Safet Sušić - Pape

VolimLiverpool
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la VolimLiverpool » 13 okt 2012, 03:11

raul-zakon je napisao/la:@Oxygen, @Alfa mužjak i ovi drugi... :mrgreen:

Iako jako cijenim i poštujem ovo što Pape radi, igramo lijepo, imamo rezultate...treba i Ćiri odati priznanje. Došao je u yeben vakat i u kvalama gdje niko na nas nije ozbiljno računao, odveo nas u baraž i doveo nam Portugal u Zenicu, a tamo...

U Portugalu su domaćini mogli u prvih 45. minuta mogli gubiti 3-0, ali onoliku količinu sreće nisam dugo vidio.

A onda primamo taj gol i totalno demoralisani u Zenici opet gubimo i ispadamo.

Da napomenem, taj Ćiro Mikado, kako ga neki zovu, je repku krpio sa Supićem, Radeljićem, Muratovićem... ;)
Definitivno stoji sve što si napisao.Ćiro je imao mnogo manje kvalitetne igrače i opet je uspio mnogo toga.Međutim,trebalo je poslije Ćire prepoznati kvalitet tih novih igrača,da se oni uklope tako da i Pape ima velike zasluge u tome što imamo veliku šansu da se plasiramo na SP.Obojica imaju jedna udijele u tome,po meni.Ćiro jer je stvorio kostur repke,a Pape jer je doveo par novih igrača i još bolje to posložio,pa smo čak uspjeli izdominirati jednu Francusku u Parizu i uzeti bod gdje ga mnoge jače repke nisu mogle uzeti,u Grčkoj.

@velez
Ali su ipak ti Grci dobili Rusiju na EP-u,istu onu Rusiju koja je danas savladala Portugal,isti oni Portugal koji nas je dva put zaredom razbio u baražu.
You'll never walk alone.

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 13 okt 2012, 03:13

Oxygen je napisao/la:Ćiro naravno, idejni tvorac ove reprezentacije, čovjek koji je dao igru našoj reprezentaciji, otkrio dosta igrača, prije svega, učinio Džeku boljim igračem i najvažnije, čovjek koji je znao motivisati svakog igrača da igra i bolje od onoga što može. Da ne zaboravim, čovjek koji je vratio vjeru u fudbal i koji je u pravom smislu znao obradovati naciju.

Safet i dalje žanje produkte koje je Ćiro posijao.
Ma Ćiro je samo žnio produkte koje je Muzur posijao.

Nikica

Post Postao/la Nikica » 13 okt 2012, 08:56

SUšić umjetso mozga u glavi ima spužvu šta li on stoji lafo pored aut linije i gleda veze on nema, pa ni sa jednim klubom on nema trofej da je osvojio, a zamislite on je trener nacionalnog tima bog te, pa taj veze sa životom nema gdje ćeš vranješa staviti u početni sastav kiks igrač zamalo nas ne košta poraza ubjedljivog igra nikakva postavka nikakva, pa pored niza boljih igrača on poziva neke bezvezanjakoviće i on počeo muljat kao i neki predhodni, mi skačemo sretni s bodom pobjeda je u atini trebala zrela je Grčka bila samo da smo imali taktiku i igru gube loptu pa od ljutnje prave faul i žuti Džeko dobija bezveze nešto ne štima sramotno je ovo, pa Belgija razbi Srbiju usred Beograda tako se igra.
Majstor Karatea

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 13 okt 2012, 09:35

Nikica je napisao/la:SUšić umjetso mozga u glavi ima spužvu šta li on stoji lafo pored aut linije i gleda veze on nema, pa ni sa jednim klubom on nema trofej da je osvojio, a zamislite on je trener nacionalnog tima bog te, pa taj veze sa životom nema gdje ćeš vranješa staviti u početni sastav kiks igrač zamalo nas ne košta poraza ubjedljivog igra nikakva postavka nikakva, pa pored niza boljih igrača on poziva neke bezvezanjakoviće i on počeo muljat kao i neki predhodni, mi skačemo sretni s bodom pobjeda je u atini trebala zrela je Grčka bila samo da smo imali taktiku i igru gube loptu pa od ljutnje prave faul i žuti Džeko dobija bezveze nešto ne štima sramotno je ovo, pa Belgija razbi Srbiju usred Beograda tako se igra.
Sad cu ja napraviti grupu na fejsbuku: "Hocemo Nikicu s foruma za selektora Bosne i Hercegovine, Safet Susic je spuzva bob".

Ti nemas pojma...

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 13 okt 2012, 09:39

Nikica je napisao/la:SUšić umjetso mozga u glavi ima spužvu šta li on stoji lafo pored aut linije i gleda veze on nema, pa ni sa jednim klubom on nema trofej da je osvojio, a zamislite on je trener nacionalnog tima bog te, pa taj veze sa životom nema gdje ćeš vranješa staviti u početni sastav kiks igrač zamalo nas ne košta poraza ubjedljivog igra nikakva postavka nikakva, pa pored niza boljih igrača on poziva neke bezvezanjakoviće i on počeo muljat kao i neki predhodni, mi skačemo sretni s bodom pobjeda je u atini trebala zrela je Grčka bila samo da smo imali taktiku i igru gube loptu pa od ljutnje prave faul i žuti Džeko dobija bezveze nešto ne štima sramotno je ovo, pa Belgija razbi Srbiju usred Beograda tako se igra.
Trenutna Belgija > Bosna.
To što smo dobili belgiju prije 3 godine, ne znači ništa , jer tada Belgija nije bila ni blizu jaka koliko je danas.
Kao treće , jako me živciraš sa ovim sranjima. Prije utakmice smo se svi nadali bodu jer bi to bilo najbolje, a sad izvučemo bod i ti se*eš kako je igra loša. Kad se odigra još 3 utakmice niko se neće ni sjećat igre , sjećat ćemo se bodova . A ovo su itekako važni bodovi. Džeku nije čuvao Vranješ ,nego su ga čuvali vrhunski stoperi , a opet Samarasa je čuvao jedan Vranješ.. Imaš jednu ekipu koja je bila u četvrtfinalu europskog prvenstva, koja je od 29 utakmica izgubila samo 3.. koja je 10 na fifinoj rang ljestvici.. A ovamo imaš jednu reprezentaciju koja se od početka godine sve do početka kvalifikacija mučila te je izgubila 3 od 4 prijateljske utakmice, koja je sad protiv Grčke ostala bez NAJVAŽNIJEG veznjaka , Pjanića, te je uspijela parirati toj Grčkoj te uspjela uzet bod sa NJIHOVOG terena.
A vjerujem , ti bi bio savršen selektor i ti bi 10x bolje od Papeta uradio sve. Vranješu je tek druga utakmica, i Samaras je daleko iskusniji igrač od njega, a bilo ko na klupi nije ništa ni bolji ni iskusniji od Vranješa. Čak je u drugom poluvremenu imao i par dobrih intervencija i bio je solidan .

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 13 okt 2012, 09:56

Jadni mi sa ovim folklorom od selektora... :( :( :(
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 13 okt 2012, 09:57

gringobih je napisao/la:Jadni mi sa ovim folklorom od selektora... :( :( :(
Čekaj , jesmo mi izvukli bod protiv daleko bolje reprezentacije od nas? Trebaš bit zadovoljan što nismo izgubili , ja vjerujem da bi ti sigurno bio puno bolji selektor od Papeta. Daj ne seri.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 13 okt 2012, 10:00

viKK je napisao/la:
Čekaj , jesmo mi izvukli bod protiv daleko bolje reprezentacije od nas? Trebaš bit zadovoljan što nismo izgubili , ja vjerujem da bi ti sigurno bio puno bolji selektor od Papeta. Daj ne seri.
Tos sto nismo izgubili je stvar srece, nikako postavke ni taktike koje nema u eri folklora... :(
Pa da nemamo nikako selektora i da izvedemo jedanaest igraca da se sami rasporede nebi bili ovako istumbani i ispreturani.... :(
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 13 okt 2012, 10:09

gringobih je napisao/la:
viKK je napisao/la:
Tos sto nismo izgubili je stvar srece, nikako postavke ni taktike koje nema u eri folklora... :(
Pa da nemamo nikako selektora i da izvedemo jedanaest igraca da se sami rasporede nebi bili ovako istumbani i ispreturani.... :(
Pa dobro, ali šta god je htio tom postavom, u jednu ruku je to i uspijelo protiv ovakve Grčke(kojoj bi dosta teško bilo zabiti gol). Htjeli smo otić neporaženi, tako smo i otišli.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 13 okt 2012, 10:10

Ok je ovo...ne sjecam se neke reprezentacije koja se naigrala protiv grcke..vezni red nam je bio nekreativan, misljenja sam da Papetova postavka protiv Francuske (1-1) najbolja za jace reprezentacije, kao i tadasnja igra koja je po meni najbolja od kada postoji fudbalski savez i fudbalska reprezentacija...lako je biti general poslije bitke, ali komotno smo mogli igrati sa Dzekom(Ibisevicem) i ofanzivnim MIsimovicem.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 okt 2012, 10:18

I jos jedan lijep uspijeh selektora.
Naime po prvi put da smo nakon prva tri kola zaredom na prvom mjestu u kvalifikacijama.
Jos kad uzmemo za obzir da vec imamo jedan odigran mec protiv nosioca u grupi i to na strani.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 13 okt 2012, 10:20

gringobih je napisao/la:
viKK je napisao/la:
to sto je Begovic odbranio udarac nije stvar srece nego njegovog kvaliteta, dok promaseni gol (citaj stativa) i sut misimovica koji je sa gol linije glavom neki grk izbacio to je vec sreca..a ko zna da smo primili gol sigorno bi se oslobodili i krenuli naprjed ne bi ono loptu meljali...a sto se tice Papeta nadam se da Vranjesa(nije on los ali nije za prvih 11 ) vise nece stavljati u prvih 11

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 13 okt 2012, 10:32

Sinoc je i corav vidio da Ogi nije stoper, nadam se da je Pape nabavio odgovarajucu dioptriju i opet cu ponoviti po hiljadu puta, od Irske se trebao uigravati i Zukanovic i Sunjic jer mi u slucaju povrede Pandze spadamo na fenomenalnog Spahica ili u slucaju ne daj Boze povrede Spahe, spadamo na tezu 'napad je najbolja odbrana'.
Sinoc jeste dobar rezultat ali je igra ocajna.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 13 okt 2012, 10:42

vjeruj mi svi su nam bolji od cire (ciro je vrhunski strucnjak bez dileme i bolji je od susica) ali kakav je to covjek koji je bezuslovno podrzavao Usanovica i ostalu kompaniju koja nas je dovela do ivice ambisa. I samo zbog toga daleko mu nasa klupa bila.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 13 okt 2012, 10:50

Ako nedamo 1 go gubimo sigurno utakmicu.Rjeci naseg velikog selektora,inace usta sluze da se prica pa nekad i zagalami ali u naseg selektora je najbitniji pogled u prazno.Pa Safete kad vidis da je Vranjesa ufatila panika ti kao selektor reci mu mesto zini zagalami drekni se na Dzeku nek malo trci pa nije ti guzni haver sta ga zalis moj safete.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 okt 2012, 10:55

Alipasino je napisao/la:Ako nedamo 1 go gubimo sigurno utakmicu.Rjeci naseg velikog selektora,inace usta sluze da se prica pa nekad i zagalami ali u naseg selektora je najbitniji pogled u prazno.Pa Safete kad vidis da je Vranjesa ufatila panika ti kao selektor reci mu mesto zini zagalami drekni se na Dzeku nek malo trci pa nije ti guzni haver sta ga zalis moj safete.
Eto probaj ti da se ''zaposlis''kao selektor.Mozda budes bio uspjesniji u.....drecanju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 13 okt 2012, 11:00

Amawa za selektora :lol: Sušic je isao na bod i osvoijo ga...I gotovo...Amawa treba da vodi repku ba,da se ismijemo malo :lol: :lol: :lol:Plan je Iz 4 tekme 10 bodova,kome malo nek promjeni repku za navijanje...Eno mu Njemačka il druge sile... :D PAPE MAJSTORE
::::SAMO ČELIK::::

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 13 okt 2012, 11:07

jbg. safte, grci su bili zreli za poraz :(
al haj, i bod je ko kuca.
moram priznati da je safet smislio odlicnu taktiku, samo sto se syebo sa formacijom.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 13 okt 2012, 11:30

secer je napisao/la:jbg. safte, grci su bili zreli za poraz :(
al haj, i bod je ko kuca.
moram priznati da je safet smislio odlicnu taktiku, samo sto se syebo sa formacijom.
Za Grke cijeli nogometni svijet uvijek govori da su zreli za poraz. I kad su osvojili prvenstvo i tad su tako govorili, a oni prvaci postadose, poslije se opet plasiraju itd. Kao što rece bod je ko kuca. Oni 10 mi 30, ne znam na osnovu cega smo mi bili toliki favoriti. Imamo 5,6 top igrca, ovi drugi nisu krivi sto ne umiju bolje, a nije ni Safet kriv, jer ne može on nacrtati top igrace koji nam nedostaju, ako ih nemamo

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 13 okt 2012, 11:37

Koga da Safet stavi umjesto Vranjesa, kakve veze ima sto nije ni sa jednim klubom trofej osvojio, s kojim je to klubom Bilic osvojio trofej, pa je bio uspjesan selektor. Nije Safet kriv sto smo oskudni na nekim pozicijama, pa mora igrati sa igracima koje ima. Mnogo jace repke nisu pobijedile Grcku, oni su 10 i to govori o njihovom kvalitetu, ma kakva njhova igra bila

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: COYGBiH i 0 gostiju.