Godine ti sporo lete
Ova zemlja ne trpi
Planere, vizionare i arhitekte
Predvidit' namjestit'
Ni'ko ovdje nema tu pamet
Šofer, stan' der ovdje
Haj' vodim vas na ćevape!"
Preuzeto

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Probisvjet je napisao/la:Sa FB
"Red bi bio da se stvari nazovu pravim imenom. Mozete me i brisati radi psovki. Al et...bice mi lakse...
Jasmine Imamovicu, zato sto si sizofrenicar i ne dozvoljavas da Grad ima jos jednog Prvog covjeka, **** ti sve. Zato sto si igrama i igricama svakodnevno preko Secera, " dopisa legendi", podjelama na tribinama, uticao da smo tu gdje smo danas...**** ti sve. Zato sto si uopste dolazio tada na utakmuce...**** ti sve... Zato sto te neka suga uopste dovela u ovaj grad...**** ti sve..."
wobly92 je napisao/la:Solinaš bilo je još materijala za 2 minute barem, evo nešto na brzinu
imas problema harry? **** i tebe i jasmina imamovica i azmira husica i senada mujkanovica, ja i dalje navijam za slobodu i to sam ovdje vise puta apostrofiro, mene ne zanima ni azmir husic kao vas pojedine ovdje sto placete, mene interesuje sam Sloboda...Ovi se nisu pokazali, idemo dalje, treba neko drugi da dodje ali nikada i nikada nece moci jedan Azmir Husic biti ispred Slobode i to neka ti je jasnoharry_90 je napisao/la:Gdje su mi grobari Slobode sa ove teme franto,sars,hitman..jel opet cekaju Imamovica posto svojom glavom ne razmisljaju
Imam hebem i ja tebe sto mijenjas sad misljenja,ostani uz ove,nemoj sad ko hinja bjezati,znao si pametovati svakom,sad odjednom hebes uo itd..SARS je napisao/la:imas problema harry? **** i tebe i jasmina imamovica i azmira husica i senada mujkanovica, ja i dalje navijam za slobodu i to sam ovdje vise puta apostrofiro, mene ne zanima ni azmir husic kao vas pojedine ovdje sto placete, mene interesuje sam Sloboda...Ovi se nisu pokazali, idemo dalje, treba neko drugi da dodje ali nikada i nikada nece moci jedan Azmir Husic biti ispred Slobode i to neka ti je jasnoharry_90 je napisao/la:Gdje su mi grobari Slobode sa ove teme franto,sars,hitman..jel opet cekaju Imamovica posto svojom glavom ne razmisljaju
nemam ja sta stobom raspravljati, ja ovdje samo stojim uz klub a ne ko vi babuni sto ne mozete da prebolite azmirovu sisuharry_90 je napisao/la:Imam hebem i ja tebe sto mijenjas sad misljenja,ostani uz ove,nemoj sad ko hinja bjezati,znao si pametovati svakom,sad odjednom hebes uo itd..SARS je napisao/la:imas problema harry? **** i tebe i jasmina imamovica i azmira husica i senada mujkanovica, ja i dalje navijam za slobodu i to sam ovdje vise puta apostrofiro, mene ne zanima ni azmir husic kao vas pojedine ovdje sto placete, mene interesuje sam Sloboda...Ovi se nisu pokazali, idemo dalje, treba neko drugi da dodje ali nikada i nikada nece moci jedan Azmir Husic biti ispred Slobode i to neka ti je jasnoharry_90 je napisao/la:Gdje su mi grobari Slobode sa ove teme franto,sars,hitman..jel opet cekaju Imamovica posto svojom glavom ne razmisljaju
a cime sam ja to grobar maloumni covjece? sto svake godine uzimam sezonsku ulaznicu, sto pratim svaku utakmicu svog kluba, sto za razliku od vas volim samo jedan klub i njega podrzavam, jesam li zbog toga grobar?harry_90 je napisao/la:@SARS
bolje da stojim uz nekog ko je moj klub digao iz mrtvih,vratio u ligu,u vrh tabele i finale kupa i na kraju tekme lige evrope..
Slazem se,neamo mi sta raspravljati,ne mogu ja pricat sa grobarom Slobode ..baj baj
De pocni cmizdrit ..volimo i mi jedan klub,samo zelimo najbolje za njega..SARS je napisao/la:a cime sam ja to grobar maloumni covjece? sto svake godine uzimam sezonsku ulaznicu, sto pratim svaku utakmicu svog kluba, sto za razliku od vas volim samo jedan klub i njega podrzavam, jesam li zbog toga grobar?harry_90 je napisao/la:@SARS
bolje da stojim uz nekog ko je moj klub digao iz mrtvih,vratio u ligu,u vrh tabele i finale kupa i na kraju tekme lige evrope..
Slazem se,neamo mi sta raspravljati,ne mogu ja pricat sa grobarom Slobode ..baj baj
ne ne vi volite Azmira Husica i ovdje ste dokazali vise puta to!!!harry_90 je napisao/la:De pocni cmizdrit ..volimo i mi jedan klub,samo zelimo najbolje za njega..SARS je napisao/la:a cime sam ja to grobar maloumni covjece? sto svake godine uzimam sezonsku ulaznicu, sto pratim svaku utakmicu svog kluba, sto za razliku od vas volim samo jedan klub i njega podrzavam, jesam li zbog toga grobar?harry_90 je napisao/la:@SARS