bordopoeta je napisao/la: ↑24 sep 2020, 17:10
zagor1987 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 13:12
feniksptica je napisao/la: ↑24 sep 2020, 13:09
TReba ti vi shvatit da je repka i osjecaj kad igra repka nesto vrh sto jedan covjek moze dozivit. I Sarajevo se voli i svo to stoji al da budete takvi kakvi jest kad covjek postuje igraca repke nigdje veze. I to najboljeg igraca kapitena.
Yebite im milu majku veceras. Dva gola razlike glat
Nema toga na svijetu sto mi moze probudit emocije kao Sarajevo
Vala si baš u pravu, ja gledam repku skoro bez emocija. A Sarajevo? Obavezno mora uza me biti par apaurina i triglicerin
Isti sam, mjenjo bi zlato na svjetskom BiH za titulu ili grupnu fazu Sarajva. Ne znam fakat do cega je, al vjerovatno i do odgoja. Odrasto sam u kuci gdje je FK Sarajevo bilo broj 1., manijaka nemam ni u sedmom koljenu, sa godinu dana uclanjen u Horde Zla, otac mi umalo punicu nije ubio jer me na cevape vodila u Zelju, citav zivot me ucili da volim Sarajevo, ali nikad niko repku nije spomeno.
Nije isto gledati FK Sarajevo i BiH, iako sam bosanac ne osjecam se kao da igraju "Moji", golove Bosne slavim sa "Hajd Fino", a Sarajeva je druga prica. Jednostavno to naucis ko djete da volis i ostane ti citav zivot, kolko sam puta reko "ovo mi je zadnja utakmica", "nmg vise da gledam baletane", ali djaba, navika, ovisnost.
Danas rezultat 3 : 1
Tatar x 2, Fanimo x 1