Effenberg je napisao/la:Suti Ibrice i ne yebi. Ode ja na urlap ko tebe sisa!![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Effenberg je napisao/la:Suti Ibrice i ne yebi. Ode ja na urlap ko tebe sisa!![]()
Slusam pajdo na 23 unita @1.7 10' u toku.Willy je napisao/la:Budućnost - Partizan z1 1.90
Ne znam što je ovolika kvota. Gledao sam prvu utakmicu. Crnogorci loši, najviše mogu jedan gol. Partizanu poslije utakmice u BG otišao Brazilac najbolji igrač i najbolji strijelac. Ne vjerujem da će Partizan dati dva gola.
Pajdo gledam utakmicu. Još nije bilo šansi. Držim ti palčeve.Effenberg je napisao/la:Slusam pajdo na 23 unita @1.7 10' u toku.Willy je napisao/la:Budućnost - Partizan z1 1.90
Ne znam što je ovolika kvota. Gledao sam prvu utakmicu. Crnogorci loši, najviše mogu jedan gol. Partizanu poslije utakmice u BG otišao Brazilac najbolji igrač i najbolji strijelac. Ne vjerujem da će Partizan dati dva gola.
Meni krivo sto U1.5 ne uze!Willy je napisao/la:I Budućnost i Partizan pogodili stativu. Poluvrijeme vjerovatno bez golova.
Možeš li uzeti bez golova na manji ulog?Effenberg je napisao/la:Meni krivo sto U1.5 ne uze!Willy je napisao/la:I Budućnost i Partizan pogodili stativu. Poluvrijeme vjerovatno bez golova.
Ma nema potrebe. Necu da dizem rizik i onda zaroljaju i ode sve helac. Lagano.Willy je napisao/la:Možeš li uzeti bez golova na manji ulog?Effenberg je napisao/la:Meni krivo sto U1.5 ne uze!Willy je napisao/la:I Budućnost i Partizan pogodili stativu. Poluvrijeme vjerovatno bez golova.
Effenberg je napisao/la:Treba mi pomoc u vidu savjeta gdje je bolje da odem na odmor jel Ibiza ili Majorka?
Brazilski underi placaju!![]()
Willy je napisao/la:Sve dvojke. Još će ga i Zrinjski prvi dati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.