Kaskaju za Čelikom ravno godinu dana.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Onaj @Admir74 ih pravi levatima... Kad god ovako zagusti, kaze nesta u fazonu "imamo plan da budemo najjaci u evropi, samo da se neke stvari rjese, brzo ce to biti, vidjet cete" i tako to
Nisam skontao, u čemu je fazon. Jbg ne vidim
Ma zubato sunce valjda, pa se raja obradovala što nije magla snijeg i ostale nepogode vremenske. Ne dao bog minus pa da je hladno.
Stigao ih je svaki krik i jauk lutve na uvrede amaru kamataru od strane plavih navijaca...Steven11 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 22:14Strasna je ova hajka na Amara. Ok ne bi me trebalo zanimati, ali tako se odnosit prema legendi kluba? Takve uvrede i psovke... strasno.
Kada se desavao Husref, ja sam po komentarima plavih mislio kako to kod njih frcera sve lijepo, idilicno, kako postuju svoje legende, jer su najvise branili Husrefa, ma rekoh nema sanse da bi oni tako Osima... ma nema sanse....
Ma sramota... negativno su me iznenadili.Zip je napisao/la: ↑22 nov 2020, 22:20Stigao ih je svaki krik i jauk lutve na uvrede amaru kamataru od strane plavih navijaca...Steven11 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 22:14Strasna je ova hajka na Amara. Ok ne bi me trebalo zanimati, ali tako se odnosit prema legendi kluba? Takve uvrede i psovke... strasno.
Kada se desavao Husref, ja sam po komentarima plavih mislio kako to kod njih frcera sve lijepo, idilicno, kako postuju svoje legende, jer su najvise branili Husrefa, ma rekoh nema sanse da bi oni tako Osima... ma nema sanse....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.