FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

xeksor
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la xeksor » 24 okt 2017, 20:47

solinas je napisao/la:Kako ja to vidim igraci su sve krivi (donekle ima pravo)
Kriv Ibric, svi samo uprava sa njim na celu nije. ...zanimljivo.
Ja nisam bogat da uticem puno finansijski, kao navijac koliko mogu, sezonske kupim vecinom, Par puta za polusezonu dodjem, platim ulaz jbg, ali mene kao navijaca zanima Fan Shop kada dodjem, mjesto gdje cu potrositi novac, kupiti sebi, djeci dresove kape salove zastave, I da znam da taj novac ide klubu. ....
Zanima me uclanjene u klub. ..Da ono postoji, uzeo bi za svoju porodicu 5 komada, moj stari bi uzeo stara, buraz. ..
Ja bi sebi neku VIP clanku koliko god kosta. ....Clansku koja mi daje neka prava da diskutujem I prisustvujem skupstini. ..Ja bi platio 2000 km stolicu u skupstini. ..
Govorim kao navijac jbg neko ce reci ti jedan, Senad kaze nema nas takvih ja kazem ima ali ne daju nam. ...ne zele one na koje nemaju uticaj. ..
Sale radi I sege, zamisli mene, beduina starugardu dadu I td u skupstini njima bi se zeludac okretao svaki put. ..haha
Njima trebaju podobni a ne oni koji razmisljaju svojom glavom. ..
Nikakav odgovor danas.
Neznam ja,bice, nisam ja I td. ..Spin cisti
Ja sad odgovorno kazem da je prije pres konferencije predsjednik novinarima dao upute na sta će odgovorit. Cak je predstavnik portala faktor prije presa ga pitao za cuvenu fotku i kaze mozete me pitati bilo sta al osim ovim ptanja neću odgovorit. Tako da su ova pitanja novinara vise nego smijesna kao pitanje njemu sta je sa Istocnom tribinom , a toliko stotina interesantnih pitanja je trebalo pitati ga koji tako iskusni novinari istog nisu pitali. Od pitanja koje bi mu ja pitao od kuda klubu 100 000 mjesecno za plate , doprinose , bez priprema, bez plaćanja tuzbi, od kuda klubu milion maraka za navodno rijeseni dug od kojih novaca.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 okt 2017, 21:15

Samo privatizacija nas moze spasiti. Ko plati nek se klati i gotovo.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 24 okt 2017, 22:19

Probisvjet je napisao/la:Samo privatizacija nas moze spasiti. Ko plati nek se klati i gotovo.
Tako je, lako je tudjim qurcem gloginje mlatiti....nek ovaj macak odyebe vise....nek ide u Kikace i nek tamo prosipa svoju lafinu i poravni sa svojim ahbabima i zapjeva....
sloboda72 je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:U međuvremenu, počeli su radovi na čišćenju placa na kojem će se graditi novi stadion u našoj Tuzli.
Neka nam je svima na radost ovaj stadion i da se brzo otvori za fudbal i fudbalske gurmane.
Gdje :?: :?: :?:
Od Autobaze GIPS-a ,prema Tuzli.Na grubo čiste i ravnaju bageri .Krči se i drveće, dakle peglanje terena.
🔴⚫️

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 24 okt 2017, 22:23

a zamliste ne do Bog da ispadnemo iz Kupa, sta li bi onda nas Senco izvalio
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 24 okt 2017, 22:32

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:a zamliste ne do Bog da ispadnemo iz Kupa, sta li bi onda nas Senco izvalio
"Ma dajte kao da je to neko važno takmičenje. Eto i Sarajevo i Zrinjski su ispali, zašto mi ne bi mogli. Al Krpić je onaj kriv, šta profula glavom, ja bih dao. Biće sankcije. Popitaćemo se u svlačionici. Al nebitno takmičenje. Bolje je ovako. Taman vremena da se posvetimo borbi za opstanak, gdje u svakoj utamici moramo ići na pobjedu"
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 24 okt 2017, 22:36

Kakve ovo ima sa Slobodom veze. Piši @skver tamo gdje čitaš divi se radi sta hoćeš. Mi imamo druge stvari za rješavati.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 okt 2017, 22:49

sviunapad1010 je napisao/la:Kakve ovo ima sa Slobodom veze. Piši @skver tamo gdje čitaš divi se radi sta hoćeš. Mi imamo druge stvari za rješavati.
Pa ne pise o "tamo onima".
Pise u vezi stadiona. Tusanj jos 30 godina nece dobiti za evrope, pa ako je ovo istina itekako nas se tice .mozda izborimo evropu. ...nekada jel :mrgreen:
A znam pouzdano da je obecao zgradonacelniku ukoliko dobije zemljiste da ce obezbijediti nesmetano koristenje stadiona za sve bitne potrebe ostalih sportskih kolektiva grada, samim tim I Slobodi. ..kao I gradjanima Tuzle.
Itekako nas se tice. Ako je istina naravno.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 okt 2017, 23:23

To za stadion je teska bombetina od Azmira. Trazi zemljiste tamo gdje zna da nece dobiti.. Niti se u BIH sta pravilo, niti ce neko praviti nesto za narod, doci ce i on na Tusanj, imati cemo jedan krs stadion i to je to.

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 24 okt 2017, 23:36

tuzlak1987 je napisao/la:To za stadion je teska bombetina od Azmira. Trazi zemljiste tamo gdje zna da nece dobiti.. Niti se u BIH sta pravilo, niti ce neko praviti nesto za narod, doci ce i on na Tusanj, imati cemo jedan krs stadion i to je to.
Ma neko se malo zanio

slika

Odakle ovom ideja da se pravi stadion :rol:
Jedan grad, jedna ljubav!

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 24 okt 2017, 23:41

tuzlak1987 je napisao/la:To za stadion je teska bombetina od Azmira. Trazi zemljiste tamo gdje zna da nece dobiti.. Niti se u BIH sta pravilo, niti ce neko praviti nesto za narod, doci ce i on na Tusanj, imati cemo jedan krs stadion i to je to.
Ma to je samo prica. Dio koji je tu je Tzv poslovna zona. Namjena je definirana ranije ali moze se i treba se promjeniti. Naravno da se raščišćava za stadion znalo bi se javno jer bi se zainteresirana strana javila na javni poziv te dobila javno dodjelu zemljišta cca 30.000 M2 ili manje vise nije vazno. Tako da se bajkama za sada ne treba zanimati. Ne ispustiti priliku da neko ko želi napraviti stadion i biti mu na usluzi 24 h. Kakav god da bude i ako bude biće moderniji i bolji od Tusnja.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

slobodaTZ
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la slobodaTZ » 24 okt 2017, 23:47

+1
Eto on nije budala da baca pare u slobodu a jest budala da baca pare u stadion. Jbt nemogu da vjerujem da su ljudi naivni.

Pravi azmir stanove 1750 kvadrat, jest al u kurcu 2k u predprodaji, ne znam sto ljudi misle da se kod nas moze zaradit od fudbala?????

Azmir ima biznis, uso u gradjevinu, sad mu bake sredio malo autoputa da pravi a on ovde za male pare malo se igra managera "seoski edition" i trese kavez jasminu, a ovaj je opet retard za sport ga boli qrac iz istog razloga ko i asmira, nema para.

A mi se ko nerviramo bezze, a znamo da ih sve zaboli za slobodom i tako ce bit dok god ne postane profitabilno.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 25 okt 2017, 09:49

Ako je još neko u dilemi da li S.M. laže ili ne . . .možete se sjetiti njegove izjave da daje ostavku. Pa onda je malo nešto
kao odgodio zbog skupštine . . . i sad javno reče da neće dati ostavku . .

Znači sve ostale njegove izjave smatrajte lažima . .

P.S Da se razumijemo!!. Nisam za ostavku jer trenutno nemamo bolje rješenje, ali gore navedene činjenice govore da od početka nije iskren. Krivicu prebacuje na druge, a on nije kriv.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 25 okt 2017, 10:42

tuzlak1987 je napisao/la:Pa eto neka samo tjeraju ovako, mi cemo da budemo Rudar Kakanj, a City M.Doboj Kakanj.
kad sam ja ovo već spominjao ;) . Ovim tempom 100 % se u Tuzli primjenjuje receptura iz Kaknja :kafa:
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 okt 2017, 11:08

Jel' danas ko' plitku baru gazimo?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 okt 2017, 11:21

Tuzlak04 je napisao/la:Ako je još neko u dilemi da li S.M. laže ili ne . . .možete se sjetiti njegove izjave da daje ostavku. Pa onda je malo nešto

P.S Da se razumijemo!!. Nisam za ostavku jer trenutno nemamo bolje rješenje, ali gore navedene činjenice govore da od početka nije iskren. Krivicu prebacuje na druge, a on nije kriv.
Danas sam saznao nesto sto me bas dobro iznenadilo
1. Macak uopste nije tu zato sto mora nego je izuzetno zainteresiran za poziciju prvog covjeka Slobode...nije nicim vezan i moze otici kad hoce....
2.Husic je zainteresiran za ponovni dolazak u Slobodu ali to nije moguće do nekih losijih vremena za Slobodu (nazalost)....on se nece nametati i mora sacekati jednostavno da ovi bas u s e r u i i voz i stanicu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 25 okt 2017, 12:22

staragarda je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:Ako je još neko u dilemi da li S.M. laže ili ne . . .možete se sjetiti njegove izjave da daje ostavku. Pa onda je malo nešto

1. Macak uopste nije tu zato sto mora nego je izuzetno zainteresiran za poziciju prvog covjeka Slobode...nije nicim vezan i moze otici kad hoce....
2.Husic je zainteresiran za ponovni dolazak u Slobodu ali to nije moguće do nekih losijih vremena za Slobodu (nazalost)....on se nece nametati i mora sacekati jednostavno da ovi bas u s e r u i i voz i stanicu
Znaci ako u narednih mjesec-dva ne useru toliko da im i same Fukare ulete na teren i otjeraju ih (iako je to SCI-FI), onda nista od trofeja za 100godisnjicu naseg matorca. Jer ni sam Azmir ne moze donjeti titulu odmah u prvoj sezoni, mada nista nije nemoguce u nasoj ligi.

Nego, jel dobijamo komsije ili ce nam i oni ogaditi fudbal? "Do jucer" bi bilo pola Tz u Gracanici, a danas daj Boze njih 20 da ode.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 25 okt 2017, 12:25

sviunapad1010 je napisao/la:Kakve ovo ima sa Slobodom veze. Piši @skver tamo gdje čitaš divi se radi sta hoćeš. Mi imamo druge stvari za rješavati.
Koji ste to vi? :roll: :urnebes: :urnebes:
🔴⚫️

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 okt 2017, 12:42

Skver je napisao/la:
Koji ste to vi? :roll: :urnebes: :urnebes:
Koji su?

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 25 okt 2017, 12:43

staragarda je napisao/la:

Pa zar nisu usrali. ...
Meni to lici na dogovor Macak Azmir. ...ti useri ja cu pocistiti. ..
Slika macka sa majicom divizije. .hmmm
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 25 okt 2017, 12:47

staragarda je napisao/la: Danas sam saznao nesto sto me bas dobro iznenadilo
macak se znaci ufuro pravo u tu ulogu, neprijetelj je svuda oko njeg, rascicava svlacionicu od kukolja......samo ne znam koga jos im otjerati od Azmirovih igraca sto valjaju...Krpica, Ordagica ?......
🔴⚫️

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.