FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nek je sretno Bekicu ako dolazi. Mada sam skeptik, najbolje ce nam teren pokazati kakav ce bit, treba ga podrzati i niposto uzimati na zub ako bude kiksao na pocetku.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Kakav ba stadion od 14 milja, za tri godine to ce za treninga biti malo. 10 milja clanova do kraja godine ja ocekujem. A za tri-cetiri SPE'TAKL 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pa dobro, to oko stadiona se suska sedmicama unazad. Eno fukare se raduju odlasku bekica
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Citam na forumu od kona,haman da im Ordagic dolazi. Dali ga nasi ne zele ili on ne zeli kod nas?

Nasa djeca iz Bosne Visoko osvojila titulu, idu u federaciju.
Hrelja i Ibrahim Hrvat, takodjer nasa djeca idu u premijer ligu.
Hrelja i Ibrahim Hrvat, takodjer nasa djeca idu u premijer ligu.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
X-cina.pitarSA je napisao/la:X puta sam pisao jos u prvom Dzeninom mandatu a evo i sad cu napisati po meni krajnje neozbiljno i amaterski je od strane uprave da Dzeno ostane trener. Mozete sad da me pljujete i pisete halo poraza nije imao al vise Volim Sarajevo nego i jednog pojedinca i ne mogu podnjeti da se neko uci na mom klubu. To mi samo govori i pored titule da se nismo izdigli iznad mahale. a svjetlosnu godinu smo od onopg sto ovdje se cesto spminje napad na grupe EL i sl.
Nadam se da uprava nece napraviti istu gresku kao i prosle sezone.
STOP MITOMANIJI!!!
Kakav stadion, šta vam je. Danas pričam sa čovjekom iz ZOIa, u Zetri radi i kaže da će biti ploha za brzo klizanje.
4.10.2009.
Obratite malo paznju na Dzenin dio kada kaze sta treba ovoj ekipi,da su to igraci malo drugaciji od ovih sto imamo,potencira se na dovodjenju brzih igraca.Tako da dolazak Bekica koji je dosta razlicit od ovoga sto imamo i kojem je brzina i najace oruzje pokazuje da se ipak dovodi igrac zbog svojih karakteristika,odnosno da nije doveden tek tako.Dakle i trener u ovom slucaju Uscuplic je vjerovatno dao svoje DA za ovaj transfer,i na drugoj strani se ocekuje igrac slicnih karakteristika,tako da ce to biti neka suprotnost u ovo sto smo do sada imali po stranama od bekova pa naprijed,odnosno zivlje ce to dosta da bude.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
znaci iskreno i maximalno:D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Aerodromsko
- Kontakt:
''Ne pravi se stadion već prostorije za robne rezerve. Kanton će tako pogureti ZOI 84 da dođu na zelenu granu. Već su dobili prvu tranšu, prema tome, ništa od stadiona. Adaptiraće se stadion Asim Ferhatović Hase.''
Eh sta je sada tacno..
Eh sta je sada tacno..

The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
Posto vec dugo nisam bio na forumu, zelm sada da vam cestitam na tituli. Imate ubjedljivo najbolji tim u drzavi i zasluzeno ste osvojili. Nadam se da cete u Evropi odigrati kako najbolje znate i proci barem 2-3 pretkola
Al kakav je potez napravila vasa Uprava vracanjem Uscuplica

Al kakav je potez napravila vasa Uprava vracanjem Uscuplica

-
- Kontakt:
Aerodromsko je napisao/la:''Ne pravi se stadion već prostorije za robne rezerve. Kanton će tako pogureti ZOI 84 da dođu na zelenu granu. Već su dobili prvu tranšu, prema tome, ništa od stadiona. Adaptiraće se stadion Asim Ferhatović Hase.''
Eh sta je sada tacno..
Ako su nam dali koncesiju onda ce se Kosevo i renovirati. Grad , opstina i kanton nemaju banke viska za takve stvari da bi ga sami renovirali a nama uskratili koncesiju. Znaci , sa te strane je sve jasno. Ostaje da se vidi sta je uprava namijenila da uradi. Znam da su u opciji 3 lokacije a od njih je najaktuelnija samo Zetra. Na ostale 3 je vecinom privatna zemlja koju bi valjalo kupiti a to za skoro 40% poskpljuje citav projekat. Ovo sa zetrom tacnije sa ZOI je jos uvijek aktuelno . Tim vise jer je zoi vlasnik zemlje a njihov udio u vlasnistvu nad stadionom bi bio u vrjednosti te iste zemlje.....oko 20%. Nase vlasnistvo bi bilo 80% jer bi cijena gotovog stadiona bila 12,5 mil eura. Vrlo brzo ce uprava obznaniti sta je gotovo i na sta su odlucili. Ne ocekujem da iducu sezonu idemo u Zenicu na euro tekme.
Po meni Bekić i Hebibović jesi pojačanja al za našu PL, ali nikako nisu pojačanja ako kontamo išta ozbiljno pokušati napraviti u Evropi !
U novi boj ...

Aerodromsko je napisao/la:''Ne pravi se stadion već prostorije za robne rezerve. Kanton će tako pogureti ZOI 84 da dođu na zelenu granu. Već su dobili prvu tranšu, prema tome, ništa od stadiona. Adaptiraće se stadion Asim Ferhatović Hase.''
Eh sta je sada tacno..
4.10.2009.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Odlicno primjeceno BRAVOmiky_hz je napisao/la:Obratite malo paznju na Dzenin dio kada kaze sta treba ovoj ekipi,da su to igraci malo drugaciji od ovih sto imamo,potencira se na dovodjenju brzih igraca.Tako da dolazak Bekica koji je dosta razlicit od ovoga sto imamo i kojem je brzina i najace oruzje pokazuje da se ipak dovodi igrac zbog svojih karakteristika,odnosno da nije doveden tek tako.Dakle i trener u ovom slucaju Uscuplic je vjerovatno dao svoje DA za ovaj transfer,i na drugoj strani se ocekuje igrac slicnih karakteristika,tako da ce to biti neka suprotnost u ovo sto smo do sada imali po stranama od bekova pa naprijed,odnosno zivlje ce to dosta da bude.
-
- Kontakt:
hz033 je napisao/la:Po meni Bekić i Hebibović jesi pojačanja al za našu PL, ali nikako nisu pojačanja ako kontamo išta ozbiljno pokušati napraviti u Evropi !
Za ozbiljan iskorak u euro kupovima , potrebno je finansijsko ulaganje iskljucivo u igracki kadar. Ovo sto sada imamo (i sto se najavljuje) dovoljno je za nasu ligu i nista vise. vecinom su to djabni igraci tj oni kojima je istekao ugovor pa sa te strane se nista ne ulaze. Onog trenutka (ako se to desi uopste) amidza odrijesi kesu i kupi (iskljucivo kupi) igrace (njih 4-5) i potrosi neku respektabilnu lovu , mozemo se nadati ozboljnom iskoraku pa sto ne reci i plasmanu u grupe , bar EL. Tada ce i on , vratiti ulozeno i jos zaraditi.
ljudi ovo nece da shvate, nece se svaki put desavati da mi dodjemo do play offa ko prosle godine, moras malo i srece imati, mislim da onaj Atromitos sad ne bismo izbacili, i jos uvijek se ibretim kako smo ih tamo uzeli a u zadnje dvije sezone meni se cini da imaju mozda samo jedan jedini poraz kuci tako da dosta toga bi se moralo poklopiti da mi udjemo u grupnu fazu sa nekim malim ulaganjem kakvo je sad (nesto na ruke igracu i plata, ali svi oni dolaze dzabe tj bez odstete) ali kad i ako se kesa odrijesi pa se bas pocnu kupovati igraci i to oni koji su jedno dva nivoa iznad ove lige minimum, eh tad cemo imati pravo da se nadamo nekom iskoraku, sve dotad je cista nafakaOploditelj je napisao/la:hz033 je napisao/la:Po meni Bekić i Hebibović jesi pojačanja al za našu PL, ali nikako nisu pojačanja ako kontamo išta ozbiljno pokušati napraviti u Evropi !
Za ozbiljan iskorak u euro kupovima , potrebno je finansijsko ulaganje iskljucivo u igracki kadar. Ovo sto sada imamo (i sto se najavljuje) dovoljno je za nasu ligu i nista vise. vecinom su to djabni igraci tj oni kojima je istekao ugovor pa sa te strane se nista ne ulaze. Onog trenutka (ako se to desi uopste) amidza odrijesi kesu i kupi (iskljucivo kupi) igrace (njih 4-5) i potrosi neku respektabilnu lovu , mozemo se nadati ozboljnom iskoraku pa sto ne reci i plasmanu u grupe , bar EL. Tada ce i on , vratiti ulozeno i jos zaraditi.
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
Sa ovim kadrom koji sada imamo i onakvim losim igrama molim Boga da nas bilo ko iz okruzenja na natrpa momacki. Samo da amidza odrijesi kesu i da se pocnu KUPOVATI igraci. Ovi djabni tj sa isteklim ugovorom , dovoljni su za PL. Ustvari , ne treba ih ni dovoditi (ako je strategija da se opet uzme samo nase prvenstvo) dovoljno je i ovo sto imamo. Naravno , popuniti pozicije koje ostaju prazne (npr Cimi)...ostalo sve imamo . A ako zelimo u evropi plesati bar 2 predkola..eeeee , treba uloziti i kupiti minimalno 4 igraca. Ostalo je zabluda. Vidjeli smo to vec , zar ne ???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.