FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skver
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skver » 24 okt 2017, 11:08

Odgovorio bi macak kad bi znao sta odgovoriti....postaavio ga Imamovic (skupstina sa kockastim glavama)....on jadan mislio bice frajer u "carsiji" a ovako vise nije frajer ni u Kikacima....znam da nije lijepo sto se sprdamo sa njim al yebiga Imamovic ga gurnuo tamo gdje ne treba, a i njemu izgleda godilo na pocetku...ko ga hebe sto je pristo..sam sebe istura i gdje treba i gdje ne treba, zamjerio se kriminalcima u savezu, raji koja voli Slobodu,,,,daleko od toga da je los covjek za razliku od onog hinje sto pravi sokove, kojeg vazda ima i u svim upravama a nema ga nigdje...siva eminencija. Slobodu samo moze izvuci jedan covjek ako bude htio a svi znamo ko je taj.....ostalo je sve mrtvo tavorenje i mucenje, iskrenio ne znam ko ono moze vise gledati, ono je cisti mazohizam... :puke: :puke: :puke:
🔴⚫️

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 24 okt 2017, 11:16

Skver je napisao/la:Odgovorio bi macak kad bi znao sta odgovoriti....postaavio ga Imamovic (skupstina sa kockastim glavama)....on jadan mislio bice frajer u "carsiji" a ovako vise nije frajer ni u Kikacima....znam da nije lijepo sto se sprdamo sa njim al yebiga Imamovic ga gurnuo tamo gdje ne treba, a i njemu izgleda godilo na pocetku...ko ga hebe sto je pristo..sam sebe istura i gdje treba i gdje ne treba, zamjerio se kriminalcima u savezu, raji koja voli Slobodu,,,,daleko od toga da je los covjek za razliku od onog hinje sto pravi sokove, kojeg vazda ima i u svim upravama a nema ga nigdje...siva eminencija. Slobodu samo moze izvuci jedan covjek ako bude htio a svi znamo ko je taj.....ostalo je sve mrtvo tavorenje i mucenje, iskrenio ne znam ko ono moze vise gledati, ono je cisti mazohizam... :puke: :puke: :puke:
Bilo je Slobode i prije tog "jednog covjeka" bit ce i poslije, zivi pa vidjeli.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 okt 2017, 11:16

Skver je napisao/la:Odgovorio bi macak kad bi znao sta odgovoriti....postaavio ga Imamovic (skupstina sa kockastim glavama)....on jadan mislio bice frajer u "carsiji" a ovako vise nije frajer ni u Kikacima....znam da nije lijepo sto se sprdamo sa njim al yebiga Imamovic ga gurnuo tamo gdje ne treba, a i njemu izgleda godilo na pocetku...ko ga hebe sto je pristo..sam sebe istura i gdje treba i gdje ne treba, zamjerio se kriminalcima u savezu, raji koja voli Slobodu,,,,daleko od toga da je los covjek za razliku od onog hinje sto pravi sokove, kojeg vazda ima i u svim upravama a nema ga nigdje...siva eminencija. Slobodu samo moze izvuci jedan covjek ako bude htio a svi znamo ko je taj.....ostalo je sve mrtvo tavorenje i mucenje, iskrenio ne znam ko ono moze vise gledati, ono je cisti mazohizam... :puke: :puke: :puke:
Slazem se sa tom konstatacijom. Senad kao insan i nije tako los, ali je ispao glupan zesci. Nije mu to trebalo. Sjedis sa nekim na kafi, a onda te operu do koze. Izgubio je dosta sa ovom funkcijom, a nije dobio nista.
Bony je prica za sebe. Dosta je i njega. Kako J.I. handri ljude ali kada dodje vakat ukopace ga ono bas.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 okt 2017, 11:18

75000 je napisao/la:
Hoce li biti i KK Sloboda?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 okt 2017, 11:21

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 okt 2017, 11:21

VolimTz je napisao/la:Ti svakako podrzavas Karadzica.
jel te sramota napisat tako nesto, znas li kakvu golgotu je prezivio ovaj narod, pogotovo narod iz Podrinja, koliko ljudi je pobijeno, protjerano (nazalost i u Tuzlu), pola porodice mi pobili cetnici :rol: :rol: :rol:
staragarda je napisao/la:Kakav volej...sam se nabacio :D :tokralju: :tokralju: ....sad ce ti on odgovorit,samo da se oporavi :urnebes:
oporavljam se od tvojih smajlija

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 24 okt 2017, 11:27

Probisvjet je napisao/la:
75000 je napisao/la:
Hoce li biti i KK Sloboda?
Ne znam nisam u skupstinama ko ti da sutim ko zaliven i dizem ruke bezveze.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 okt 2017, 11:31

Probisvjet je napisao/la:Hoce li biti i KK Sloboda?
jel grad moze ugasit FK Slobodu ili ne moze, nekako ste kontradiktorni
pisete kako vam odgovara u datoj situaciji, nekada Azmir Husic spasio Slobodu, a nekada je grad moze ugasit

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 24 okt 2017, 11:36

Interesantno je kako neki forumasi konstantno vrte jednu te istu pricu i samim tim ubijaju biko kakvu konstruktivnu raspravu u samom zacecu.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 24 okt 2017, 11:39

A sto se tice priprema i mimi priprema, ovo ja za Celu i pomocnika ako citaju.....ima jedno izletiste blizu mjesta koje se zove Kladanj, a to izletiste se zove "Muska voda", vjerujem da je celo cuo za to mjesto.....e Celo moj, odvedi manekene koji budu u tvom kadru na zimske i sve mini pripreme i sve moguce termine koje imas...e tamo se muski priprema kad trcis, imaju trim staze gdje kad trcis dusu povracas i yebes sam sebe sto si ikada poceo trenirati fudbal....e to su prave pripreme, a ne neke destinacije sa bazenima, saunama i inim pm......eto moj Celo, tu su nekad bile pripreme u doba kad je Sloboda davala Partizanu i ostalim ekipama po tri komada za 15 minuta a ti dobro znas ko je Sloboda i sta je bila Sloboda.... :salut:
🔴⚫️

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 24 okt 2017, 11:44

Taj hotel je davno zatvoren, a prilazi njemu su zapušteni i zarasli i tamo se više ne može ni prići.
Nek trče po Ilinčici.

Hoće li biti live prenos pressice?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 24 okt 2017, 11:46

ne treba njima hotel, ima u Kladnju....nek trce do Muske vode.....
🔴⚫️

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 okt 2017, 11:55

Neka idu u Mackovac, mislim da ce Macak biti saglasan.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 24 okt 2017, 11:59

Probisvjet je napisao/la:Neka idu u Mackovac, mislim da ce Macak biti saglasan.
Sto da ne, bolji je sigurno Mackovac od nekog etno sela sa terenima......Celi trebaju borci a ne pickice, ko prodje pripreme ostaje, a ne ovi dvometrasi bez mosnji i neka nejac koja ne mogu izdrzati 30 minuta....pa ti bar znas da u Slobodi nisu nikada igrale pickice...i nejac.
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 24 okt 2017, 12:00, ukupno mijenjano 1 put.
🔴⚫️

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 okt 2017, 11:59

Dobri covjece pomazi kako znas i umijes. Nemamo koga drugoga!
slika

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 okt 2017, 12:12

Opet ovaj na konferenciji prica neka sranja od prije godinu dana. Laze kako stigne.

A tamo moli Azmira da se vrati.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 24 okt 2017, 12:18

Probisvjet je napisao/la:Dobri covjece pomazi kako znas i umijes. Nemamo koga drugoga!
slika
slika
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 24 okt 2017, 12:21, ukupno mijenjano 2 puta.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 okt 2017, 12:19

Govori imamo cetvrti najkvalitetniji tim u ligi :urnebes:

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 24 okt 2017, 12:19

Upravu je sto kaze, moraju zaraditi svoju platu.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 okt 2017, 12:21

Na Tuzlanski.

Svaljuje sve na igrace i strucni stab, a on dovodio igrace koji ne znaju bolje. Sada govori nisu zaradili platu, kako ce zaraditi kada ne znaju.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.