@Target
Ne zamjeri, morao sam

NeHigh je napisao/la:Baniraše li onog džibera?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Budi ozbiljan, ko ce dirati džibera?High je napisao/la:Baniraše li onu usidjelicu?
Dajte mu moderatora bar na dan, neka ga zelja mine kad ga već vuče nostalgijaHigh je napisao/la:Kad sam ja bio moderator, ovakvi su veoma brzo bili bivši.
Ma ne zamjerim za sve postoji prvi put, samo lakapoPipiDugaCarapa je napisao/la:Hajde što njega išamaraše svi, nego što se onom "heroju" posraše po glavi, izuriniraše po faci, svršiše u usta. Napominjem, jednom od najvećih zločinaca na ovim prostorima, ima ih još koji su ili u Hagu ili ih Srbija nije isporučila.
@Target
Ne zamjeri, morao sam
PipiDugaCarapa je napisao/la:Dajte mu moderatora bar na dan, neka ga zelja mine kad ga već vuče nostalgijaHigh je napisao/la:Kad sam ja bio moderator, ovakvi su veoma brzo bili bivši.
Svi nacisticki klubovi bi trebali biti ugasenirigotina je napisao/la:svi navijači slobode bi trebali biti tretirani kao forumaši drugoga reda
slažem setuzlak1987 je napisao/la:Svi nacisticki klubovi bi trebali biti ugasenirigotina je napisao/la:svi navijači slobode bi trebali biti tretirani kao forumaši drugoga reda
Vidis kako se razumijemo milirigotina je napisao/la:slažem setuzlak1987 je napisao/la:Svi nacisticki klubovi bi trebali biti ugasenirigotina je napisao/la:svi navijači slobode bi trebali biti tretirani kao forumaši drugoga reda
Divi gulasa al se ohrabrio.... Pod kamen i miran da budeš majoriziranirigotina je napisao/la:svi navijači slobode bi trebali biti tretirani kao forumaši drugoga reda
Gdje, pokazi mistaragarda je napisao/la:Divi gulasa al se ohrabrio.... Pod kamen i miran da budeš majoriziranirigotina je napisao/la:svi navijači slobode bi trebali biti tretirani kao forumaši drugoga reda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.