Kaze prvi:
Papa dolazi u Sarajevo
A drugi ce:
Majku im ****, sve dovedose

hahahahahahahaahah
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ovo su prave vijesti,sve ide svojim tokom trunks1946 je napisao/la:Danas bio u butmiru, odlicno sve napreduje, jedan teren zavrsen(umjetna) to je perverzijaDva sto su ostala bit ce zavrsena za 20-tak dana, nazalost ne moze se slikat jos uvjek, tek za 20 dana kad bude otvorenje...
PS; Kaze mi covjek sto radi tu, da su dolazili ovi iz Cardiffa i da su se sjebali za teren s umjetnom, kaze Slade(trener Cardiffa)da je bolji nego njihov
Uskoro ide i gradnja objekata ....
Ako ga nasi budu htjeli nije lud mali da ne dođe kod nas..Oploditelj je napisao/la:Ordagic je zelja i Nijaza gracica
kinosvra je napisao/la:Pricaju dva Manijaka
Kaze prvi:
Papa dolazi u Sarajevo
A drugi ce:
Majku im ****, sve dovedose
hahahahahahahaahah
HordasDobrinja je napisao/la:Samo sabura bracoOvoj upravi ko ima sta da zamjeri bolje nek ne dolazi na tekme i ne prati FKS
I da bog da mu Blekic i kompanija novcanik kucni kontrolisali
Mislim da bi mu bila velika greska da ode u PRCuNbx je napisao/la:Nek ne diraju Krstu brata![]()
Pa cak i ako se zove A.Subic?Pantelija je napisao/la:igrača iz naše lige kojeg mi hoćemo, mi ćemo ga i uzeti
kvalitet sa strane je vec malo teze dovesti
Ja mislim da je nama svakako prioritet da dovedemo prvo iz nase lige one koji imaju kvalitet i koji su nam potrebni,pa tek onda da dovodimo igrace izvana. Moramo postati,ako vec i nismo,opcija broj jedan za sve kvalitetne igrace iz BiH.Pantelija je napisao/la:igrača iz naše lige kojeg mi hoćemo, mi ćemo ga i uzeti
kvalitet sa strane je vec malo teze dovesti
Mene opet tisina radujeFrancescoTotti je napisao/la:Ljudi haj' samo mi recite da u klubu rade punom parom na pojacanjima
ova tisina me pocinje da plasi
Berberovicu veliku respekt, meni jako drag igrac ali on je i ovu sezonu odigrao vise lose nego dobro vec je u godinama i vise ne moze doprinijeti kvalitetu igre, ako je odlucio ostati ok ali tesko da ce izboriti mjesto na klupi sljedece sezone.farukzidane je napisao/la:dzemo se predomislio,,hoce da ostane,,,navijaci ga vole i zele i dalje u klubu,,koga on supljira,,,,uzmi 1kg kafe i 1kg kocke secera i oprosti se gospodski kad ti klub to nudi.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, fera, Homelander i 47 gostiju.