FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljo4life
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljo4life » 15 maj 2013, 19:42

Steta za Antolovica...vrhunski golman,gubimo sa njegovim odlaskom puno...
Amare hvala ti...

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 15 maj 2013, 20:00

PL BiH -1 je napisao/la:Posto sam propustio utakmice od derbija pa na ovamo nisam zelio komentarisati ali evo jedan osvrt na sve uradjeno do sada. Bice malo poduzi. Pitarima preporucujem da ne citaju.

Cestitke igracima ne nemogucoj tituli. Ovo samo Amar Osim moze. Da sad ne nabrajam igrace poput Zebe, Bese, Zolotic, Kvesica, Danijala, Smajica, Bekrica koji nisu bili u stanju pomoci ekipi. Ipak uprkos svemu Zeljo pa moze se reci lagano uzima titulu. Posebno mi je drago da su izronili neki novi igraci tipa Tomic, Urdinov, pa smije se reci i Pehilj. Drago mi je sto je Amar a ujedno i Zeljo zacepio usta kovacima teorija zavjere. Titula zasluzeno i lagano uzeta. Derbi sam gledao reprizu i shvatio sam zasto pitari puno seru na Amara, Ivicu i Zelju. Pa kako drugacije sakriti onaj javasluk od ekipe. Ono je totalno neozbiljna ekipa i totalno nekvalitetna ekipa i smijesno bi bilo da su uzeli titulu. Zeljina druga postava igra kvalitetniji nogomet od njih.

Sto se kupa tice ostaje zal, ali zadovoljstvo u jednu ruku daje cinjenica da se Amar i Zeljo ponovo posrali usta navijacima veleza, celika, sarajeva i zrinjskog koji su imali pouzdane informacije da ce biti 0:0 da je kup prodan, da je kup poklonjen. A znaju oni o kome je rijec. Bilo ih je dosta na dijelu ofruma o namjestanju utakmica. Ali se ne mogu cuti sad jer su im usta puna tj. zacepljena. Ustvari negdje sam procitao kako onaj brazilac nije razumio dobro bosanski kada je receno da se igra na 0:0 a da Pehilj nije znao za dogovor pa je zabio golcinu :lol:

Ovo je zasigurno najteza sezona za navijace Sarajeva. Zeljo opet uzeo titulu, i posrao im se usta na teorije prodaja utakmice. A Vedrana su zaboravili na 90 minuta i za vrijeme izvodjenja penala. Jer bitnije je da Zeljo ne dobije pa cemo kasnije razvuci Vedran Puljic na tribini. Zato kazem da im je ovo najteza sezona. Ne znaju sta ce od sebe. Tema im je umrla pa sad pokusavaju lazima da omalovaze Zelju. Nece moci, jer Zeljo ima armiju starih navijaca koja odgaja svoju armiju mladih navijaca i simpatizera.

Tek kad vidis koliki broj navijaca vas mrzi i zavidi a bilo ih je ovdje od Veleza, Celika, Sarajeva, pa i do ovih livada timova onda shvatis koliko si velik za ovu ligu. Ne moras ni brojati pehare, titule, bodove itd. dovoljni su komentari sa velikim izlivom ljubomore. Neki idu cak i do toga da ismijavaju stadion koji je bio na prvoj linij fronta za vrijeme rata. Mozda je ruzan, mozda je srusen mozda je za vas i Sugavica kako je volite nazvati ali vi i vasi igraci morate na nju doci i u 90% slucajeva izgubiti a u 70% slucajeva gledati na njoj proslavu titula. Da Bog da se nikad ne izgradila i ostala simbol i lijek vama navijacima malih i neuspjesnih klubova.

Sto se Evrope tice tu se mnogo ne ocekuje. Kad prodje prelazni rok onda cu izneti svoje misljenje sta se moze napraviti a sve zavisi i od protivnika kojeg dobijemo.

Ovom prilikom prije subote cestitam vam titulu i vidimo se na sjeveru stadiona Grbavica u subotu.

svaka cast na postu ;)

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 15 maj 2013, 20:05

i samo da se zna ARA je danas poljacima zabio znaci u u19 repki iako je nedavno napunio 18...
necu puno da komentarisem al to sve govori kakav je igrac... 8-)
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 15 maj 2013, 20:11

Southboy je napisao/la:i samo da se zna ARA je danas poljacima zabio znaci u u19 repki iako je nedavno napunio 18...
Nadam se da Liverpool neće uvidjet' još makar godinu dana kakav je igrač i da će igrat za nas i slijedeće sezone. Doduše, postoji varijanta da ga Liverpool posudi nekom engleskom niželigašu u kojem će Ara (po njihovom sasvim opravdanom mišljenju) više napredovati.

Odgledah Željo TV, sve mi je bilo jasno. Smatram da treba uvest novu modu - banovanje za priče o namještanju, džaba se ljudima ovdje diže pritisak i uzrokuju se bespotrebne svađe. Ako je zabranjeno vrijeđanje i priča o navijačima, po mom skromnom mišljenju i ova priča je zrela za zabranu. Svima kojima je do te priče preporučujem šumski forum, tamo je ta tema poželjna i tamo će se osjećati kao svoji na svome.

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 15 maj 2013, 20:14

DukeOfWellington je napisao/la:
Southboy je napisao/la:i samo da se zna ARA je danas poljacima zabio znaci u u19 repki iako je nedavno napunio 18...
Nadam se da Liverpool neće uvidjet' još makar godinu dana kakav je igrač i da će igrat za nas i slijedeće sezone. Doduše, postoji varijanta da ga Liverpool posudi nekom engleskom niželigašu u kojem će Ara (po njihovom sasvim opravdanom mišljenju) više napredovati.

Odgledah Željo TV, sve mi je bilo jasno. Smatram da treba uvest novu modu - banovanje za priče o namještanju, džaba se ljudima ovdje diže pritisak i uzrokuju se bespotrebne svađe. Ako je zabranjeno vrijeđanje i priča o navijačima, po mom skromnom mišljenju i ova priča je zrela za zabranu. Svima kojima je do te priče preporučujem šumski forum, tamo je ta tema poželjna i tamo će se osjećati kao svoji na svome.
vjeruj da ce ostati kod nas nije on ispunio jos uvjete za englesku...
haha ispade ko da sam mu menager koliko ga spominjem al ne fkt mali je zvjerka
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 maj 2013, 20:30

Željezničar i Joma ozvaničili saradnju !
http://fkzeljeznicar.ba/zeljeznicar-i-j ... dnju/5403/" onclick="window.open(this.href);return false;

Izašli smo u La Gazetta dello Sport
http://img197.imageshack.us/img197/889/gazzetta1405.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 15 maj 2013, 20:40

Kako je lijepo vidjeti ovo u tekstu:

di Amar Osim - figlio del grande Ivica 8-) 8-)
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 maj 2013, 20:45

Ako neko zna da prevede ovo sa Italijanskog, bio bih mu zahvalan.
DRUG NEBI TI PUNCA

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 15 maj 2013, 20:58

bagrcavi je napisao/la:Ako neko zna da prevede ovo sa Italijanskog, bio bih mu zahvalan.
http://translate.google.com/#it/hr/di%2 ... de%20Ivica" onclick="window.open(this.href);return false;
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 15 maj 2013, 21:01

Crni gavran je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ako neko zna da prevede ovo sa Italijanskog, bio bih mu zahvalan.
http://translate.google.com/#it/hr/di%2 ... de%20Ivica" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img197.imageshack.us/img197/889/gazzetta1405.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima i ovaj čitav članak ne samo ta rečenica bolan. :)
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 15 maj 2013, 21:04

zeljooooo je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la:
Ima i ovaj čitav članak ne samo ta rečenica bolan. :)
Nista recenicu po recenicu i opleti :D
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 15 maj 2013, 21:08

FKŽ !

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 15 maj 2013, 21:16

TeaM87 je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=kPfsRx_jS2g

najbolja epizoda do sad
definitivno, puno emocija...

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 15 maj 2013, 21:19

Još jednom cu vas fino zamoliti da dođete na proslavu titule,da se oprostimo od nekih igrača,zahvalimo se i naravno da grmimo cijeli dan kroz Sarajevo :)
Ja te volim, volim Željo..

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 15 maj 2013, 21:21

Joj Pehilja Kinga :mrgreen:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 15 maj 2013, 21:40

Covjece koliko emocija,rasplako sam se ko dijete

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 15 maj 2013, 21:42

...nego,citajuci ovih 24 sata komentare,jos jednom bih se zahvalio Amaru jer nam je najveca tragedija gubitak kupa na gostujucem terenu,na penale. Momcima jos jednom hvala na nevjerovatnoj sezoni.
Nego,volio bih malo cesce vidjati ovog Pehilja na terenu. Cini mi se da je tehnicki dosta potkovaniji od Adila. Nravno,to i nije tako tesko,ali sa 20 godina,pokazuje dosta potencijala.
Sve mi se cini da mi na terenu gledamo Colica (Stanica) i Selimovica jer Amar jos ceka Bekrica i Smajica na tim pozicijama.
Vidimo se u subotu...
P.S. Vidicete kad nas momci iznenade u Europi...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 maj 2013, 21:43

slika

Kako sad ide ovo izvalcenje, mozemo li dobiti bilo koga od nosioca ili ima neka dodatna podjela ? Mozda ove grupe ?

:arrow: http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... l2012.html
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 15 maj 2013, 21:46

Mislim da će opet biti izvučene te predgrupe, ali to se izvlači ili dan prije ili isti dan kad i parovi, tako da sad nema šanse da znamo kako će te grupe izgledati. Nema više regionalnih podjela, da se zna.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 maj 2013, 21:49

DukeOfWellington je napisao/la:Mislim da će opet biti izvučene te predgrupe, ali to se izvlači ili dan prije ili isti dan kad i parovi, tako da sad nema šanse da znamo kako će te grupe izgledati. Nema više regionalnih podjela, da se zna.
Da to nije ovo
Group 1
seeded: BATE Borisov, MSK Zilina, DVSC Debrecen, NK Maribor, AEL Limassol
unseeded: Hapoel Kiryat Shmona, Zeljeznicar Sarajevo, (Linfield Belfast), Skënderbeu Korçë, Vardar Skopje
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Levin i 53 gosta.