FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wobly92
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wobly92 » 22 okt 2017, 12:22

SARS je napisao/la: ne ne vi volite Azmira Husica i ovdje ste dokazali vise puta to!!!
Zašto smo onda još ovdje? Zašto nismo i mi otišli njegovim odlaskom?
Jel zločin željeti klubu da je stabilan i da dere guzove svima i da izlazi u Evropu i osvaja titule?
A ko nam je omogućio većinu toga u rekordnom roku? I bio na putu da ostvari zacrtano?
I ko ga je prekinuo? I kakva je sad situacija?

Nećete sami sebi od ponosa i inata da priznate, a definitivno su vam sad oči otvorenije i kontate neke stvari.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 okt 2017, 12:27

jasminka je napisao/la:Srijeda , Gracanica , nase stalne musterije .Bujrum.
Bijez sa teme,budalo... vidis da Imamo svojih problema...bas ce se neko zamarati tim klubom iz gracanice... pripremite ringišpil i sarena lizala u srijedu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 okt 2017, 12:34

pa glasali ste za JI gotov svi.

ne kontam sad. Samo par je javno od pocetka bilo protiv.

a sto se tice Slobode i Macka. Teren je zakazao, a on je najbitniji. Da je neke druge stvari doveo u red, niko mu ne moze osporiti medjutim to sve je nevazno kad je Celik ispred tebe na tabeli.
Cak se i velika vecina slozila da bi za nas bilo idealno AH na terenu i logisticki i Macak i ekipa organizaciono.
eh sad ko je odgovoran za dovodjenje ovih igraca taj treba da snosi najvece moguce sankcije.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 22 okt 2017, 12:37

Hjoj al ovaj pacenik garda mi je najbolji, da mu bi ikako da vidi ledja JI ali mu se ne da, pa da li ste vi normalni, zar vi mislite da jedan Azmir Husic moze prismrditi najuspjesnijem gradonacelniku u historiji Tuzle, pa to se najbolje pokazalo ove izbore kada je ovaj pokuso da ode sa Batom jer je toboze umislio da ljudi Tuzlu gledaju kroz Slobodu...Shvatite jednu stvar za sva vremena, JI ce biti gradonacelnik dokle god on bude to htio, a ovo sto se dogadja u Slobodi obicnog smrtnika i Tuzlaka to ne interesuje, ljudima je bitno da imaju posao, da imaju gdje ljeti otici se okupati, da imaju u gradu vode i da ne nabrajam dalje

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 22 okt 2017, 12:39

Voli se Sloboda za vrijeme AH, niko ne bi rijec rekao da dodje bilo ko ko ce vratit klub na celo lige al svi smo svjesni da tog nekog nema i da je jedina sansa da se on vrati i zbog toga se toliko pise o njemu i ja se prvi nadam tome jer sam svjestan da ako se to ne dogodi sta nam se sprema.

Ko je predlagao i dovodio ove igrace mora odgovarati i tacka, presjednik nije izlazio iz medija dok nisu kola niz brdo krenula sad ga nigdje nema, pa ocel nam ko objasnit sta se desava vise, igraci su krivi jeste a ko ih je doveo covjece :crazy:

Dusa me boli kad vidim kako igramo i koji smo na tabeli. Nadam se da ce uspjet Petrovic rastjerati sve sto ne valja na zimu i dovest nesto sto valja mada samo ne znam kako jer sta god valja ima klub i sto me najvise muci je Ordagic kojem istice ugovor u januaru ako njega izgubimo...

Bio sam stvarno optimistican al covjek vise ne moze biti pametan nikako...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 okt 2017, 12:39

Ma i Mujkanovic i Husic ce da odu iz istih razloga, a to je sto su se potrosili. Ono kad ti je preko glave svega..

Samo sto se kod Husica desilo da ode pred izbore ali nije otisao da bi nasukao Imamovica vec jer mu je od maja bilo dosta svega, pa je odgodio ali ipak kada je pocela sezona skontao da mu je dosta svega, puklo covjeka. A i Mujkanovicu je dosta svega ali ceka Imamovica da smisli sta za skupstinu. Sada se to pokvarilo, do maja bilo okej. Sada on tu vodi klub, a nema podrske od drugih ljudi, a nema sam kapaciteta.

Tuzla je takva sredina da trosi ljude maksimalno.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 22 okt 2017, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 22 okt 2017, 12:41

Ha ja, čovjek jednom postom zaradi cvaju, a ti wobly radi i nedjelju 10 sati da je ubereš.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 okt 2017, 12:48

Ispisano je toliko da se vise nema volje za ponavljat,neki nece da ukljuce mozak i jbg :kafa:

Javasluk od starta,udari na bivsu upravu,tri opreme se promjenile,tjeralo se sve sto je kvalitetno,dovodili se igraci nikakvog kvaliteta,smijesna borba protiv saveza,angazovanje nekog advokata kojeg nema nigdje,skandal sa Jagodicem,UO dal postoji ili ne,to se ne zna itd itd..

Borba za opstanak i mucenje,Jasmin opet zacero,kleo se pred izbore u klub,nakon toga ni rijeci vise o klubu !!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 22 okt 2017, 12:54

Azmir Husic se sigurno zeli vratiti u Slobodu i pomoci.....vidjet ce mo sta se jos izdesavati do kraja godine i da li ce se do skupstine sta uspjeti dogovoriti....covjek zeli praviti novi stadion, dobio je obecanje da Sloga moze igrati na Tusnju, ima obecanje da ce dobiti saglasnost u promjeni naziva kluba u Tuzla city.....dakle ima nekih pomaka, u skorije vrijeme ce se znati puno toga vise....nadajmo se najboljem.
🔴⚫️

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 22 okt 2017, 12:57

Klub volim kakav god da je. ....
Medjutim moram da kazem niti ja niti bilo ko nije volio AH niti ga voli. ..
Volilo se ono sto je napravio od Slobode. ...giganta. ..igracki. ...finansijski. ...I to je to ba. ...
Kako god necemo se ubjedjivat I raspravljat. .
U istom smo k...svi
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 22 okt 2017, 13:00

SARS je napisao/la:Hjoj al ovaj pacenik garda mi je najbolji, da mu bi ikako da vidi ledja JI ali mu se ne da, pa da li ste vi normalni, zar vi mislite da jedan Azmir Husic moze prismrditi najuspjesnijem gradonacelniku u historiji Tuzle, pa to se najbolje pokazalo ove izbore kada je ovaj pokuso da ode sa Batom jer je toboze umislio da ljudi Tuzlu gledaju kroz Slobodu...Shvatite jednu stvar za sva vremena, JI ce biti gradonacelnik dokle god on bude to htio, a ovo sto se dogadja u Slobodi obicnog smrtnika i Tuzlaka to ne interesuje, ljudima je bitno da imaju posao, da imaju gdje ljeti otici se okupati, da imaju u gradu vode i da ne nabrajam dalje
I Jasminu je ova Sloboda samo teret, rado bi on prepustio to nekome drugom i mislim da se i nada tome u skorije vrijeme.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 22 okt 2017, 13:03

solinas je napisao/la:Klub volim kakav god da je. ....
Medjutim moram da kazem niti ja niti bilo ko nije volio AH niti ga voli. ..
Volilo se ono sto je napravio od Slobode. ...giganta. ..igracki. ...finansijski. ...I to je to ba. ...
Kako god necemo se ubjedjivat I raspravljat. .
U istom smo k...svi
Pises a ne mislis tako, svako voli pobjednike....ti si se sa djecom slikao sa Azmirom i znam da ne mislis tako kao sto pises....ne znam samo zasto to pises i kome se to trebamo pravdati sto pisemo cinjenice, nekoj djeci i nekim tupamarosima koji ne vide dalje od nosa....yebote budjet :urnebes:
🔴⚫️

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 okt 2017, 13:04

Ako mu je teret sto nije se Slobode rijesio prije,al ne trebala mu za izbore,iskoristi situaciju i ponovo zavladaj..nije on dzaba grobar sporta u Tuzli
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 okt 2017, 13:06

Husic ce nam prije na ljeto uzeti neke igrace iz ekipe ako u Slobodi ne dobiju zadovoljavajuca primanja. A u Slobodu tesko da se vraca jer nije puno proslo, nije zaboravio da se prosli put potrosio, a i opet bi se kroz odredjeni period.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 22 okt 2017, 13:09

tuzlak1987 je napisao/la:Husic ce nam prije na ljeto uzeti neke igrace iz ekipe ako u Slobodi ne dobiju zadovoljavajuca primanja. A u Slobodu tesko da se vraca jer nije puno proslo, nije zaboravio da se prosli put potrosio, a i opet bi se kroz odredjeni period.
Smatram te pametnim momkom ali skontaj malo ba.....uzima ih u Slogu da ne bi odleprsali negdje....ako sve prodje ok do januara eto ti pola ekipe iz Sloge u Slobodi na proljece....
🔴⚫️

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 okt 2017, 13:12

Skver je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Husic ce nam prije na ljeto uzeti neke igrace iz ekipe ako u Slobodi ne dobiju zadovoljavajuca primanja. A u Slobodu tesko da se vraca jer nije puno proslo, nije zaboravio da se prosli put potrosio, a i opet bi se kroz odredjeni period.
Smatram te pametnim momkom ali skontaj malo ba.....uzima ih u Slogu da ne bi odleprsali negdje....ako sve prodje ok do januara eto ti pola ekipe iz Sloge u Slobodi na proljece....
Pa ima toga, on tu nudi igracima uvjete da ne idu u druge klubove u BIH iz Slobode, a i zna kvalitete nekih igraca.

Ali po pitanju povratka nisam optimistican :D

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 22 okt 2017, 13:12

SARS je napisao/la:Hjoj al ovaj pacenik garda mi je najbolji, da mu bi ikako da vidi ledja JI ali mu se ne da, pa da li ste vi normalni, zar vi mislite da jedan Azmir Husic moze prismrditi najuspjesnijem gradonacelniku u historiji Tuzle, pa to se najbolje pokazalo ove izbore kada je ovaj pokuso da ode sa Batom jer je toboze umislio da ljudi Tuzlu gledaju kroz Slobodu...Shvatite jednu stvar za sva vremena, JI ce biti gradonacelnik dokle god on bude to htio, a ovo sto se dogadja u Slobodi obicnog smrtnika i Tuzlaka to ne interesuje, ljudima je bitno da imaju posao, da imaju gdje ljeti otici se okupati, da imaju u gradu vode i da ne nabrajam dalje
Kakav si ti licemjer, vlastiti interesa predstavljas kao iskrenu ljubav prema klubu, takve kao ti je najbolje opisao Mesa Selimovic...
Meni je sloboda vazan dio tuzle ako on nece nek to omoguci drugima koji hoce.

Inace se ne upustam ove politicki obojene rasprave ali ovo je dno dna..
Zadnja izmjena: slana_krv, dana/u 22 okt 2017, 13:14, ukupno mijenjano 1 put.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 22 okt 2017, 13:13

tuzlak1987 je napisao/la:
Skver je napisao/la:
Pa ima toga, on tu nudi igracima uvjete da ne idu u druge klubove u BIH iz Slobode, a i zna kvalitete nekih igraca.

Ali po pitanju povratka nisam optimistican :D
Ne sekiraj se, znamo svi da si pesimista. : :mrgreen:
🔴⚫️

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 22 okt 2017, 13:15

harry_90 je napisao/la:Ako mu je teret sto nije se Slobode rijesio prije,al ne trebala mu za izbore,iskoristi situaciju i ponovo zavladaj..nije on dzaba grobar sporta u Tuzli
Sloboda je inace jako bitna za izbore 1000 glasova preko slobode moze dobit.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 okt 2017, 13:16

slana_krv je napisao/la:
Kakav si ti licemjer, vlastiti interesa predstavljas kao iskrenu ljubav prema klubu, takve kao ti je najbolje opisao Mesa Selimovic...
Meni je sloboda vazan dio tuzle ako on nece nek to omoguci drugima koji hoce.

Inace se ne upustam ove politicki obojene rasprave ali ovo je dno dna.
Pa dobro ovo nije covjek slagao u drugom dijelu, ovo sto je nabrojao da je ljudima bitno i da veliku vecinu u gradu ne interesuje domaci sport je tacno.
Kada Sloboda igra 95% grada se bavi svojim stvarima i svojim zivotom.

Eto na ovoj zadnjoj utakmici se pokazalo koliko nas ima, ovo na zapadu sto je bilo..

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.