Pantelija je napisao/la:A pva gredic jel to ona ajfelova, sto je ajfel varao dok je bila trudna i tucao onu srpkinjju hhah

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pantelija je napisao/la:A pva gredic jel to ona ajfelova, sto je ajfel varao dok je bila trudna i tucao onu srpkinjju hhah
alenpitar je napisao/la:Amaw nazvao oca i kaze: “Cestitam tata, rodila ti zena”
Ivica: “Hvalaaaaa... A sta sam dobio sine?”
Amaw: “Dobio si unuka”
Penaltiky je napisao/la:alenpitar je napisao/la:Amaw nazvao oca i kaze: “Cestitam tata, rodila ti zena”
Ivica: “Hvalaaaaa... A sta sam dobio sine?”
Amaw: “Dobio si unuka”
ona je pulsirala
Miske se rodiMocMahale444 je napisao/la:Selam alejkum
Jesi doso pameti? Udaraj ti po Hamdi ali kani se gifova.alenpitar je napisao/la:Miske se rodiMocMahale444 je napisao/la:Selam alejkum
nemoj reć Švrakinosvrakino1921 je napisao/la:ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI
Zaboravio si na atletiko madridsvrakino1921 je napisao/la:SVRAKINO ZA ZIVOT CIJELI
Sveti senadsvrakino1921 je napisao/la:ATLETICO MADRID
Alejkumu selam Muhoni, dajte da razvijemo normalnu raspravu dok se ona turska ojebina iz Lopara nije pojavila.MocMahale444 je napisao/la:Selam alejkum
sidras je napisao/la:gdje je belosevic rosava seljacina kojem mama facu maze svako jutro mladim sirom ? Kaze valja ga udati u sarajevo pa da ne bude rumen toliko
Amar je na odmoru jos ali mozda bude nekog hajra.Beton je napisao/la:Alejkumu selam Muhoni, dajte da razvijemo normalnu raspravu dok se ona turska ojebina iz Lopara nije pojavila.MocMahale444 je napisao/la:Selam alejkum
Hoće li sad Amar ako se vrati u klub sam sebi isplatiti kamate?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.