PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Danima me @TonbeSisfsanone cita. Nevjerovatno kakvu njusku raski inspektor gedzet ima. Ama kakva ljutnja, gdje cu da se ljutim drugar moj. <3 Uzivam u svim tvojim urnebesnim salama i provalama. <3
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Ne bih ja, ali imaš zanimljivu životnu priču koju neko mora ispričati mala turska budalice. <3dvokorak je napisao/la:Danima me @TonbeSisfsanone cita. Nevjerovatno kakvu njusku raski inspektor gedzet ima. Ama kakva ljutnja, gdje cu da se ljutim drugar moj. <3 Uzivam u svim tvojim urnebesnim salama i provalama. <3
Maleni viditel kako se tjera uprava.Kad Manijaci kazu dosta onda je stvarno dosta a ne ko vi sisice niste sposobni otjerat cistacicu.
23
Veselite se, veselite, ali osjetit ćete Božiji gnjev zbog tjeranja Hadžije. Spremi sebi negdje ovaj post da me možeš za određeno vrijeme citirati.GOAT je napisao/la:Maleni viditel kako se tjera uprava.Kad Manijaci kazu dosta onda je stvarno dosta a ne ko vi sisice niste sposobni otjerat cistacicu.
Beton je napisao/la:Ne bih ja, ali imaš zanimljivu životnu priču koju neko mora ispričati mala turska budalice. <3dvokorak je napisao/la:Danima me @TonbeSisfsanone cita. Nevjerovatno kakvu njusku raski inspektor gedzet ima. Ama kakva ljutnja, gdje cu da se ljutim drugar moj. <3 Uzivam u svim tvojim urnebesnim salama i provalama. <3

? ? <3
Mi Bošnjaci i vi Turci moramo njegovati dobre odnose jer smo civilizacijski uvijek bili ispred primata koji se danas vole nazvati Srbima, a u stvari su od romskih majki i turskih očeva. <3dvokorak je napisao/la:Beton je napisao/la:Ne bih ja, ali imaš zanimljivu životnu priču koju neko mora ispričati mala turska budalice. <3dvokorak je napisao/la:Danima me @TonbeSisfsanone cita. Nevjerovatno kakvu njusku raski inspektor gedzet ima. Ama kakva ljutnja, gdje cu da se ljutim drugar moj. <3 Uzivam u svim tvojim urnebesnim salama i provalama. <3Pravi tzv bosnjak Sad-sad bi to da izmisli, ukrade i slaze.
-
- Kontakt:
dvoturak, čovjek s veliko JA i ima oštar moral i dorečenost u srcu, cijelo Lopare je ponosno na njega
@Tonbe šećeruuuuuuuu <3 VOLIM TE <3
@Dzoni tebe manje. </3
@Dzoni tebe manje. </3
? ? <3
I ja tebe kao brata, ali ne očekuj više od toga. <3dvokorak je napisao/la:@Tonbe šećeruuuuuuuu <3 VOLIM TE <3
Ama jok. Samo mi prestanes pisatiBeton je napisao/la:I ja tebe kao brata, ali ne očekuj više od toga. <3dvokorak je napisao/la:@Tonbe šećeruuuuuuuu <3 VOLIM TE <3
i sve #CakumPakum. Vi siptari ste cudni kad je rijec o braci i sestrama. <3brat
? ? <3
-
- Kontakt:
evo šiptari kockasti ko hrvati, sve sličnost do sličnosti
Šiptari čuvaju rodbinske veze, a ne kao garavi Srbi, ali ti si svakako čistokrvni Turčin pa te neću zamarati s tom pričom. Vi ste isto poznati po tome.dvokorak je napisao/la:Ama jok. Samo mi prestanes pisatiBeton je napisao/la:I ja tebe kao brata, ali ne očekuj više od toga. <3dvokorak je napisao/la:@Tonbe šećeruuuuuuuu <3 VOLIM TE <3i sve #CakumPakum. Vi siptari ste cudni kad je rijec o braci i sestrama. <3brat
Bravo, Dzoni. <3 Ne mozes kvaziljude gledati u 16:9 formatu na ramenima. 

? ? <3
@TonbeSifsanone Samo njegujte bratske odnose sa kockastim glavama. <3
? ? <3
I ja ih zovem kvaziljudima jer su još uvijek na niskom stepenu civilizacije, ponašaju se kao barbari, ruše spomenike kulture, pale biblioteke, ruše vjerske objekte, šire govor mržnje, čine genocid. Imaju planinski gen, porijeklom su Vlasi, ali vole se nazvati Srbima. Opet ne smijem ni puno generalizovati jer ima svijetlih primjera ljudi koji su dostigli visok stepen civilizacijskog ponašanja poput Jove Divjaka, Dragana Vikića, našeg pokojnog Kelija.dvokorak je napisao/la:Bravo, Dzoni. <3 Ne mozes kvaziljude gledati u 16:9 formatu na ramenima.
Zaboravih Nenu Markovića, srce Sarajeva
-
- Kontakt:
Selam alek braci Hordama, izrodima zGrbavice Muhamedu i Oske do koske, srbima iz Tuzle,Turcima iz Zen'ce, ubicama iz listice te Komsicevim podanicima iz Mostara, njihovog...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Pises o zlocinima na Kocobu? BravoBeton je napisao/la:I ja ih zovem kvaziljudima jer su još uvijek na niskom stepenu civilizacije, ponašaju se kao barbari, ruše spomenike kulture, pale biblioteke, ruše vjerske objekte, šire govor mržnje, čine genocid. Imaju planinski gen, porijeklom su Vlasi, ali vole se nazvati Srbima. Opet ne smijem ni puno generalizovati jer ima svijetlih primjera ljudi koji su dostigli visok stepen civilizacijskog ponašanja poput Jove Divjaka, Dragana Vikića, našeg pokojnog Kelija.dvokorak je napisao/la:Bravo, Dzoni. <3 Ne mozes kvaziljude gledati u 16:9 formatu na ramenima.

? ? <3
Pišem općenito o zločinima Srba. I ti na Kosovu se podrazumijevaju.dvokorak je napisao/la:Pises o zlocinima na Kocobu? BravoBeton je napisao/la:I ja ih zovem kvaziljudima jer su još uvijek na niskom stepenu civilizacije, ponašaju se kao barbari, ruše spomenike kulture, pale biblioteke, ruše vjerske objekte, šire govor mržnje, čine genocid. Imaju planinski gen, porijeklom su Vlasi, ali vole se nazvati Srbima. Opet ne smijem ni puno generalizovati jer ima svijetlih primjera ljudi koji su dostigli visok stepen civilizacijskog ponašanja poput Jove Divjaka, Dragana Vikića, našeg pokojnog Kelija.dvokorak je napisao/la:Bravo, Dzoni. <3 Ne mozes kvaziljude gledati u 16:9 formatu na ramenima.
-
- Kontakt:
evo ga dvoturak, Loparski Jasmin Stavros
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.