOP 100 je sve bliže.![]()
![]()
![]()
![]()
Kakvih 35 hiljada? Tačno 5035 €AsharaK je napisao/la:Trideset i pet tisućaaaaennis je napisao/la:Kolko para Damire??
Momak grabi ka TOP 100, još 9-10 pozicija i eto ga. Mislim da će do USO ući u TOP 100, da više ne strahujemo hoće li proći kvale.newton_heath_lyr je napisao/la:109. trenutno.Unofficialpage je napisao/la:Takooo jeeeeee majstore. TOP 100 je sve bliže.![]()
![]()
![]()
![]()
Obojica su stojala daleko od osnovne linije, ne znam sto, vjerovatno neko ko je strucniji moze pojasniti to, ali sigurno ima razlog.fanatic1991 je napisao/la:Meni je "sve" ok samo mora malo na zivcima poraditi.... ako uveze 2-3 losa poena lik izgubi zivce i onda ne moze da pogodi teren :S i naravno da ne stoji predaleko od osnovne linije
Obojica su defanzivci, top spin tjera igrača dalje od osnovne linije, loptica visoko odskače pa se moraju povućiguber_90 je napisao/la:Obojica su stojala daleko od osnovne linije, ne znam sto, vjerovatno neko ko je strucniji moze pojasniti to, ali sigurno ima razlog.fanatic1991 je napisao/la:Meni je "sve" ok samo mora malo na zivcima poraditi.... ako uveze 2-3 losa poena lik izgubi zivce i onda ne moze da pogodi teren :S i naravno da ne stoji predaleko od osnovne linije
Hvala na pojasnjenjuUnofficialpage je napisao/la:Obojica su defanzivci, top spin tjera igrača dalje od osnovne linije, loptica visoko odskače pa se moraju povućiguber_90 je napisao/la:Obojica su stojala daleko od osnovne linije, ne znam sto, vjerovatno neko ko je strucniji moze pojasniti to, ali sigurno ima razlog.fanatic1991 je napisao/la:Meni je "sve" ok samo mora malo na zivcima poraditi.... ako uveze 2-3 losa poena lik izgubi zivce i onda ne moze da pogodi teren :S i naravno da ne stoji predaleko od osnovne linije
Turnir trideset pet tisuća, to govorimForster je napisao/la:Kakvih 35 hiljada? Tačno 5035 €AsharaK je napisao/la:Trideset i pet tisućaaaaennis je napisao/la:Kolko para Damire??
To sve stoji ali previse je 2-3 metra od osnovne....Unofficialpage je napisao/la:Obojica su defanzivci, top spin tjera igrača dalje od osnovne linije, loptica visoko odskače pa se moraju povućiguber_90 je napisao/la:Obojica su stojala daleko od osnovne linije, ne znam sto, vjerovatno neko ko je strucniji moze pojasniti to, ali sigurno ima razlog.fanatic1991 je napisao/la:Meni je "sve" ok samo mora malo na zivcima poraditi.... ako uveze 2-3 losa poena lik izgubi zivce i onda ne moze da pogodi teren :S i naravno da ne stoji predaleko od osnovne linije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.