FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

arena
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la arena » 07 jun 2015, 22:35

Aerodromsko je napisao/la:''Ne pravi se stadion već prostorije za robne rezerve. Kanton će tako pogureti ZOI 84 da dođu na zelenu granu. Već su dobili prvu tranšu, prema tome, ništa od stadiona. Adaptiraće se stadion Asim Ferhatović Hase.''

Eh sta je sada tacno.. :think:
Radio sam u zoi-u 8 godina pa sam malo više upućen u tu problematiku.Robne rezeerve idu ispod piste tj.iznad gornje plohe a kanton je platio samo prvu fazu renoviranja tj.da donji skladišni dio ne prokišnjava 2,5 miliona KM i treba još 2 miliona da bi se gornja pista sredila sa dva terena za mali fudbal i dva teniska terena.Još jedan problem sa tom lokacijom je što to spada u olimpijska borilišta i ona se po zakonu ne smije privatizovati .Tu se pored zoi-a
pita i olimpijski komitet kao i kanton sarajevo kao vlasnik firme Zoi.Još jedan problem sa tom lokacijom je što po mom mišljenju nema prostora za stadion jer sa sjeverne strane tog "stadiona" ne bih bilo moguče napraviti ulaze jer bi se praktično ulazilo iz dvorane a mislim da i pista nema širine za stadion.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 07 jun 2015, 22:40

Dzeno danas na tv alfa...
https://www.y-o-u-t-u-b-e.com/watch?v=Ij6PSQxVPYM
(izbrisati crtice)

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 07 jun 2015, 22:41

I Ordagic nece u zelju :D...kad to kaze @malta na infu i onaj momak iz Gradacca onda mora biti tako, vjerovatno mi ili Sloboda(mada bi se po njihovim postovima moglo cak zakljuciti da je nas, al eto vidjecemo) :D

ps. mortem tamo uredno pise zadnjih dana, ocito su ga ovdje banovali :D
Pyro is not a crime !

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 07 jun 2015, 22:46

#pravda #za #mortu #brata
Hocel ko sa mnom sutra u Banovice, da mu odnesemo steku cigara i fructal od jagode? :urnebes:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 07 jun 2015, 22:47

THEC je napisao/la:Jedina mana Dzene je sto je ocito jaran sa nekim igracima pa poslije utakmice protiv celika u kojoj su se vukli terenom, kad je Meho otpusten a Dzeno vracen sazivaju nekakve sastanke sa navijacima i protiv Olimpika lete terenom, eh ako se mi kao klub ne rijesimo ovih i Dzeno ne napravi distancu tj ne dopusti im da slobodno rade sta hoce, kako na terenu tako i van njega, prva kriza rezultata koja naidje Dzeni ce se obiti o glavu
Brate moj, to je jedina istina..
Ko zeli da otvori oci, shvatit ce..
Dzemo koliko god voli Sarajevo, nakon izjave poslije utakmice sa Olimpikom prekrizio sam ga za sva vremena..

Yebe mi se ko ce doci od igraca, ko god dodje mora se boriti i zasluziti aplauz...al me se tice kad balavci igraju u Sarajevu, klubu kojeg volim, i smjenjuju trenere i ne rade ono sto se trazi od njih..
Pola onih igraca treba otjerati.. Jedino bi to volio, dakle otjerati bar 5-6 igraca koji su nas mogli kostati titule..

A ovo ostalo, uprava je tu.. Neka i to rjesi.. Sigurno su sposobni za to..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 07 jun 2015, 22:49

THEC je napisao/la:I Ordagic nece u zelju :D...kad to kaze @malta na infu i onaj momak iz Gradacca onda mora biti tako, vjerovatno mi ili Sloboda(mada bi se po njihovim postovima moglo cak zakljuciti da je nas, al eto vidjecemo) :D

Ordagic je talentovan igrac i vrijedi ga dovesti, znam da je bilo nekog kontakta ali da je njegova zelja da ide kod kona sada sta ce se desiti vidjeti cemo ja sam cuo da je i Zrinjski zainteresovan za njega.

Veliki pozdrav za brata @Motrema :salut:
Ti si opet šampion !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 jun 2015, 22:52

THEC je napisao/la:I Ordagic nece u zelju :D...kad to kaze @malta na infu i onaj momak iz Gradacca onda mora biti tako, vjerovatno mi ili Sloboda(mada bi se po njihovim postovima moglo cak zakljuciti da je nas, al eto vidjecemo) :D

Normalno da nece,zar stvarno neko misli da mogu na crtu uopste stati nekom igracu kojeg i mi zelimo.Apsurd pricati,samo sto mi nismo jos 100% ni sigurni dali ga zelimo u tolikoj mjeri.Dosta zavisi hoceli i prodati Cimirota ili nece,iako ovaj moze i 10-tku mali igrati jel je stvarno strasan na lopti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 07 jun 2015, 22:54

uh kako bi bilo mocno da dovedemo Vesovica, ali posto neki rekose da smo dogovorili Hebiba, onda sumnjam da ce Marko na KOsevo.
@Mortem bruda, ako si u Banovicima, poCeraj nam onog malog iz Buducnosti sto ga Husaric hvali :rol:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 07 jun 2015, 22:57

belosevic28 je napisao/la:uh kako bi bilo mocno da dovedemo Vesovica, ali posto neki rekose da smo dogovorili Hebiba, onda sumnjam da ce Marko na KOsevo.
@Mortem bruda, ako si u Banovicima, poCeraj nam onog malog iz Buducnosti sto ga Husaric hvali :rol:
Ako nece na Kosevo, mozda ce dogodine na Bordo Arenu :beba: :beba:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 07 jun 2015, 22:59

uNbx je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:uh kako bi bilo mocno da dovedemo Vesovica, ali posto neki rekose da smo dogovorili Hebiba, onda sumnjam da ce Marko na KOsevo.
Ako nece na Kosevo, mozda ce dogodine na Bordo Arenu :beba: :beba:
To je to :D ali sa dvogodisnjim ugovorom, nista posudba :tralala:

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 07 jun 2015, 23:00

ma brate Vesovic ako se bude mogao dovesti tu nema dileme zelimo li ga ili ne, pa da tri Hebibovica dovedemo, naci ce se mjesto svima :D
Pyro is not a crime !

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 07 jun 2015, 23:02

@beli
Ma vala ne bih se bunio da mi posudi par hiljada ojrica :mrgreen: :kralj:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 07 jun 2015, 23:04

THEC, slazem se. Takav igrac sene smije propustiti, i treba ga ´´ganjati´´ sve dok ima ikakve sanse.
uNbx, samo kukas, a pun si ko brod, sta si samo para sPiCko za proslavu titule :rol:

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 07 jun 2015, 23:04

Jel to istina da bi Sarajevo pravilo stadion, ili to ili da renovira Kosevo ?? Vidim ovaj gore spominje 12,5 mil eura za novi stadion, zar to nije malo?

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 07 jun 2015, 23:07

mercurial je napisao/la:Vidim ovaj gore spominje 12,5 mil eura za novi stadion, zar to nije malo?
Ne znam dali prave ili ne, ali za te pare se komotno moze napraviti za nase uslove, zadovoljavao bi i UEFAine dakle, dobar stadion.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 07 jun 2015, 23:09

said,said,said,said,said,njega na kosevu hocu
Samo Sarajevo

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 07 jun 2015, 23:12

simon je napisao/la:

Ordagic je talentovan igrac i vrijedi ga dovesti, znam da je bilo nekog kontakta ali da je njegova zelja da ide kod kona sada sta ce se desiti vidjeti cemo ja sam cuo da je i Zrinjski zainteresovan za njega.

Veliki pozdrav za brata @Motrema :salut:
ne volim ovako replicirati, ali nista nije tacno sto si napisao :D
njegova zelja nije da ide kod njih jer ih je finansijski odbio... a nije ni imao zelju da ide kod njih
ostalo ne bih komentarisao, sve ce se znati.. .

psoebno ceburno biti kod izvlacenja parova, mislim da ce nasi kada vide situaciju (ako bude klub kojeg mozemo izbaciti) povuci par igraca strasnih kvaliteta...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 07 jun 2015, 23:17

Sabura braco i slusajte Panetliju sta vam kaze :tralala:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 07 jun 2015, 23:24

Mladost DK u PLBiH, još jedna prilika za fenomenalnu gostovanje sa odličnom brojkom. :opaopa:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 07 jun 2015, 23:27

Ma ideeeeeeeeeees ! Saraj'vo sampion izraziti favorit!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Gomis99, Kyle88, rimljanin90 i 45 gostiju.