Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Bilo je Slobode i prije tog "jednog covjeka" bit ce i poslije, zivi pa vidjeli.Skver je napisao/la:Odgovorio bi macak kad bi znao sta odgovoriti....postaavio ga Imamovic (skupstina sa kockastim glavama)....on jadan mislio bice frajer u "carsiji" a ovako vise nije frajer ni u Kikacima....znam da nije lijepo sto se sprdamo sa njim al yebiga Imamovic ga gurnuo tamo gdje ne treba, a i njemu izgleda godilo na pocetku...ko ga hebe sto je pristo..sam sebe istura i gdje treba i gdje ne treba, zamjerio se kriminalcima u savezu, raji koja voli Slobodu,,,,daleko od toga da je los covjek za razliku od onog hinje sto pravi sokove, kojeg vazda ima i u svim upravama a nema ga nigdje...siva eminencija. Slobodu samo moze izvuci jedan covjek ako bude htio a svi znamo ko je taj.....ostalo je sve mrtvo tavorenje i mucenje, iskrenio ne znam ko ono moze vise gledati, ono je cisti mazohizam...![]()
![]()
Slazem se sa tom konstatacijom. Senad kao insan i nije tako los, ali je ispao glupan zesci. Nije mu to trebalo. Sjedis sa nekim na kafi, a onda te operu do koze. Izgubio je dosta sa ovom funkcijom, a nije dobio nista.Skver je napisao/la:Odgovorio bi macak kad bi znao sta odgovoriti....postaavio ga Imamovic (skupstina sa kockastim glavama)....on jadan mislio bice frajer u "carsiji" a ovako vise nije frajer ni u Kikacima....znam da nije lijepo sto se sprdamo sa njim al yebiga Imamovic ga gurnuo tamo gdje ne treba, a i njemu izgleda godilo na pocetku...ko ga hebe sto je pristo..sam sebe istura i gdje treba i gdje ne treba, zamjerio se kriminalcima u savezu, raji koja voli Slobodu,,,,daleko od toga da je los covjek za razliku od onog hinje sto pravi sokove, kojeg vazda ima i u svim upravama a nema ga nigdje...siva eminencija. Slobodu samo moze izvuci jedan covjek ako bude htio a svi znamo ko je taj.....ostalo je sve mrtvo tavorenje i mucenje, iskrenio ne znam ko ono moze vise gledati, ono je cisti mazohizam...![]()
![]()
Hoce li biti i KK Sloboda?75000 je napisao/la:Bilo je Slobode i prije tog "jednog covjeka" bit ce i poslije, zivi pa vidjeli.Skver je napisao/la:Odgovorio bi macak kad bi znao sta odgovoriti....postaavio ga Imamovic (skupstina sa kockastim glavama)....on jadan mislio bice frajer u "carsiji" a ovako vise nije frajer ni u Kikacima....znam da nije lijepo sto se sprdamo sa njim al yebiga Imamovic ga gurnuo tamo gdje ne treba, a i njemu izgleda godilo na pocetku...ko ga hebe sto je pristo..sam sebe istura i gdje treba i gdje ne treba, zamjerio se kriminalcima u savezu, raji koja voli Slobodu,,,,daleko od toga da je los covjek za razliku od onog hinje sto pravi sokove, kojeg vazda ima i u svim upravama a nema ga nigdje...siva eminencija. Slobodu samo moze izvuci jedan covjek ako bude htio a svi znamo ko je taj.....ostalo je sve mrtvo tavorenje i mucenje, iskrenio ne znam ko ono moze vise gledati, ono je cisti mazohizam...![]()
![]()
jel te sramota napisat tako nesto, znas li kakvu golgotu je prezivio ovaj narod, pogotovo narod iz Podrinja, koliko ljudi je pobijeno, protjerano (nazalost i u Tuzlu), pola porodice mi pobili cetnici :rol: :rol: :rol:VolimTz je napisao/la:Ti svakako podrzavas Karadzica.
oporavljam se od tvojih smajlijastaragarda je napisao/la:Kakav volej...sam se nabacio :D :tokralju: :tokralju: ....sad ce ti on odgovorit,samo da se oporavi :urnebes:
Ne znam nisam u skupstinama ko ti da sutim ko zaliven i dizem ruke bezveze.Probisvjet je napisao/la:Hoce li biti i KK Sloboda?75000 je napisao/la:Bilo je Slobode i prije tog "jednog covjeka" bit ce i poslije, zivi pa vidjeli.Skver je napisao/la:Odgovorio bi macak kad bi znao sta odgovoriti....postaavio ga Imamovic (skupstina sa kockastim glavama)....on jadan mislio bice frajer u "carsiji" a ovako vise nije frajer ni u Kikacima....znam da nije lijepo sto se sprdamo sa njim al yebiga Imamovic ga gurnuo tamo gdje ne treba, a i njemu izgleda godilo na pocetku...ko ga hebe sto je pristo..sam sebe istura i gdje treba i gdje ne treba, zamjerio se kriminalcima u savezu, raji koja voli Slobodu,,,,daleko od toga da je los covjek za razliku od onog hinje sto pravi sokove, kojeg vazda ima i u svim upravama a nema ga nigdje...siva eminencija. Slobodu samo moze izvuci jedan covjek ako bude htio a svi znamo ko je taj.....ostalo je sve mrtvo tavorenje i mucenje, iskrenio ne znam ko ono moze vise gledati, ono je cisti mazohizam...![]()
![]()
jel grad moze ugasit FK Slobodu ili ne moze, nekako ste kontradiktorniProbisvjet je napisao/la:Hoce li biti i KK Sloboda?
Sto da ne, bolji je sigurno Mackovac od nekog etno sela sa terenima......Celi trebaju borci a ne pickice, ko prodje pripreme ostaje, a ne ovi dvometrasi bez mosnji i neka nejac koja ne mogu izdrzati 30 minuta....pa ti bar znas da u Slobodi nisu nikada igrale pickice...i nejac.Probisvjet je napisao/la:Neka idu u Mackovac, mislim da ce Macak biti saglasan.
Probisvjet je napisao/la:Dobri covjece pomazi kako znas i umijes. Nemamo koga drugoga!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.