Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Wandelanoite
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la Wandelanoite » 29 jan 2020, 15:50

invincible1921 je napisao/la:
29 jan 2020, 15:03
Kljucna rijec branio...ti si projecni glupi covjek i uz fanatica najretardiranija osoba ovoga foruma...nekad mi je tesko povjervoat da ne trolas...

Kakvo kipra? Postavio sam ti sve utakmice gdje sam naveo greske naso sam 6 golova koji idu na njegovu dusu...dalje mi je mrsko bilo trazit.

Ti si sa druge strane kao sehiceve greske u ovim kvalifikacijama naveo gol u grckoj gdje nas je covjek sam, ali SAM spasio teske blamaze i sut mikitarijana sa 5 metara pod precku....

Uostalom toliko si se ufatio sehica, a ako iko nije kriv za lose kvalifikacije onda nije on. Po meni sehice je bio medju top3 nasa igraca u Robijevom mandatu.
Halo bibac godina 2020 Begovic u Milanu, Sehic u Erzurumu, godina 2019 Begovic u Qarabagu igra Evropu, Sehic u Erzurumu.

Postoje ljudi, strucnjaci koji ocjenjuju kvalitet, a ne ti i jos par idiota iz oaze glupana Sarajeva, a svi ti strucnjaci kazu ko je kvalitetniji. Ovdje se ne prica o nijansama, ovdje se prica o golmanu svjetske klase i golmanu Mersina, Qarabaga i Erzuruma tj. poluprofesionalcu.

Sehic je najlosiji golman u historiji BiH i sa njim na golu ne prolazimo ispod 2,3 komada po utakmici. Golman koji suti ne postavlja odbranu i zbog kojeg i odbrambeni igraci igraju dosta losije. Amatercina koja je nepotizmom dosao na gol i potvrdio da je qrcina i dio je sramote kakve nismo imali od osamostaljenja.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 29 jan 2020, 15:53

Osim13 je napisao/la:
29 jan 2020, 15:41
Tristan10 je napisao/la:
29 jan 2020, 15:29
Sehic brani u Qarabagu, top, odlicno. Treba odma biti prvi golman. Begovic brani u Qarabagu, ma ebo Qarabag, da valja ostao bi u EPL. Nazalost ovako se rezonira.
Bukvalno obrnuto, ismijavao se Šehić u Azerbejdžanu (možda i sa pravom) a poslije se busalo u prsa kako taj Qarabag igra EL.

De malo odvadite i jedni i drugi.
Slažem se. Iako je Šehić bio najbolji igrač Qarabaga u jačem takmičenju.
Samo on zna kako ih je uspio odvući do boda protiv Atletica.
Njemu ne ide na ruku ova zadnja sezona jer brani u drugoj ligi. Velika mrlja za reprezentativnu karijeru.

Begovića je pregazilo vrijeme. On je bio pristojan golman ali i u ono vrijeme je bio staromodan (ograničen za bunker ekipe sa zbijenom odbranom). Od tad je ta pozicija dosta uznapredovala i još je staromodniji nego tada. Nije slučajno bio četvrti golman u Bournemouthu, a ovaj izbor kluba mu ne ide na ruku jer će Donarumma braniti čak i da ima slomljenu ruku ako želi.
Velika je stvar biti golman Milana, ali ovo što je on odabrao se radi sa 35-36 godina.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 29 jan 2020, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 29 jan 2020, 15:56

ASD je napisao/la:
29 jan 2020, 15:53
Osim13 je napisao/la:
29 jan 2020, 15:41
Tristan10 je napisao/la:
29 jan 2020, 15:29
Sehic brani u Qarabagu, top, odlicno. Treba odma biti prvi golman. Begovic brani u Qarabagu, ma ebo Qarabag, da valja ostao bi u EPL. Nazalost ovako se rezonira.
Bukvalno obrnuto, ismijavao se Šehić u Azerbejdžanu (možda i sa pravom) a poslije se busalo u prsa kako taj Qarabag igra EL.

De malo odvadite i jedni i drugi.
Slažem se. Iako je Šehić bio najbolji igrač Qarabaga u jačem takmičenju.
Samo on zna kako ih je uspio odvući do boda protiv Atletica.
Gledao sam ga protiv Kopenhagena u kval utakmicama za to takmicenje. Bio je katastrofalan. Covjece, ima nesto sto se zove kontinuitet. Odigra jednu super utakmicu, i odma je novi Zenga. Malo morgen pasha moj.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 29 jan 2020, 16:02

Evo. 0.40 sec.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 jan 2020, 16:03

Neki izgleda bukvalno shvatili ono "Lav", svašta.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 29 jan 2020, 16:05

Tristan10 je napisao/la:
29 jan 2020, 16:02

Evo. 0.40 sec.
Možeš i kod Neuera naći da ispadne.
Nije to poenta. Poenta je da je Šehić prosječan golman. Zna se razbraniti, ali zna i griješiti.
Ni Begović nije puno bolji.
Kod obojice su najgore stvari, nedostatak ambicija.
Što se mene tiče, na Bajeviću je da odabere.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 jan 2020, 16:09

ASD je napisao/la:
29 jan 2020, 16:05

Nije to poenta. Poenta je da je Šehić prosječan golman. Zna se razbraniti, ali zna i griješiti.
To je to, u pet deka. I ne po kvalitetu, meni je Asmir kvalitetniji što govori i karijera ali je nažalost, što spletom okolnosti a i zbog pogrešnih odluka doveo do toga da je situacija u pet deka.

Meni je svejedno, neka stavi koga god. Mislim da nam je ta pozicija najmanji gorući problem i vjerujem da Bajević isto misli.

Veći je problem u liniji ispred golmana. Tu treba dumati.

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 29 jan 2020, 16:10

Ja sam misljenja da je Begovic definitivno bolji golman, ali ako on do baraza ne odigra nijednu utakmicu u Milanu, pa na osnovu cega onda da brani za reprezentaciju? Davno smo zakljucili da je ocajan kad nema samopouzdanja, a kako ce ga imati ako 3-4 mjeseca ne bude stao medju stative?! Sehic je bio i vise nego dobar u ovom periodu kad je bio prvi golman i apsolutno sam za to da ostane prvi ako Begovic ne bude bar u kupu branio za Milan, a sve su prilike da nece.
Zadnja izmjena: Ghuraba, dana/u 29 jan 2020, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 29 jan 2020, 16:11

Sehic je ispod prosjecan amaterski golman, rang Kenana Pirica.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 29 jan 2020, 16:11

Osim13 je napisao/la:
29 jan 2020, 16:09
ASD je napisao/la:

To je to, u pet deka. I ne po kvalitetu, meni je Asmir kvalitetniji što govori i karijera ali je nažalost, što spletom okolnosti a i zbog pogrešnih odluka doveo do toga da je situacija u pet deka.

Meni je svejedno, neka stavi koga god. Mislim da nam je ta pozicija najmanji gorući problem i vjerujem da Bajević isto misli.

Tako je.
Daje Medunjanin izjavu: Begović mi je jaran, ali se ne može tako ponašati i birati utakmice.
Daje Howe izjavu: Nema problema s Begovićem, trenira uredno, dobar momak ali mi imamo 3 bolja golmana.
I sad bi ja trebao vjerovati da se neka epska nepravda prema njemu spremala. Sam je kriv za sve.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 29 jan 2020, 16:14

Osim13 je napisao/la:
29 jan 2020, 16:09
ASD je napisao/la:

Normalno da nije u pet deka. I taj mentalitet u pet deka nas najvise i koci. Kad moze ovaj, sto ne moze i ovaj. Daj nam jos Sarica, Zakarica. Kad je Sehic nekog golmana izbacio iz prvih 11? Begovic je npr izbacio prvog golmana Danske reprezentacije Thomasa Sorensena dok je igrao za Stoke. Sehic nije nikoga, jer mu je konkurencija amaterska.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 jan 2020, 16:17

Tristan10 je napisao/la:
29 jan 2020, 16:14

Normalno da nije u pet deka. I taj mentalitet u pet deka nas najvise i koci. Kad moze ovaj, sto ne moze i ovaj. Daj nasmjos Sarica, Zakarica. Kad je Sehic nekog golmana izbacio iz prvih 11? Begovic je npr izbacio prvog golmana Danske reprezentacije Thomasa Sorensena dok je igrao za Stoke. Sehic nije nikoga, jer mu je konkurencija amaterska.
Jes ga izbacio ali prije koliko godina? Daj budi ozbiljan jbte.

I uostalom si potvrdio ono što sam i sam napisao, splet okolnosti kako kod Begovića tako i kod Šehića. Spletom okolnosti je tu gdje jeste e sad, koliko je iskoristio o tome možemo pričati.

To za Sarića i za Zakarića suvišno komentarisati.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 29 jan 2020, 16:34

Osim13 je napisao/la:
29 jan 2020, 16:17
Tristan10 je napisao/la:
29 jan 2020, 16:14

Normalno da nije u pet deka. I taj mentalitet u pet deka nas najvise i koci. Kad moze ovaj, sto ne moze i ovaj. Daj nasmjos Sarica, Zakarica. Kad je Sehic nekog golmana izbacio iz prvih 11? Begovic je npr izbacio prvog golmana Danske reprezentacije Thomasa Sorensena dok je igrao za Stoke. Sehic nije nikoga, jer mu je konkurencija amaterska.
Jes ga izbacio ali prije koliko godina? Daj budi ozbiljan jbte.

I uostalom si potvrdio ono što sam i sam napisao, splet okolnosti kako kod Begovića tako i kod Šehića. Spletom okolnosti je tu gdje jeste e sad, koliko je iskoristio o tome možemo pričati.

To za Sarića i za Zakarića suvišno komentarisati.
Svakako da je Begovic kvalitetniji golman, a na strucnom stabu je da procijeni ko je u boljoj formi. Normalno da nije suvisno komentar za Sarica i Zakarica kad je ogroman pritisak vladao da se amateri iz BiHPL zovu u reprezentaciju. Ogroman.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 29 jan 2020, 16:36

Kakav pritisak, na forumu?
Jedini ozbiljan pritisak je bio kada su novinari gurali Hajrovića u reprezentaciju.

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 29 jan 2020, 16:37

Koga god Bajevic odabere za golmana bice nezadovoljni navijaca i naravno pametovanja.
Mjau !

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 29 jan 2020, 17:20

"Asmir Begović je najbolji golman svijeta, a Džanan Musa najbolji NBA igrač, samo se to ne vidi" - Novalić Fadil, cca.2020.

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 29 jan 2020, 18:19

Sehic leti na klupu, djaba se prepucavate.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 29 jan 2020, 18:41

Ma Sehic je mladzi i i ide srcanije u duele.. :crazy: karijera je pred njim al u rukcu..

Tili
Kontakt:

Post Postao/la Tili » 29 jan 2020, 20:40

Big Beg povedi nas na Euro :kafa:
Neka crknu Sehicani :kafa:

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 29 jan 2020, 21:31

Ne mogu da vjerujem da ima idiota i neznalica kojima je GLAVNI argument to što je Begović nekada, ponavljam: NEKADA branio za Stoke i Chelsea? Kakav je to argument da je neko branio u PL-u u pogledu baraža koji se igra za 3 mjeseca?

Nekada je i naša repka imala 3 puta bolju odbranu pa je možda i to jedan od razloga što smo primali manje golova, ali o tome se ovdje slabo priča, iako je jako bitno.

I da se razumijemo, ukoliko Begović igra redovno u svom klubu, apsolutno treba da bude ispred Šehića, jer je jednostavno kvalitetniji golman, ali sam je krivac za to što će do marta odigrati jednu ili možda nijednu utakmicu.

A i ako nam štoperi do marta ne uđu u formu, bojim se da će izbor golmana biti potpuno irelevantan.
1921

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Micron i 36 gostiju.