Ma ulaze.obiteljskicovjek je napisao/la:Sta je sa Bosnom zna li se rez.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma ulaze.obiteljskicovjek je napisao/la:Sta je sa Bosnom zna li se rez.
1:2 ali bio je prekid utakmice jer su domaci navijaci pogodili sudiju u glavuobiteljskicovjek je napisao/la:Sta je sa Bosnom zna li se rez.
Upravo tako.Burberry46 je napisao/la:Almir Bekic se moze koristiti na lijev beku I tako biti konkurencija Puzigaci sto nije lose. Ja sam uvijek za to da kad neki igrac dodje da mu teren bude mjerilo a ne odmah da ga se pljuje.
Ovim potezom nadam se odlasku Protica
1:3 , Bosna je usla u 2. liguobiteljskicovjek je napisao/la:Zahvaljujem raji ovo su dobre vijesti
Aerodromsko je napisao/la:1:3 , Bosna je usla u 2. liguobiteljskicovjek je napisao/la:Zahvaljujem raji ovo su dobre vijesti![]()
E Ramo, aferimPantelija je napisao/la:trener je DZENO ,dakle, nece se dovoditi trener
Eto to vam je ta info da mi se ne sikirate puno i ako mogu to srediti onda je to POŠTENO prije svega a on neka se uhvati knjige i uci da sto prije dobije sve licence
ganjamo ovog vešovića hoce li biti sta nece li ...
Hebibovic isto tako kao i bekić
Dzeno je najbolja opcija a i zasluzio jePantelija je napisao/la:trener je DZENO ,dakle, nece se dovoditi trener
Eto to vam je ta info da mi se ne sikirate puno i ako mogu to srediti onda je to POŠTENO prije svega a on neka se uhvati knjige i uci da sto prije dobije sve licence
Hebibovic isto tako kao i bekić
kako klub misli prebrodit razdoblje na klupi sa trenerom koji nezadovoljava u potpunosti uslove profi licence, kako i dokle, dok se ne pojavi bas rjesenje ili dok ide Dzenu ili ... ne zamjeri, ne provociram nit sta pokusavam ali et kad znas vise od nasPantelija je napisao/la:trener je DZENO ,dakle, nece se dovoditi trener
ako Dzeno ostane kao sto ovdje rekose onda ce vjerovatno Ibrakovic s njim na klupu dok Dzeno ne zavrsi licencudr.van nostrand je napisao/la:kako klub misli prebrodit razdoblje na klupi sa trenerom koji nezadovoljava u potpunosti uslove profi licence, kako i dokle, dok se ne pojavi bas rjesenje ili dok ide Dzenu ili ... ne zamjeri, ne provociram nit sta pokusavam ali et kad znas vise od nasPantelija je napisao/la:trener je DZENO ,dakle, nece se dovoditi trener
+1Bosniacum Lilium je napisao/la:Drago mi je ako ce Dzeno ostati, ja sam ga prizivao i kad je Kodro nizao lose rezultate, ko da sam znao
Ne svidja mi se nikako ovo s Bekicem ali eto... Kao sto kazete, vidjet cemo na terenu
super je to majke mi ,mada sam ja jučer ovo napisaoobiteljskicovjek je napisao/la:E Ramo, aferimPantelija je napisao/la:trener je DZENO ,dakle, nece se dovoditi trener
Hebibovic isto tako kao i bekić![]()
![]()
simon je napisao/la:Marko Vešović bi bio strasno pojacanje
Aerodromsko je napisao/la:1:3 , Bosna je usla u 2. ligu![]()
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, JavierBosnia, Tatamata1946 i 26 gostiju.