Brate,u ovom tekstu su samo nagadanja i zelje raje sa foruma.Evo primjera za Bunozu,lik na Klixu bacio bombu da su u nekom restoranu i ovi "novinari" se primaju na te price.90% nabrojanih imena su zelje,preporuke i bombe raje sa foruma.Od ovog portala,preko infa do klixa.kinosvra je napisao/la:Dosta toga u ovom tekstu je istina.
Dvojica iz nase lige su vec dogovorena, samo se ceka da Ibrakovic dodje s mora i vec iduce sedmice dolaze na potpis.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- Aerodromsko
- Kontakt:
Doduse nisu spomenuli Jelisica i Cvijanovica,i o njima smo pricali 
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
To je to! hahahaAdo76 je napisao/la:Brate,u ovom tekstu su samo nagadanja i zelje raje sa foruma.Evo primjera za Bunozu,lik na Klixu bacio bombu da su u nekom restoranu i ovi "novinari" se primaju na te price.90% nabrojanih imena su zelje,preporuke i bombe raje sa foruma.Od ovog portala,preko infa do klixa.kinosvra je napisao/la:Dosta toga u ovom tekstu je istina.
Dvojica iz nase lige su vec dogovorena, samo se ceka da Ibrakovic dodje s mora i vec iduce sedmice dolaze na potpis.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Tako je, Miske nije zbog foruma potpisao. Kaze Ibrak da je Miske citao forum i trazio duplo vise para.obiteljskicovjek je napisao/la:Ja znam sva imena samo necu objavljivati da ne propadne transfer![]()
![]()
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Nisu bas zvucna imena,a i ne mogu nabrojati pola evrope da je u pregovorima s namaAerodromsko je napisao/la:Doduse nisu spomenuli Jelisica i Cvijanovica,i o njima smo pricali
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Kakav bekic !! Guzu vratit , bunozu dovesti , delaca ostavit i jos jedno zvucno ime , kakav bekic to su igraci tipa okica .... Bilbija bi u svakom bh klubu bio glavni igrac a mi da dovodimo polovnjake bekica i sta vec znam koga sve ne nabrajamo iz nase lige .Volio bih da neko napravi koliko je sarajevo prosle godine zaradilo od evrope ? od prodaje dupovca ? da vidimo prihode i koliko je to ulozeno a koliko smo doveli pojacanja ? bas da vidimo ko je to sve platio , Tan ili evropa ?
Niti jedan igrac jos nije dogovoren nema potrebe da lozite raju, o kojim igracima se radi mozemo samo nagadzati jer se informacije o tome znaju samo u klubu.
Svake sezone ovde se spomene 30 imena od toga dodu 2-3 igraca, pustite se mahalskih i strpite se malo uskoro cemo znati sve.
Svake sezone ovde se spomene 30 imena od toga dodu 2-3 igraca, pustite se mahalskih i strpite se malo uskoro cemo znati sve.
Ti si opet šampion !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hahahahah frajer hladno napravio clanak na osnovu foruma, jao jao 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ma ovaj clanak iznad, cista glupost, Husaric napis'o u komentar te igrace prije par dana na fb, i ovaj uzeo prosirio tekst i kao validan clanak... Vjerujem sa tog spiska da nece vise od 1-og igraca doci...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Meni se stvarno cini da neki od vas imaju po 12 godina.
Ovaj heraklit prica kako treba dovesti guzu i bunozu, obojica imaju ugovore i puno vece pare koje u Sarajevu ne mogu dobiti.
Dovedi ih ti buraz, i saget cemo ti se svi...isto kao da je to otici u granap i kupiti mlijeko.
Onda Bekic ne valja, a momak koji pokriva cijelu lijevu stranu, i beka i krilo...a kod nas imas Puzigacu koji ne lici na beka i nema nista bekovsko, ni brzinu, tehniku, skocnost, centarsut, deanzivu...NISTA.
Imas Protica koji je najvjerovatnije bivsi igrac Sarajeva, i a pravo lijevo krilo nemam uopste nego to krpimo sa Krstom, Okicem, Bekicem, Duljevicem.
I cak bi da mu neko podnosi nekakve racune, Boze sacuvaj.
Ovaj drugi lupa kako neko nagaDZa, a informacija licno od igraca koji su dogovoreni.
Treci ne vjeruje kako ce doci ijedan od ovih nabrojanih u tekstu, isto kao da igraci iz vana jedva cekaju da dodju u Sarajevo.
Pojedinci zamisljaju da smo mnogo mocniji finansijski i pozeljni za igrace koji vec igraju vani nego sto jesmo.
Mnogi imaju ovdje pamcenje kao ribe, i zaboravljaju da smo Benku doveli prosle godine 12tog septembra kad su mu propale sve druge opcije.
Nije tajna da su nam zanimljivi Bekic, Hebibovic, Subic, Ordagic, Mesanovic i sa vecinom je ostvaren kontakt.
Prvo pokupimo najbolje iz nase lige i onda ako poslije ugrabimo nekog kapitalca tipa Benko, Jajalo, Delac to je premija...ako ne, onda je i ovo super sad za sad.
Ovaj heraklit prica kako treba dovesti guzu i bunozu, obojica imaju ugovore i puno vece pare koje u Sarajevu ne mogu dobiti.
Dovedi ih ti buraz, i saget cemo ti se svi...isto kao da je to otici u granap i kupiti mlijeko.
Onda Bekic ne valja, a momak koji pokriva cijelu lijevu stranu, i beka i krilo...a kod nas imas Puzigacu koji ne lici na beka i nema nista bekovsko, ni brzinu, tehniku, skocnost, centarsut, deanzivu...NISTA.
Imas Protica koji je najvjerovatnije bivsi igrac Sarajeva, i a pravo lijevo krilo nemam uopste nego to krpimo sa Krstom, Okicem, Bekicem, Duljevicem.
I cak bi da mu neko podnosi nekakve racune, Boze sacuvaj.
Ovaj drugi lupa kako neko nagaDZa, a informacija licno od igraca koji su dogovoreni.
Treci ne vjeruje kako ce doci ijedan od ovih nabrojanih u tekstu, isto kao da igraci iz vana jedva cekaju da dodju u Sarajevo.
Pojedinci zamisljaju da smo mnogo mocniji finansijski i pozeljni za igrace koji vec igraju vani nego sto jesmo.
Mnogi imaju ovdje pamcenje kao ribe, i zaboravljaju da smo Benku doveli prosle godine 12tog septembra kad su mu propale sve druge opcije.
Nije tajna da su nam zanimljivi Bekic, Hebibovic, Subic, Ordagic, Mesanovic i sa vecinom je ostvaren kontakt.
Prvo pokupimo najbolje iz nase lige i onda ako poslije ugrabimo nekog kapitalca tipa Benko, Jajalo, Delac to je premija...ako ne, onda je i ovo super sad za sad.
http://images.tapatalk-cdn.com/15/06/05 ... 74bb45.jpg
Evo ovako se dolazi do informacija i lupetanja o nekakvim imenima.Treba li dalje za Bunozu i još ponekog da je nadomak potpisa i da se razgovara sa njim.
Ovdje niko ne govori o nekim svemirskim transferima, nego o tome da je čisto lupanje o imenima igrača i nagađanje sa foruma
Evo ovako se dolazi do informacija i lupetanja o nekakvim imenima.Treba li dalje za Bunozu i još ponekog da je nadomak potpisa i da se razgovara sa njim.
Ovdje niko ne govori o nekim svemirskim transferima, nego o tome da je čisto lupanje o imenima igrača i nagađanje sa foruma
upravo sam na to mislio sto Husaric pise, plus na nekom linku ima njegov komentar gdje redom nabraja igrace poput Vesovica...Ado76 je napisao/la:http://images.tapatalk-cdn.com/15/06/05 ... 74bb45.jpg
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Ma znam brate da si na ovo i mislio zato sam i postavio screnshot da se vidi kakve se gluposti pišuBeSha1992 je napisao/la:upravo sam na to mislio sto Husaric pise, plus na nekom linku ima njegov komentar gdje redom nabraja igrace poput Vesovica...Ado76 je napisao/la:http://images.tapatalk-cdn.com/15/06/05 ... 74bb45.jpg
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Koji levat majko mila.. Pa koliki levat ti onda moraš bit da uzmeš ovog glupana za svog agentaAdo76 je napisao/la:http://images.tapatalk-cdn.com/15/06/05 ... 74bb45.jpg
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
.kinosvra je napisao/la:
Zadnja izmjena: simon, dana/u 06 jun 2015, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si opet šampion !
Trebas imati i pticu u glavi da dopustis ovakvim likovima da ti se vrte oko kluba i dovode igrace.Meni se zgadio odavno,a pogotovo poslije onog pljuvanja Delaca po FBFrancescoTotti je napisao/la:Koji levat majko mila.. Pa koliki levat ti onda moraš bit da uzmeš ovog glupana za svog agentaAdo76 je napisao/la:http://images.tapatalk-cdn.com/15/06/05 ... 74bb45.jpg
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ovaj pokusava da proda igraca, ne bira nacine..sa golmanom Piricem nije uspio, vidjecemo sa ovim Husicem. Svakako da ovaj menadzer pretjeruje sa ovim hvaljenjima i procjenama, ali eto...dovoljno su pametni u klubu da skontaju njegov fazonAdo76 je napisao/la:http://images.tapatalk-cdn.com/15/06/05 ... 74bb45.jpg
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
dA SE NE LAZEMO PIRIC JE VRHUNSKI GOLMAN, a i oovaj mali je ogroman potencijal... na stranu on kao menadzer 
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Boli husaru briga. On radi na nacin kako radi i to me ne interesuje. Samo nemogu da vjerujem da mi saradujemo sa ublehoma. Cak je psovo nekom tipu po fb i govorijo kako piric ima ruke ko orao a da je delac smece.
Eno napisa Husaric maloprije na fb-u da je Bekic zavrsen i da je vec igrac Sarajeva. Nije mu fazon stavljati ovako prije nego sto objave iz kluba, al eto. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Lecler, umrobihzbogtebe1946 i 27 gostiju.