Halo bibac godina 2020 Begovic u Milanu, Sehic u Erzurumu, godina 2019 Begovic u Qarabagu igra Evropu, Sehic u Erzurumu.invincible1921 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 15:03Kljucna rijec branio...ti si projecni glupi covjek i uz fanatica najretardiranija osoba ovoga foruma...nekad mi je tesko povjervoat da ne trolas...
Kakvo kipra? Postavio sam ti sve utakmice gdje sam naveo greske naso sam 6 golova koji idu na njegovu dusu...dalje mi je mrsko bilo trazit.
Ti si sa druge strane kao sehiceve greske u ovim kvalifikacijama naveo gol u grckoj gdje nas je covjek sam, ali SAM spasio teske blamaze i sut mikitarijana sa 5 metara pod precku....
Uostalom toliko si se ufatio sehica, a ako iko nije kriv za lose kvalifikacije onda nije on. Po meni sehice je bio medju top3 nasa igraca u Robijevom mandatu.
Postoje ljudi, strucnjaci koji ocjenjuju kvalitet, a ne ti i jos par idiota iz oaze glupana Sarajeva, a svi ti strucnjaci kazu ko je kvalitetniji. Ovdje se ne prica o nijansama, ovdje se prica o golmanu svjetske klase i golmanu Mersina, Qarabaga i Erzuruma tj. poluprofesionalcu.
Sehic je najlosiji golman u historiji BiH i sa njim na golu ne prolazimo ispod 2,3 komada po utakmici. Golman koji suti ne postavlja odbranu i zbog kojeg i odbrambeni igraci igraju dosta losije. Amatercina koja je nepotizmom dosao na gol i potvrdio da je qrcina i dio je sramote kakve nismo imali od osamostaljenja.