Nemoj Čomora života ti

Samo kada ga se sjetim propadne mi dan. Tačno kao na mrve da ograjišem

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To je veci dio posla SD-apitarlOOk je napisao/la:Ja pojedine likve sa ovoga foruma fakat ne kontam, neki idu korak dalje pa osuđuju nekog iz uprave, prije nego su ikoga dovelisačekajte raja malo još, već pregovaramo sa velikim kapitalcem tipa Benkare, ako slučajno urodi plodom zaspaće svi živi samo lakapo
Ne znam jel se zajebavas ili si ozbiljan kad to pitas?Evo samo jedno pitanje .Jel znas kakav je on ugovor imao po pitanju Cimirota i jos nekih igraca.I nista on nije dao Sarajevu sve mu je debelo vraceno.A on sto je bio u Sarajevu u to vrijeme je i naplatio budi siguran.Ali nema potrebe naglabati o nekim proslim losim vremenimaamorovski je napisao/la:Sta je radio? Uputi me.. Radio je u klubu u kojem marke nije bilo tad, al si opet imo Saida, Sesara, Belosevica.. Sad imas pare, a dovodis Mitrevskog, Kostica, Protica...Ado76 je napisao/la:Šta je sve IR radio i pokušavao da radi može se roman napisati
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Isti slucaj ko sa Ibrakom, budi siguran. Ne znam za taj ugovor sa Cimirotom, nit me zanima. On je proslost, isto ko sto ce bit i Ibrakovic.Ado76 je napisao/la:Ne znam jel se zajebavas ili si ozbiljan kad to pitas?Evo samo jedno pitanje .Jel znas kakav je on ugovor imao po pitanju Cimirota i jos nekih igraca.I nista on nije dao Sarajevu sve mu je debelo vraceno.A on sto je bio u Sarajevu u to vrijeme je i naplatio budi siguran.Ali nema potrebe naglabati o nekim proslim losim vremenimaamorovski je napisao/la:Sta je radio? Uputi me.. Radio je u klubu u kojem marke nije bilo tad, al si opet imo Saida, Sesara, Belosevica.. Sad imas pare, a dovodis Mitrevskog, Kostica, Protica...Ado76 je napisao/la:Šta je sve IR radio i pokušavao da radi može se roman napisati
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
http://www.transfermarkt.co.uk/marko-ve ... eler/98101 ?kanarinac je napisao/la:Vlaado jagodic ili jesic za trenera gotovo sigurno od njih dvojce jedan preuzima klupu sarajeva,a kao pojacanja kao pregovara se sa vesovicem,hebibovic,subic,bekic,skahic,bunoza,mesanovic,husic(buducnost banovici).
Bandovic,protic,baric i puric napustaju.
Puzigaca ima ponudu iz grcke,cimi iz hsv i basela,okic slovacke,krste i stojcev zanimkjivi kinezima.
aleksandar_veliki je napisao/la:Sve su vam to samo spekulacije vezane za transfere ili pak necije zelje. Na kraju ce se vidjeti sta i kako. Amy, naravno da ne mozes dovesti najbolje igrace PL jer su uglavnom ugovorima vezani za svoje klubove, a ti trenutno nemas 200.000 km da bi ih dao na ime obestecenja. Cifru sam samo lupio proizvvoljno, ali razumijes sta sam ti htio reci...
trunks1946 je napisao/la:Danas bio u butmiru, odlicno sve napreduje, jedan teren zavrsen(umjetna) to je perverzijaDva sto su ostala bit ce zavrsena za 20-tak dana, nazalost ne moze se slikat jos uvjek, tek za 20 dana kad bude otvorenje...
PS; Kaze mi covjek sto radi tu, da su dolazili ovi iz Cardiffa i da su se sjebali za teren s umjetnom, kaze Slade(trener Cardiffa)da je bolji nego njihov
Uskoro ide i gradnja objekata ....
Rikardo je napisao/la:Sta pare rade odmah sve postane moguce, ko je izvođac radova cudi me da nema kasnjenja i problema ?
Trenutno korisnika/ca: Dave, juka55, napoleon72, riki46, rimljanin90, supervizor, tuitamo i 47 gostiju.